07 / 05 / 2024

nazilli arsa sorunu

nazilli arsa sorunu

Nazilli Ticaret Odası (NTO) Başkanı Nuri Arslan, Nazilli'ye yatırımcı gelmesinin önündeki en büyük engelin uygun arsa bulunamaması olduğunu söyledi.

O ilde 12 adet arsa ile 3 adet iş yeri satılıyor! 157 bin TL'den başlayan fiyatlarla! Bu tarihi aman kaçırmayın! 

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Aydın ili, Efeler, Çine ve Nazilli ilçelerinde yer alan 12 adet arsa ile 3 adet iş yerini 157 bin 40 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. Peki ihalesi ne zaman? 

Arsa sorunu çözülürse, barınma krizi biter! 

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, Türkiye ‘de konut sorunu için yapılabileceklerin başında arsa sorununun çözüme kavuşturulması ve diğer yardımcı önlemlerin yer aldığına dikkat çekti. 

Türkiye'deki gayrimenkul sorunu fabrikalara sıçradı!

Türkiye'de yaşanan gayrimenkul sorunu fabrikalara da sıçradı. Fabrika bulamayan bazı yatırımcıların arsa alıp fabrika kurmayı hedefliyor.

İzmir'deki arsa mağdurlarının sorunu çözülüyor!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir'in Balçova ilçesinde 1980 yılından bu yana çözülemeyen ve kamuoyunda "arsa mağdurları" şeklinde bilinen konuya ilişkin bir toplantı yapıldığını söyledi ve sorunun çözüme kavuşturulacağını belirtti.

Van'da inşa edilen hastanelerdeki son durum!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Van'da 50 yataklı Amatem-Çamatem sağlık tesisimizi bu yıl tamamlayacağız. 75 yataklı Çaldıran hastanemizin inşaatında yüzde 95 seviyelerine geldik. Bahçesaray ilçe hastanemizin arsa sorunu çözüldü" dedi.

Nazilli'de 6.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Nazilli 1. İcra Dairesi, Nazilli İlçesi Karaçay Mahallesi'nde bulunan arsayı TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 29 Kasım 2019 günü gerçekleşecek.

Zeki Toçoğlu: Arsa sorunu çözülürse tribün yaparız!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, spor tesislerine tribün talepleri için konuştu. Başkan Toçoğlu, “ Arsa konusunda birtakım adımların atılması gerek. Yer sorunu çözüldüğü takdirde tribün için gereken adımı atarız” dedi.

Aydın Nazilli'de satılık 4 arsa 5,2 milyon TL'ye!

T.C Nazilli Satış Memurluğu tarafından Aydın Nazilli'de yer alan 4 arsa 5 milyon 241 bin 317 TL bedelle satışa çıkıyor. Arsalar için ilk satış günü 20 Temmuz 2018'de gerçekleştirilecek. 

Aydın Nazilli'de 4.2 milyon TL'ye icradan satılık 16 arsa!

Aydın İli, Nazilli İlçesi'nde yer alan 16 adet arsa vasıflı gayrimenkul toplamda 4 milyon 280 bin 118 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkullerin ilk ihale tarihi 9 Mayıs 2018 olarak belirlendi. 

Aşkın Bak: Üniversite kampüslerinde yurt yapmaya devam edeceğiz!

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, arsa sorununa değinerek "Öğrenci yerleştirmekte sorun yaşadığımız, arsa sorunu yaşadığımız illerde üniversite kampüslerinde yurt yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Binalarda arsa payı sorunu nasıl çözülür?

Posta köşe yazarı Tamer Heper, bugünkü yazısında kendisine yöneltilen ''Binalarda arsa payı sorunu nasıl çözülür?'' sorusunu yanıtladı. İşte, Tamer Heper'in yazısı..

Muğla Ulu'da arsa sorunu var!

Üniversite şehri olarak bilinen Muğla'da yeni yatırımlar hız kesmiyor. Yatırımların hızla artması bölgede arsa sorununun oluşmasına sebep oldu.

Gaziantep Şahinbey'e 5 bin yeni konut!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi, Bayramlı Mahallesi'ne 5 bin yeni konut inşa edecek. Projede arsa sorunu çözüldükten sonra çalışmalara başlanacak.

nazilli arsa sorunu Haberi

nazilli arsa sorunu

Nazilli'ye yatırımcı gelmesinin önündeki en büyük engelin uygun arsa bulunamaması olduğunu söyleyen Nazilli Ticaret Odası (NTO) Başkanı Nuri Arslan, sorunu aşmak istediklerini ancak kendilerine ayrımcılık uygulandığını belirtti. Nazilli Organize Sanayi Bölgesindeki mevcut alanın yetersiz gelmeye başladığını söyleyen Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan, ilave 700 dönümlük büyüme için çalışmalara başladıklarını, ancak birçok engelle karşılaştıklarını belirterek kendilerine ayrımcılık uygulandığını kaydetti. Nazilli'yi ikiye ayıran devlet karayolunun güney kesiminde kalan bölgenin tarım arazisi, kuzey kesimindeki kısmen dağlık alanın ise zeytin ve incir üretimi için ayrıldığını ifade eden Arslan, organize sanayi alanı için yaptıkları başvurularda Tarım Î1 Müdürlüğünün ipe un serdiğinden yakındı.


Habertürk Egeli