15 / 05 / 2024

Nazar Ammar Gayrimenkul adres

Nazar Ammar Gayrimenkul adres

Nazar Ammar Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Nazar Shıhab Ahmad tarafından kuruldu. 

Master 34 Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Master 34 Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ammar Abdulrahman tarafından kuruldu.

Ulubeyler İnşaat Emlak Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulubeyler İnşaat Emlak Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Nazar Yıldız tarafından kuruldu.

Makan Global Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Makan Global Gayrimenkul Limited Şirketi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Alparslan ve Ammar Selo ortaklığında kuruldu.

Ist Glory Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Ist Glory Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ammar Bayraktar, Hadı Bayassı ve Ismaıel Ibrahım ortaklığında kuruldu.

Sky Pp Gayrimenkul Proje Pazarlama İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sky Pp Gayrimenkul Proje Pazarlama İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta 350 bin TL sermaye bedeli ile Ammar Bayraktar ve Edip Rabbat ortaklığında kuruldu.

Al Burak Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Burak Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdelhafıd Akdı ve Ammar Saıd Darouıch  tarafından kuruldu.

Nazar Residence Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nazar Residence Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Kevın Lee tarafından kuruldu.

Ghazal Real İnşaat Gayrimenkul Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ghazal Real İnşaat Gayrimenkul Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  400 bin TL sermaye bedeli ile Nemat Helwanı, Mohammad Ammar, Torkmanıe Ghazal, Mahmoud Rayess  ve Feras Torkmanıeh Ghazal tarafından kuruldu.

Mada Group Gayrimenkul Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Mada Group Gayrimenkul Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullatif Hokan ve Ammar Hafez ortaklığında kuruldu.

Golden City İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden City İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 7 milyon TL sermaye bedeli ile Rahmatullah Nazar tarafından kuruldu.

Refa Group Gayrimenkul Otomotiv Gıda İthalat İhracat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Refa Group Gayrimenkul Otomotiv Gıda İthalat İhracat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 700 bin TL sermaye bedeli ile Ammar Kalaji tarafından kuruldu...

Nazari Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Nazari Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Nazarıshırehjını tarafından kuruldu. 

Nazar Ammar Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nazar Ammar Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Nazar Shıhab Ahmad tarafından kuruldu. 

Nazar Ammar Gayrimenkul adres Haberi

Nazar Ammar Gayrimenkul adres

Nazar Ammar Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Nazar Shıhab Ahmad tarafından kuruldu. 

Nazar Ammar Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi konusu:
a.Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soguk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, isyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiginde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, sufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. b.Egitim ve ögretim alanında ögrencileri talep ettikleri alana yönlendirmek,egitim alacakları yeri...