05 / 05 / 2024

Araç sahiplerine kötü haber! Depoları hemen fulleyin: Benzin ve motorin 20 TL olacak…

Araç sahiplerine kötü haber! Depoları hemen fulleyin: Benzin ve motorin 20 TL olacak…

Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş, akaryakıt fiyatlarına da sıçradı. Brent petrolün fiyatı, 111 doları geçti. Gelen zammın ardından akaryakıt fiyatlarında da artış bekleniyor. Buna göre benzin ve motorin 20 TL, otogazın ise 13 TL olacağı konuşuluyor…



106 dolar civarında olan brent petrol fiyatları, 111 doları aştı. Bu da akaryakıt fiyatlarına zam olarak yansıyacak. Konuyla ilgili açıklama yapan uzmanlar, savaşın giderek büyümesi hâlinde fiyatların daha da artacağını söylüyor.

AKARYAKITA ZAM MI GELECEK?

Dün 106 dolar seviyelerinde hareket eden brent petrol fiyatları, 2 Mart 2022 Çarşamba günü 111 doları aştı. Savaşla birlikte birçok ürün ve enerji kalemlerinde fiyat artışları görüldü. Savaşın büyümesi durumunda fiyatların daha da artması bekleniyor.

Brent petrol fiyatlarının artmasıyla birlikte akaryakıta da zam geleceği söyleniyor.

Araç sahiplerine kötü haber! Depoları hemen fulleyin: Benzin ve motorin 20 TL olacak…

BENZİN VE MOTORİN 20 TL, OTOGAZ 13 TL OLABİLİR

Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili konuşan uzmanlar, doların 14 TL olduğunu ve Brent petrol fiyatlarının 111 doları geçtiğini anımsatarak, akaryakıtın ÖTV’sine yüzde 30 zam geldiğini vurguladı. Müdahale edilmemesi durumunda akaryakıta 2-3 gün içerisinde rekor bir zam geleceği konuşuluyor.

Gelecek zamlarla beraber benzin ve motorinin 20 TL, otogazın ise 13 TL olması bekleniyor.

Brent Petrol Fırladı! Varil Fiyatı 110 Doları Aştı…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön