29 / 04 / 2024

Nazenin Konakları kadın mimarlar

Nazenin Konakları kadın mimarlar

Nazenin Konakları’nda projeye dair her ayrıntıya kadınların eli değdi. İşte projenin hikayesi...

Nazenin Konakları Çengelköy’de teslimler başladı!

Çengelköy’de inşa edilen Nazenin Konakları Çengelköy’de ilk teslimatlar başladı. Proje hakkında bilgi veren Pazarlama Müdürü Duygu Taj, projede en yüksek standartların sağlandığının altını çizdi. 

Nazenin Konakları satılık dükkan!

Toplam 15 adet ticari alanın satışa çıktığı Nazenin Konakları satılık dükkan fiyatları 2 milyon 700 bin TL'den başlıyor. Projede şimdiden 6 adet dükkan satıldı.

Nazenin Konakları Çengelköy projesinde ticari alanlar satışta!

Toplam 92 daire ve 15 mağazadan oluşan Nazenin Konakları'nda 2018’in ilk aylarında yaşamın başlaması planlanıyor. Nazenin Konakları Çengelköy projesinde yer alan 15 adet ticari alan satışa çıktı.

Nazenin Konakları'ndan ev alanlar henüz taşınmadan komşu oldu!

Nazenin Konakları'ndan ev alanlar ‘Komşu Tanışma ve Kaynaşma Etkinliği’ ile bir araya geldi. Projeden ev alanlar 2018 yılının ilk aylarında taşınacak olmalarına rağmen şimdiden tanışıp yakın ilişki kurmaya başladılar.

Nazenin Konakları'na kadın mimar dokunuşu!

Nazenin Konakları’nda projeye dair her ayrıntıya kadınların eli değdi. İşte projenin hikayesi...

Nazenin Konakları ile yeni yılda komşuluk odaklı bir yaşam seçin!

Nazenin Konakları Çengelköy; dünü ve bugünü birleştiren karakteristik mimarisi, kadın ve erkeklerin ihtiyaçlarına özel olarak ayrı ayrı tasarlanan sosyal alanları ile ‘yaşam alanı’ kavramını yeniden tanımlıyor.

Nazenin Konakları: Diriliş Ertuğrul'un yanındayız!

Milyonların hayranlıkla izlediği Diriliş Ertuğrul dizisinin 2016-2017 ana sponsoru Nazenin Konakları gündemde yer alan Altın Kelebek Ödül Töreni için açıklama yaptı...

Nazenin Konakları Çengelköy'de yükseliyor!

Nazenin Konakları Çengelköy; dünü ve bugünü birleştiren karakteristik mimarisi, kadın ve erkeklerin ihtiyaçlarına özel olarak ayrı ayrı tasarlanan sosyal alanları ile ‘yaşam alanı’ kavramını yeniden tanımlıyor.

Nazenin Konakları zincir marka oluyor!

Zincir konut markalarının son dönemde dikkat çekenlerinden biri de Nazenin Konakları. İlki Çengelköy’de yükselmeye başlayan projenin aynı isimle 2 yeni projesinin daha gerçekleşeceği açıklandı.

Türk kadını ev tekstili sektöründe büyük rol oynuyor!

Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TETSİAD) “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” yaklaşırken, tekstil sektöründe kadın istihdamının önemine dikkat çekiyor. Türkiye’de yaklaşık 1 milyon kadın tekstilden ekmeğini kazanıyor.

Bakırköy Kadın Doğum Hastanesi arsasının planları yargıya taşındı!

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Bakırköy eski Kadın-Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi alanının planlarına Bakırköy Belediyesi olarak itiraz ettiklerini ifade ederek konuyu idari yargıya taşıdıklarını belirtti.

Bakırköy Kent Savunması Kadın Doğum Hastanesi'nin satışını protesto etti!

Bakırköy Kent Savunması üyelerinden hastane eylemi SSK Bakırköy Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi arazi ihalesi, Bakırköy Kent Savunması üyesi grup tarafından protesto edildi.

Bakırköy Kadın Doğumevi Hastanesi'nin satışı protesto edildi!

Bakırköy Kadın Doğumevi ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nin bulunduğu 5250 metrekarelik arazi için düzenlenen ihalenin ilk oturumu dün yapıldı. İstanbullular hastanelerine sahip çıkmak için eylem yaptı.

Nazenin Konakları kadın mimarlar Haberi

Nazenin Konakları kadın mimarlar

İş hayatında kadınların daha fazla yer almasıyla daha başarılı, daha güzel işler ve projeler ortaya çıkabiliyor. Kadınların estetik yaklaşımları, pratik zekâları ve özverileri yaşam alanlarının oluşturulmasında kullanıldığında çok daha etkileyici projelerle karşılaşabiliyorsunuz. Bunun dikkat çeken örneklerinden biri de Çengelköy’de inşası devam eden Nazenin Konakları. Projenin her aşamasında kadınların sözü geçiyor. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü yaklaşırken, çalışma hayatında eşine az rastlanan bu kadın işbirliğinin nasıl geliştiğini ve neler yaşadıklarını kendilerinden dinledik.


Y. Mimar Gülşah Örs Demir / Proje Koordinatörü 


İnşaat projelerinin genelinde ve özellikle de şantiye kısmında yakın zamana kadar ‘erkek işi’ algısı vardı. Fakat kadın mimarların, inşaat mühendislerinin sayısı arttıkça “baretimizi takıp biz de şantiyelerin zorlu koşullarında en az erkekler kadar iş yapabileceğimizi” kanıtladık. Nazenin Konakları’nda projenin hemen her adımı...