01 / 05 / 2024

nazilli istiklal mahallesi tapuları

nazilli istiklal mahallesi tapuları

Nazilli Belediyesi Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Nikah Salonunda düzenlenen tapu dağıtım töreninde konuşan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, "Yeşilyurt’ta 12 tana daha böyle dosyamız var." dedi...

Beyoğlu İstiklal Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Beyoğlu ilçesi, İstiklal Mahallesi, 1644 ada, 13 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 16.03.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Ümraniye İstiklal Mahallesi 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıda!

Ümraniye ilçesi, İstiklal Mahallesi, 1791 ada, 16 ve 19 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 20.01.2021 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Nazilli Kanal Yolu Projesi’nde sona gelindi!

Kanal Yolu olarak bilinen ve Nazilli’nin en geniş kapsamlı yol çalışması yapılan Yıldıztepe Mahallesi Mehmet Yüzügüler Sokak’ta kaldırım döşeme çalışmalarına başlandı.

TOKİ Aydın Nazilli Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Aydın İli, Nazilli İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Aydın Nazilli Millet Bahçesi ihalesi 9 Ocak'ta!

TOKİ'nin Aydın İli, Nazilli İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 9 Ocak'ta...

TOKİ'den Aydın Nazilli'ye millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aydın İli, Nazilli İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 9 Ocak 2020 tarihinde gerçekleştirecek.

Nazilli'de 6.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Nazilli 1. İcra Dairesi, Nazilli İlçesi Karaçay Mahallesi'nde bulunan arsayı TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 29 Kasım 2019 günü gerçekleşecek.

Aydın Nazilli'de 5.6 milyon TL'ye icradan satılık otel!

Aydın İli Nazilli İlçesi Karaçay Mahallesi'nde yer alan natamam otel vasıflı gayrimenkul 5 milyon 692 bin 522 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Aydın Nazilli'de yapım karşılığı kiralama ihalesi 12 Eylül'de!

Vakıflar Genel Müdürlüğü Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Aydın Nazilli'ye bağlı Cumhuriyet Mahallesi'nde yapım karşılığı uzun süreli kiralama işi ihale ediyor...

Aydın Nazilli'de satılık 2 bina! 3,7 milyon TL'ye!

Aydın Nazilli'de İsabeyli Mahallesi'nde yer alan 2 bina 3 milyon 732 bin 120 TL bedelle satışa sunuluyor. T.C. Nazilli 2. İcra Dairesi tarafından satışa sunulan binaların ihalesi 23 Temmuz 2018 tarihinde yapılacak. 

Aydın Nazilli'de 4 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Aydın İli Nazilli İlçesi Dallıca Mahallesi Cabıllık mevkiinde yer alan fabrika ve arsası 4 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Bilecik Belediyesi İstiklal Mahallesi'nde AVM yapacak!

Bilecik Belediyesi tarafından 89 Ada 12-13 parsel sayılı gayrimenkulün arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işi ihale ediliyor..

Nazilli Devlet Hastanesi'nin eski binası yıkılıyor!

Nazilli Belediyesi, Zafer Mahallesi’ndeki 2013’te depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle boşaltılan eski devlet hastanesi binalarının yıkımına başladı..

nazilli istiklal mahallesi tapuları Haberi

nazilli istiklal mahallesi tapuları


Aydın'ın Nazilli Belediyesi bir mahallede bulunan hisseli arazilerde yaptığı çalışmayla hak sahiplerine müstakil tapu uygulaması yaparak tapularını dağıttı.


Nazilli Belediyesi Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Nikah Salonunda düzenlenen tapu dağıtım töreninde konuşan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Bugün aslında baktığımızda tarihi bir gün yaşıyoruz. 30-40 yılı aşkın süredir, vatandaşın kanayan yarası olan tapu sorununu çözdüğümüz için mutluyuz. Bu toprakları zamanında alan hissesi olup, oğluna veya kızına burası bizim evimiz diyemeden hayatını kaybedenler oldu. İnşallah bu bizim için bir başlangıç oldu. Yeşilyurt’ta 12 tana daha böyle dosyamız var. Bunun yanı sıra İstiklal Mahallesi, Aydoğdu Mahallesi, Yıldıztepe ve Pınarbaşı Mahallelerinde de bu tarz çalışmamız var. Nazilli Belediyesi olarak yaptığımız çalışmalar tamamlandıkça hak sahiplerine tapularını vereceğiz. Bu çalışmalar tamamlanınca toplam 600 adete yakın tapu...