07 / 05 / 2024

Nazilli Aşağı Yakacık Mahallesi yeni bina

Nazilli Aşağı Yakacık Mahallesi yeni bina

Aydın Nazilli Belediyesi tarafından Aşağı Yakacık Mahallesi'nde inşa edilen muhtarlık binası törenle hizmete açıldı. Muhtar Muammer Fidan sevincini şiirle anlatarak Haluk Alıcık'a teşekkürlerini iletti.

Sanem Mimarlık Mühendislik İnşaat Dekorasyon Ve Ticaret Anonim Şirketi Yakacık Şubesi açıldı!

Sanem Mimarlık Mühendislik İnşaat Dekorasyon Ve Ticaret Anonim Şirketi Yakacık Şubesi Kartal'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Nurselin Çayır tarafından açıldı. 

Ankara Yakacık Kültür Merkezi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yenimahalle Belediyesi, Yakacık Mahallesi’nde yapımını tamamladığı Yakacık Kültür Merkezi'ni hizmete açtı.

Nazilli Aşağı Yakacık Mahallesi muhtarlık binası açıldı!

Aydın Nazilli Belediyesi tarafından Aşağı Yakacık Mahallesi'nde inşa edilen muhtarlık binası törenle hizmete açıldı. Muhtar Muammer Fidan sevincini şiirle anlatarak Haluk Alıcık'a teşekkürlerini iletti.

Kartal-Yakacık-Pendik-Tavşantepe Metro Hattı açılışı yarın!

Kartal-Yakacık-Pendik-Tavşantepe Metro Hattı ile birlikte Pendik'e yapılan yatırım ve hizmetlerin toplu açılış töreni yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla yapılacak.

Darüşşafaka Yakacık Rezidans sakinleri Narven’de ağırlandı!

İzzet Baysal Vakfı Başkanı Sayın Ahmet Baysal, Darüşşafaka Yakacık Rezidans sakinlerini Türkiye’nin ilk Termal Sağlık Kasabası Narven’de ağırladı. Huzurevi sakinleri Narven’de doğa ile iç içe keyifli bir gün geçirdi.

Nazilli'de yeni muhtarlık binası çalışmaları başladı!

Nazilli Belediyesi, muhtarlık hizmet binası olmayan Aşağı Yakacık (Avra) mahallesine yeni muhtarlık hizmet binası yapım çalışmalarına başladı.

Akif Çağatay Kılıç Çorum Kız Öğrenci Yurdu binasını inceledi!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Çorum'da yapımı tamamlanan bin 500 kişilik kız öğrenci yurdu binasını inceledi.

Timsah Arena Stadı ağır kış şartlarına dayanıklı olacak!

Timsah Arena'da zeminin çimlendirilmesi, ağır kış koşullarında bile bozulmayacak nitelikte yapılıyor. Muhittin İpek: "Daha önce yeni yapılan statlarda zemin sorunu yaşandı ama bizim burada böyle bir sorun yaşanmayacak" dedi.

Bursa Belediyesi çevre yatırımlarına ağırlık verdi!

Büyükşehir Belediyesi, çevre yatırımlarına ağırlık verdi. Başkan Recep Altepe, çevreyi korumak ve inşaat firmalarına kolaylık sağlamak için kentin farklı noktalarında hafriyat döküm sahaları oluşturduklarını söyledi.

Yakacık Manzara Adalar Evleri ne zaman teslim?

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile inşa edilen projede ödeme koşulu kapsamında yüzde 1 indirim sağlanıyor. Peki Yakacık Manzara Adalar Evleri ne zaman teslim?

Balıkesir Ağacık'taki eski taş binalar ilgi bekliyor!

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Ağacık mahallesindeki eski taş binalar ilgi bekliyor. Mahallede yaklaşık 100 dolayında taş bina bulunduğunu anlatan Muhtar Hasan Dayı, taş yapıların Balıkesir Valisi Mustafa Yaman’ın da ilgisini çektiğini anlattı.

Pembelik Barajı ve HES projesi için açlık grevi!

Dersim ile Elazığ arasında 2008 yılında yapımına başlanan ve mahkeme kararına rağmen su tutan Pembelik Barajı ve HES projesinin mağdur ettiği Arduç ailesi açlık grevine başlıyor

Manzara Adalar Yakacık Evleri nerede?

Yakacık Manzara Adalar projesi İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul Anadolu Yakası’nda inşa ediliyor. Proje 975 daireden meydana geliyor. Peki Manzara Adalar Yakacık Evleri nerede?

Nazilli Aşağı Yakacık Mahallesi yeni bina Haberi

Nazilli Aşağı Yakacık Mahallesi yeni bina

Aydın'ın Nazilli ilçesinin en uzak mahallelerinden olan Aşağı Yakacık Mahallesi'nde yaptırılan  muhtarlık binası törenle hizmete açıldı.


Aydın Nazilli Belediyesi tarafından inşa edilen binanın açılışında büyük çoşku yaşandı. Törene,  Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın yanı sıra diğer mahalle muhtarları, Nazilli Lokantacılar ve Kasaplar Odası Başkanı Mahmut Arslan, Başkan Yardımcıları, Nazilli MHP İlçe Başkanı Zafer Keskin, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok 

sayıda vatandaş katıldı. 


Baş Cazgır Halil Coşkun'un sunuculuğunu yaptığı açılışta Muhtar Muammer Fidan sevincini şiirle anlatarak Haluk Alıcık'a teşekkür etti.


Aydın Ses...