30 / 04 / 2024

Benzin ve motorine 20 günde gelen zamlar!

Benzin ve motorine 20 günde gelen zamlar!

Yeni yıla girilmesi ile birlikte hem benzine hem de motorine üst üste zamlar geldi. 1 Ocak ve 20 Ocak tarihleri arasında gelen zamlarla motorin 2.83 lira, benzin 1.75 lira zamlandı. Akaryakıt fiyatlarındaki bu yüksek artış, tüm sektörleri de etkiledi.



Sputniknews yazarı Osman Nuri Cerit bugünkü yazısında 2022 yılında motorin ve benzine yapılan zam oranlarını ele aldı. Akaryakıt fiyatlarına gelen zammın tüm sektöre yansıdığını belirten Cerit şu ifadeleri kullandı: ''Ocak ayının ilk gününde zamlanan akaryakıt ürünlerine, 20 gün içerisinde iki defa zam geldi. Ankara’da 31 Aralık günü 11.51 TL olan motorinin litre fiyatı 14.34 TL’ye, 12.37 TL olan benzinin litre fiyatı 14.12’ye yükseldi. Bu yılın ilk 20 gününde motorine 2.83 TL, benzine ise 1.75 TL zam geldi.

Benzin ve motorine ilk zam ne zaman geldi, benzin ve motorin kaç lira oldu? 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön