28 / 08 / 2024

Nazan Çapoğlu özgeçmişi

Nazan Çapoğlu özgeçmişi

Mimar Nazan Çapoğlu, ÇEDBİK tarafından Swissotel The Bosphorus'ta 20-21 Şubat 2014 tarihlerinde düzenlenen 3. Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi'nin konuşmacılarından. Hatırlı Mimarlık çalışanı Mimar Nazan Çapoğlu kimdir? İşte biyografisi...

Turhan Gençoğlu kaç yaşında, evli mi, kimdir?

Türk iş insanı ve siyasetçi olarak tanınan Turhan Gençoğlu kimdir? Turhan Gençoğlu kaç yaşında? Turhan Gençoğlu evli mi, çocuğu var mı? İşte ayrıntılar...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar kimdir?  Alparslan Bayraktar kimin oğlu, nereli, ne iş yapar? 

Alparslan Bayraktar, 2023 yılı itibarıyla Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'na atandı. Peki, Alparslan Bayraktar kimdir?  Alparslan Bayraktar kimin oğlu, nereli, ne iş yapar? İşte ayrıntılar...

Orhan Ümit Gençoğlu Kimdir? Orhan Ümit Gençoğlu evli mi, bekar mı?

Orhan Ümit Gençoğlu kimdir Orhan Ümit Gençoğlu’nun mesleği nedir? Orhan Ümit Gençoğlu eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Tapunun geçmişi nasıl öğrenilir? Eski tapular e-devlette görünür mü? Ölen kişinin tapusu nasıl alınır?

Tapu geçmişi sorgulama, araştırma sıkça sorulan sorular arasındadır. Peki Tapunun geçmişi nasıl öğrenilir? İşte merak edilenler!

Ekrem İmamoğlu: Metro kredileri için iyi sinyaller alıyoruz!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Metro kredileri için iyi sinyaller alıyoruz" dedi ve "İstanbul’u bu 5 yılda, çok önemli adımlara hazırlamış oluyoruz" açıklamasında bulundu.

Çapoğlu Kocabey Yapı İnşaat Turizm Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çapoğlu Kocabey Yapı İnşaat Turizm Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Bilal Çapoğlu ve İsmail Çapoğlu tarafından kuruldu. 

Şapoğlu Konut İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şapoğlu Konut İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Azem Şapoğlu tarafından kuruldu. 

İbrahim Özden Kaboğlu: Boğaziçi kanunu Anayasa’ya aykırı!

CHP İstanbul Milletvekili ve Anayasa hukukçusu İbrahim Özden Kaboğlu, Boğaziçi kanununda yapılması öngörülen değişikliklerin, Anayasa’ya aykırı olduğunu söyledi.

Ali Ağaoğlu eski eşi ile yürüyüş yaptı!

Lüks araç tutkusuyla bilinen iş insanı Ali Ağaoğlu, eski eşi Ayten Alpar ile beraber yürüyüş yaparken görüntülendi.

Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu'nun mal varlığı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilen Ekrem İmamoğlu kendisinin ve eşi Dilek Kaya İmamoğlu'nun mal varlığını açıklad. İşte Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu'nun mal varlığı...

TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu kura çekilişi 13 Haziran'da!

TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu kura çekilişi 13 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kentsel dönüşümde deprem geçmişi olan binalara odaklanmalı!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Özhan Atalay, 1999 depreminden önce yapılan pek çok konutun risk altında olduğunu söyleyerek, kentsel dönüşümde önceliğin yaşlı ve deprem geçmişi olan yapılara verilmesi gerektiğini belirtti.

Çapoğlu Grup Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çapoğlu Grup Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece’de 120 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Oğuz tarafından kuruldu. 

Nazan Çapoğlu özgeçmişi Haberi

Nazan Çapoğlu özgeçmişi

Nazan Çapoğlu kimdir?


1984 Ankara doğumlu olan Nazan Çapoğlu, ilk ve orta öğrenimini sırasıyla TED Ankara Koleji ve Ankara Atatürk Lisesi'nde tamamlamıştır. 


2001-2005 yılları arasında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü'nde lisans eğitimini alan Çapoğlu, Mimarlık Yüksek Lisans eğitimini ise, 2008 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Mimarlık Ana Bilim Dalı programında tamamlamıştır. 


Nazan Çapoğlu, 2005 yılının Ağustos ayından bu yana Hatırlı Mimarlık bünyesinde tasarımcı mimar- proje yöneticisi göreviyle çalışmalarını sürdürmektedir. TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi üyesidir. 



Nazan Çapoğlu ve Hatırlı Mimarlık!


Mimarlık, iç mekan tasarımı, proje geliştirme ve danışmanlık alanlarında hizmet veren bir mimarlık ofisi olarak 1987 yılında NCN Mimarlık ve Şehircilik adıyla profesyonel faaliyetlerine başlamıştır. 1993 yılında ortaklık yapısı değişen firma, çalışmalarını Yeşim Hatırlı ve Nami Hatırlı ortaklığı ile Hatırlı Mimarlık...