08 / 07 / 2024

nazilli alaşehir bağlantı köprüsü ne zaman açılacak

nazilli alaşehir bağlantı köprüsü ne zaman açılacak

Aydın'ın Nazilli Belediyesi, keskin virajları olan Güzelköy'ün girişinden başlayıp Ketenova, Kahvederesi, Aşağı Yakacık köyleri ve Alaşehir ilçesine kadar uzanan yol güzergâhında bağlantı köprüsü çalışmalarına başladı...

TOKİ Manisa Alaşehir'de 608 bin TL'ye 2+1!

TOKİ'nin merakla beklenen Manisa projelerindeki konutların detayları da yavaş yavaş belli oluyor. Peki TOKİ Manisa Alaşehir projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Alaşehir 2022 ucuz konut projesi...

Kanal İstanbul için bağlantı yoluna kredi bulmak için Bakanlık kefil olacak iddiası!

CHP Genel Başkan Yardımcı Ahmet Akın, Kanal İstanbul ile yol bağlantısının yapılacağı Kuzey Marmara Otoyolu kapsamındaki Nakkaş-Başakşehir kesimi ihalesine dış kredi sağlanması için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın ilk kez kefil olacağını belirtti. 

İstanbul tam ve bağlantılı mahallelerden oluşan bir şehir olabilir mi?

Paris Belediye Başkanı Anne Hidalgo’nun seçim kampanyasının temel yaklaşımı olarak gündeme gelen 15 dakikalık şehir kavramı İstanbul'da da hayata geçirilebilir mi? İstanbul, yaşayan, insan dostu, tam ve bağlantılı mahallelerden oluşan bir şehir olabilir mi?

Başakşehir Belediyesi, yarım kalan Başakşehir Şahintepe bağlantı yolunu tamamlıyor!

Başakşehir Belediyesi,  İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yarım bıraktığı Başakşehir Şahintepe bağlantı yolunun yapım çalışmalarını tamamlıyor.

Kanal İstanbul’un bağlantı yolları için acele kamulaştırma kararı!

Kanal İstanbul çevresinde inşa edilecek Yenişehir’in bağlantı yolları için İstanbul’da 5 ilçede yüzlerce parsele acele kamulaştırma kararı verildi. CHP’li İBB Meclis Üyesi Nadir Ataman, "İstanbul’u depreme karşı güçlendirmek yerine kamunun kaynakları yine Kanal İstanbul’a harcanıyor” dedi. 

Ankara Büyükşehir'in imar incelemesinde FETÖ bağlantılı 10 isme ulaşıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan imar incelemesinde rantın 10 milyar TL'yi geçtiği, 'FETÖ' bağlantılı 10 isme ulaşıldığı bildirildi.

Alaşehir'de 5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Alaşehir Üzüm Sulama Birliği Başkanlığı tarafından Yenice Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul ihale ile satılıyor. İhale 22 Ocak'ta yapılacak..

Diyarbakır Yeni Bağlantı Yolu için yıkımlar tamamlandı!

Kentte araç trafik yoğunluğunu azaltmak için çalışmalarına devam eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Yenişehir ile Bağlar ilçelerini birbirine bağlayacak olan yeni bağlantı yolu üzerindeki 4 apartmanı kamulaştırarak yıkımını tamamladı.

Denizli Sanayi Bağlantı Köprüsü’nde geri sayım başladı!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin kent trafiğini rahatlatacak önemli projeleri arasında yer alan Sanayi Bağlantı Köprüsü’nün inşaatında sona gelindi.

Manisa Alaşehir yatırımları masaya yatırıldı!

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü ziyaret etti. Ziyarette Manisa Alaşehir yatırımları masaya yatırıldı.

ODTÜ Tünel Yol Bağlantısı imar planı askıda!

Ankara Çankaya İlçesi, Bilkent Şehir Hastanesi-Eskişehir Yolu-ODTÜ Tünel Yol Bağlantısına ilişkin koruma amaçlı nazım ve uygulama imar planları askıya çıkarıldı...

Pendik sahiline yeni bağlantı yolu!

Pendik sahiline yeni bağlantı yolu geliyor, yapımını İstanbul Büyükşehir Belediyesinin sürdürdüğü Çavuşoğlu Caddesi tamamlanıyor.

Kocaeli Akçaray'da ray bağlantıları yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Akçaray tramvay projesinde çalışmalar son sürat devam ediyor. Projede ray bağlantıları yapılıyor.

nazilli alaşehir bağlantı köprüsü ne zaman açılacak Haberi

nazilli alaşehir bağlantı köprüsü ne zaman açılacak


Aydın'ın Nazilli Belediyesi, keskin virajları olan Güzelköy'ün girişinden başlayıp Ketenova, Kahvederesi, Aşağı Yakacık köyleri ve Alaşehir ilçesine kadar uzanan yol güzergâhında bağlantı köprüsü çalışmalarına başladı.


Konu hakkında açıklama yapan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Özellikle Nazilli’ye bağlı üç köyün güzergâhı olan yol üzerinde en keskin viraj bulunuyor. Dere yatağının üzerindeki mevcut köprünün dar olması ve sık sık kazaların yaşanması nedeniyle yeni köprü yapım çalışmalarını başlattık." dedi. Köprünün yapım çalışmalarının, yüklenici firmaya Belediye Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ihaleyle verilmesinden sonra başlatıldığı belirtildi. Köprü, 5x5 metre iki gözlü 10 metre genişliğinde ve 5 metre yüksekliğinde olacak. Menfez köprüyle keskin viraj dönüşü düzeltilecek. Köprünün, 2014 Ocak ayında hizmete girmesi planlanıyor.


Yurt...