28 / 04 / 2024

Nazilli hizmetleri

Nazilli hizmetleri

Aydın Denge Gazetesi, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ile röportaj gerçekleştirdi. Alıcık, röportajda Nazilli'deki projeleri, yatırımları ve hizmetleri anlattı. Nazilli'de imar sınırının 24 kilometreden bir anda 682 kilometreye çıktığını belirtti.

Nazilli'de imar sınırı 682 kilometreye çıktı!

Aydın Denge Gazetesi, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ile röportaj gerçekleştirdi. Alıcık, röportajda Nazilli'deki projeleri, yatırımları ve hizmetleri anlattı. Nazilli'de imar sınırının 24 kilometreden bir anda 682 kilometreye çıktığını belirtti.

Geven Gayrimenkul ve İşletme Danışmanlık ve Müşavirlik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Geven Gayrimenkul ve İşletme Danışmanlık ve Müşavirlik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Firdevs Seyfettinoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Ocak'ta Saraylar Beldesi Sitesi'nde kuruldu.

Nazilli'de Osmanlı Parkı hizmete açıldı!

Nazilli'de Osmanlı Parkı hizmete açıldı. Dumlupınar Mahallesi Çarşı Cami karşısında bulunan alanda yapılan park ile mahalle yeni bir görünüme kavuştu. Açılışa katılan tüm konuklara lokma ikram edildi...

Sümer Otel Hizmetleri Telekominikasyon Tekstil Turizm İnşaat Otomotiv Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sümer Otel Hizmetleri Telekominikasyon Tekstil Turizm İnşaat Otomotiv Gıda Ticaret Limited Şirketi, Feyzullah Özcan, Ramazan Yapıcı tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Ocak'ta kuruldu.

Suhulet İnşaat Taahhüt Gıda Turizm Sağlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suhulet İnşaat Taahhüt Gıda Turizm Sağlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cavit Akpınar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 17 Ocak 2014 tarihinde kuruldu

Emlak Yönetim A.Ş. hangi hizmetleri veriyor?

TOKİ iştiraki Emlak Planlama İnşaat Projesi’nin (EPP) bir kuruluşu olarak 2009’da kurulan Emlak Yönetim A.Ş., bilinçli profesyonel konut yönetimi hizmeti sunmaktadır. İşte Emlak Yönetim A.Ş.’nin site yönetimi hizmetleri…

Yönde Yönetim Destek Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Yönde Yönetim Destek Hizmetleri Limited Şirketi, Ak İnşaat Mermercilik tarafından 75 bin TL'lik sermaye bedeli ile 14 Ocak'ta Altunizade Kısıklı Caddesi, No:2/A 'da kuruldu.

Bordür İnşaat Taşımacılık Kırtasiye Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Bordür İnşaat Taşımacılık Kırtasiye Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi, Enver Aykaç tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 14 Ocak'ta Sultanbeyli, Mehmet Akif Mahallesi, Kale Caddesi'nde kuruldu.

Yedi 24 Emlak Yatırım İnşaat ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Yedi 24 Emlak Yatırım İnşaat ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi, Ziyat Candan, Filiz Hamleoğlu tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 13 Ocak'ta Bahçeşehir'de kuruldu.

Edukatur Turizm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Edukatur Turizm Hizmetleri Limited Şirketi, Mustafa Melek, Özlem Demirci, Gülsüm Hançer tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 13 Ocak 2014 tarihinde Fatih 'te kuruldu.

Orya Otelcilik Hizmetleri Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Orya Otelcilik Hizmetleri Turizm Limited Şirketi, Mustafa Öztürk, Mehmet Veyis Koçulu tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Ocak'ta Şişli 'de Teşvikiye Mahallesi'nde kuruldu.

Astur Grup İnşaat Taahhüt Yemek Üretim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Astur Grup İnşaat Taahhüt Yemek Üretim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Turgut Aslan tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta Esenyurt, Solarkent Sitesi'nde kuruldu.

Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğünün görevleri!

Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğünün görevleri arasında 5393 sayılı Belediye Kanununun 73 üncü maddesi kapsamındaki uygulamalara ilişkin dönüşüm alanı ilanı ile ilgili iş ve işlemleri yürütmek yer alıyor...

Nazilli hizmetleri Haberi

Nazilli hizmetleri

Nazilli’de HDP ve CHP tabanından oylar alıyor, partinizi geçiyorsunuz ve bu ‘Nazilli’de MHP yok, HAP (Haluk Alıcık Partisi) var’ şeklinde yorumlanıyor. Nasıl oluyor?


‘Yaratılanı hoş gör, yaratandan ötürü’, ‘İncinsen de incitme’, ‘Ne olursan ol, gel’ felsefeleri ve doktrinler bizim için çok önemli. ‘Allah’ın nizamını dünyaya yaymak’ anlayışına sahibiz. Siyasette yola çıktığımızda ‘memleketin hizmetkarı, şehri emini olacağız’ dedik. Bunun dışında bir gayemiz yok. Yedi yıldır belediye başkanıyım, devletin bir lirasına tenezzül etmedim. Kim ne derse desin, biz buradayız. Herkese açığız, biz muhalefetten bir belediye başkanıyız. Bizde hizmet harici bir şey olmaz. Ekonomik çıkar elde edelim, makam peşinde olalım, farklı kazanım ve çıkarlar için uğraşalım derdinde değiliz. İnsana hizmet önemlidir. Böyle başlık biz siyasete ve 2007 yılında milletvekili adayı iken gözlemleme imkanı...