05 / 05 / 2024

Nazilli İsabeyli imar çalışaları

Nazilli İsabeyli imar çalışaları

Nazilli Belediyesi İsabeyli mahallesinde imar planına uygun olarak yeni yol açma ve alt yapı oluşturma çalışmalarına devam ediyor.

Nazilli Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Aydın Nazilli Belediyesi Meclisi'nin Ocak 2019 olağan toplantısı Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın başkanlığında düzenlendi. Toplantıda, 1/1000 Ölçekli uygulama imar planı uygulanması oybirliği ile kabul edildi.

Nazilli Ticaret Odası imar barışını anlattı!

Nazilli Ticaret Odası’nın (NTO) ev sahipliğinde Bozdoğan Çayboyu Mahallesinde yapılan sektör toplantısında, mermer sektöründe faaliyet gösteren firmalara imar barışı konusu anlatıldı. 

Aydın Nazilli'de satılık 2 bina! 3,7 milyon TL'ye!

Aydın Nazilli'de İsabeyli Mahallesi'nde yer alan 2 bina 3 milyon 732 bin 120 TL bedelle satışa sunuluyor. T.C. Nazilli 2. İcra Dairesi tarafından satışa sunulan binaların ihalesi 23 Temmuz 2018 tarihinde yapılacak. 

Nazilli Belediyesi yeni imar yolları için çalışıyor!

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yeni imar yolları açma çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Nazilli Belediye Meclisi'nde imar planı konuşuldu!

Nazilli Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısı gerçekleştirildi.Toplantıda İsabeyli Mahallesi Karahayıt Mevkii 115 nolu parselin imar planı değişikliği görüşüldü ve son madde oy birliği ile karara bağlandı.

Nazilli Belediyesi'nde yılın son toplantısında imar konuları görüşüldü!

Nazilli Belediyesi yılın son toplantısı olan Aralık 2016 olağan Meclis toplantısı Nazilli Belediyesi Belediye Meclis Salonunda Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Yılın son Meclis Toplantısında 6 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Nazilli İslambeyli'de 171 sokakta yollar yenileniyor!

Nazilli Belediyesi İsabeyli Mahallesindeki yol çalışmalarına devam ediyor. Tahir Serbest ile 171 sokakta yapılan yol yenileme çalışmalarında sona gelindi.

Nazilli İsabeyli'de kaldırım çalışmaları devam ediyor!

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri İsabeyli Mahallesi'nde bulunan mevcut toprak yolların alt yapı düzenlemesini gerçekleştirerek yolların kaldırım ve zeminlerini parke taşı ile kaplıyor.

Nazilli İsabeyli'de imara uygun yollar açılıyor!

Nazilli Belediyesi İsabeyli mahallesinde imar planına uygun olarak yeni yol açma ve alt yapı oluşturma çalışmalarına devam ediyor.

Nazilli Belediye Meclisi Mart toplantısında imar konuları karara bağlandı!

Nazilli Belediye Meclisi Mart ayı toplantısı Nazilli Belediyesi Meclis toplantı salonunda Haluk Alıcık’ın başkanlığında gerçekleşti. Toplantıda 10 Gündem maddesi görüşüldü.

Nazilli'de imar sınırı 682 kilometreye çıktı!

Aydın Denge Gazetesi, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ile röportaj gerçekleştirdi. Alıcık, röportajda Nazilli'deki projeleri, yatırımları ve hizmetleri anlattı. Nazilli'de imar sınırının 24 kilometreden bir anda 682 kilometreye çıktığını belirtti.

Nazilli Belediyesi Ocak toplantısında imar görüşüldü!

Nazilli Belediye Meclisi’nin Ocak 2016 olağan toplantısı, Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Haluk Alıcık’ın başkalığında gerçekleşen toplantıda 14 Gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Aydın Nazilli Rüzgar Enerji Santrali Proje imar planı onaylandı!

Nazilli Belediye Meclisi Haziran 2015 dönemi olağan toplantısı yapıldı. Nazilli Belediye Başkan Vekili Ziya Aksüt başkanlığında toplanan mecliste 4 gündem maddesi görüşüldü.

Nazilli İsabeyli imar çalışaları Haberi

Nazilli İsabeyli imar çalışaları

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri daha önce imar planına uygun olarak açılan 1200.1202.1204, 1206 ve 10. cadde ile bağlantıları gerçekleştirilecek olan Mehmet Akif Ersoy Caddesinin açılması için çalışmalarını başlattı. 240 metre uzunluğunda 10 metre genişliğinde açılacak olan yolda çalışmalarına devam eden Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri daha önceden stabilize edilmiş yolun bordürleri döşeniyor. Yolun gerekli altyapı sisteminin de oluşturulması işlemlerinden sonra Mehmet Akif Ersoy Caddesinin kilitli beton parke taşı döşeme işlemi gerçekleştirilecek. Atatürk Caddesine Paralel konumda bulunan Mehmet Akif Ersoy Caddesinin açılması ile çevre sokakların iki cadde arasındaki bağlantıları gerçekleştirilmiş olacak.


Nazilli Belediyesinin İsabeyli Mahallesinde gerçekleştirmiş olduğu yol açma ve parke taşı kaplama çalışmaları ile İsabeyli mahallesinin İmar ve Şehircilik açısından planlı ve modern bir şekilde yapılandığını ifade eden Belediye...