17 / 06 / 2024

Nazilli Özel Yunuslar Anaokulu

Nazilli Özel Yunuslar Anaokulu

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Özel Yunuslar Anaokulu’nun açılış törenine katıldı. Yıldıztepe mahallesi 61/4 sokakta yeni binasında hizmet vermeye devam edecek Özel Yunuslar Anaokulunun açılışı düzenlenen tören ile yapıldı.

Nazilli Özel Yunuslar Anaokulu hizmete açıldı!

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Özel Yunuslar Anaokulu’nun açılış törenine katıldı. Yıldıztepe mahallesi 61/4 sokakta yeni binasında hizmet vermeye devam edecek Özel Yunuslar Anaokulunun açılışı düzenlenen tören ile yapıldı.

Nazilli'de 3. büyük kapalı pazar yeri açıldı!

Nazilli Belediyesi tarafından Şirinevler Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Eşref Özel kapalı Pazaryeri, törenle hizmete açıldı.

Nazilli'de Eşref Özel Kapalı Pazar yeri açıldı!

Nazilli Belediyesi tarafından Şirinevler Mahallesinde yapımı tamamlanan Eşref Özel Kapalı Pazar yeri kalabalık bir törenle hizmete açıldı.

Nazilli'ye engelsiz park inşa edilecek!

Nazilli Belediyesi, engelli kullanıma uygun pergole, özel tasarımlı çeşmeler ve oturma grupları, kayganlığı önleyici kauçuk zemin üzerinde engelli fitness aletleri ve engelli oyun grubunun yer alacağı park için belediye kolları sıvadı.

Japon firması ITEC yetkilileri Nazilli Devlet Hastanesi inşaatını inceledi!

Japon Firması ITEC yetkilisi ile birlikte 7 kişiden oluşan Japon heyeti ve Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü Kamu Özel İşbirliği Daire Başkanlığı Yetkilisi 5 kişiden oluşan heyet, Nazilli Devlet Hastanesi'ni inceledi...

Van İl Özel İdaresi kat karşılığı inşaat yaptıracak

Van İl Özel İdaresi 4 bin 662 metrekare alana sahip taşınmazı kat katşılığı inşaat yaptıracak

Didim Güzel Duygu Sitesi'nde 29 bin TL'ye yazlık!

Güzel Duygu Sitesi'nde evler, bir oda içinde banyosu, tuvaleti ve mutfağı olan yaşam alanlarını barındırıyor

Malatya İl Özel İdaresi, 8 derslikli ilköğretim okulu yaptıracak

Malatya İl Özel İdaresi, İnönü Üniversitesi Kampüsü içerisinde 8 derslikli ilköğretim okulu yaptıracak

İl Özel İdaresi zihinsel engelli öğrencilere okul yapıyor

İstanbul İl Özel İdaresi örnek eğitim yatırımlarını sürdürüyor. Bakırköy Yeşilköy İlköğretim ve İş Okulu, İl Özel İdaresi'nin örnek eğitim yatırımlardan sadece biri

Ankara İl Özel İdaresi termal tesis yaptıracak

Ankara İl Özel İdaresi Haymana'da 24 bin 644 metrekare arsa üzerine gelir paylaşımı modeliyle termal tesis yaptıracak

Ankara İl Özel İdaresi, Çamlıdere Turizm Tesisi yaptıracak

Ankara İl Özel İdaresi İmar ve Bayındırlık Daire Başkanlığı, Çamlıdere Turizm Tesisini yaptırmak üzere ihale açtı

Kayseri İl Özel İdaresi, köy yollarının bakımını yaptı

Kayseri İl Özel İdaresi, 15 milyon liraya mal olacak köy yollarının bakım, onarım ve asfaltlama işini kendi imkanlarıyla 2,8 milyon liraya yaptı

The Woo'dan çocuklara özel mobilyalar!

The WOO, çocukların dünyasına özel farklı tasarımlı ürünleri sizlerle buluşturuyor

Nazilli Özel Yunuslar Anaokulu Haberi

Nazilli Özel Yunuslar Anaokulu

Özel Yunuslar Anaokulu Kurucu Müdürü Nursen Dankı ile Kurucu Öğretmen Nurgül Apuhan düzenledikleri açılış törenin de kalabalık bir misafir topluluğunu ağırladılar. Başta Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın katıldığı açılış törenine CHP Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Hasan Karataş ve üyeleri CHP Aydın Milletvekili adayları Tayfun Talipoğlu, Ferda Çağlar Erkut, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yener Gök, Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan, Nazilli Ticaret Odası Meclis Başkanı Gürdal Yüzügüler ve çok sayıda davetli katıldı.

’’Çocuğunuzu sizin kadar sevebilecek başka birileri daha var’’ sılagonu ile yola çıkan ve yaklaşık 8 yıldır Yeşil mahalle Atatürk bulvarı devamındaki binalarında hizmet vermekte olan Yunuslar Anaokulu her gün artan öğrenci sayıları nedeni ile daha iyi hizmet vermek içi Yıldıztepe mahallesi 61/4 sokakta...