21 / 05 / 2024

Nazilli hangarlar hizmete girdi

Nazilli hangarlar hizmete girdi

Nazilli Belediyesi, rölöve, restitüsyon ve restorasyon çalışmalarını yaptığı hangarlar tamamlanarak hizmete hazır hale geldi.Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık hangarlarda incelemede bulundu.

Aydın Nazilli’deki cemevi Haziran'da açılıyor!

Aydın Nazilli ilçesinde yapılan Eğrek Alevi Kültür ve Cemevi Derneği’nin inşaatı devam ediyor. Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan cemevinin Haziran ayına kadar hizmete açılacağını duyurdu.

Nazilli Aşağı Yakacık Mahallesi muhtarlık binası açıldı!

Aydın Nazilli Belediyesi tarafından Aşağı Yakacık Mahallesi'nde inşa edilen muhtarlık binası törenle hizmete açıldı. Muhtar Muammer Fidan sevincini şiirle anlatarak Haluk Alıcık'a teşekkürlerini iletti.

Nazilli'de köy konağı ve muhtarlık binası hizmete açıldı!

Aydın Nazilli Belediyesi Dualar Mahallesi Hulki Karakaya Köy Konağı ile Muhtarlık hizmet binasını yeniden inşa etti. Yapılar, Nazilli Belediyesi tarafından hizmete açıldı.

Tekzen Nazilli mağazası Bamboo AVM’ye taşındı!

Türkiye'nin en yaygın satış ağına sahip yapı market zinciri olan Tekzen, 2011’de Aydın’ın Nazilli ilçesinde hizmete açtığı ekspres mağazasını Bamboo AVM’ye taşıdı.

Nazilli'deki Engelsiz Yaşam Parkı'nın inşaatı tamamlandı!

Nazilli Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan “Engelsiz Yaşam Parkı”, düzenlenen açılış töreni ile hizmete sunuldu.

Nazilli'deki hangar restorasyonları tamamlandı!

Nazilli Belediyesi, rölöve, restitüsyon ve restorasyon çalışmalarını yaptığı hangarlar tamamlanarak hizmete hazır hale geldi.Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık hangarlarda incelemede bulundu.

Nazilli Özel Yunuslar Anaokulu hizmete açıldı!

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Özel Yunuslar Anaokulu’nun açılış törenine katıldı. Yıldıztepe mahallesi 61/4 sokakta yeni binasında hizmet vermeye devam edecek Özel Yunuslar Anaokulunun açılışı düzenlenen tören ile yapıldı.

Nazilli'de 3. büyük kapalı pazar yeri açıldı!

Nazilli Belediyesi tarafından Şirinevler Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Eşref Özel kapalı Pazaryeri, törenle hizmete açıldı.

Nazilli'de Eşref Özel Kapalı Pazar yeri açıldı!

Nazilli Belediyesi tarafından Şirinevler Mahallesinde yapımı tamamlanan Eşref Özel Kapalı Pazar yeri kalabalık bir törenle hizmete açıldı.

Nazilli'de taziye evi yapılıyor!

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’ nun yaklaşık 1,5 yıl önce hizmete sunduğu ve Nazilli’ de de eksikliği hissedilen Taziye Evi, Nazilli Belediyesi tarafından gerçekleştiriliyor...

Nazilli'de Osmanlı Parkı hizmete açıldı!

Nazilli'de Osmanlı Parkı hizmete açıldı. Dumlupınar Mahallesi Çarşı Cami karşısında bulunan alanda yapılan park ile mahalle yeni bir görünüme kavuştu. Açılışa katılan tüm konuklara lokma ikram edildi...

Eskişehir'de Bilim Deney Merkezi hizmete açıldı!

Eskişehir'de Sabancı Uzay Evi'nden sonra Bilim Kültür ve Sanat Parkı'nda Bilim Deney Merkezi hizmete açıldı

Beykoz'da Gümüşsuyu Meydanı ve merdivenli 15 sokak hizmete açıldı!

Beykoz Belediyesi'nin ilçe sakinlerinin hayatını kolaylaştırmaya yönelik başlattığı meydan düzenleme ve merdiven yapım çalışmaları kapsamında tamamladığı Gümüşsuyu Meydanı ve 15 merdivenli sokak törenle hizmete açıldı

Nazilli hangarlar hizmete girdi Haberi

Nazilli hangarlar hizmete girdi

Nazilli Belediyesi, rölöve, restitüsyon ve restorasyon çalışmalarını yaptığı hangarlar tamamlanarak hizmete hazır hale geldi.


Nazilli’de yetiştirilen bazı ürünlerin, Ülke üretiminde önemli bir yer teşkil etmesi ayrıca yine Nazilli’de yetiştirilen birçok tarım ürününün doğal ve organik olması fakat bu ürünlerin tanıtıldığı veya sürekli olarak satıldığı bir yerin olmaması gibi birçok neden göz önünde bulundurularak, Rölöve, Restitüsyon ve Restorasyon çalışmaları yapılan hangar binalarındaki çalışmalar sona erdi.


Hangarların içinde ve dışında tamamlanan Rölöve, Restitüsyon ve Restorasyon çalışmalarından sonra 120 aracın sığabileceği şekilde park alanında da düzenleme çalışmalarının da bitirildiği Hangarlarda incelemelerde bulunan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Çevre düzenlemeleri de tamamlanan Hangarlar artık hizmete hazır hale geldi” dedi. Hangarlar içinde ve dışında hizmet verecek personelin de görevlerinin başında hazır beklediğini ifade eden Alıcık, “Hangarın,...