02 / 05 / 2024

Nazilli TOKİ kentsel dönüşüm

Nazilli TOKİ kentsel dönüşüm

TOKİ, Nazilli'de arazi düzenleme işi yapacak. Nazilli Belediye Meclisi toplantısında kabul edilen ek gündem maddesi ile Karaçay Mahallesindeki afet riski alanın imarlanması için Başkan Alıcık'a TOKİ ile anlaşma ve imza yetkisi verildi.

TOKİ'den tam 48 şehirde 1.294 TL'den başlayan taksitlerle arsa fırsatı!

Yeni bir arsa sahibi olmak isteyenlerin beklediği müjde Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı TOKİ Kentsel Dönüşüm Başkanlığı'ndan geldi. Yapılan açıklamada 48 ilde taksitle arsa satışı yapılacağı açıklandı. İşte detaylar...

TOKİ kentsel dönüşüm başvurusu için istenilen belgeler!

Konut sıkıntısını ortadan kaldırmayı hedefleyen TOKİ, kentsel dönüşüm projelerinde faaliyet göstermek üzere yetkilendirildi. Peki bunun için ne yapmak gerekiyor? İşte TOKİ kentsel dönüşüm başvurusu için istenilen belgeler...

TOKİ kentsel dönüşüm projelerine ilişkin 4 soru TBMM'de!

2014-2018 yılları arasında yıllar bazında taahhüt edilen tarihlerde bitirilemeyen TOKİ kentsel dönüşüm projesi sayısı meclis gündemine taşındı...

TOKİ Antalya 100'üncü Yıl spor tesislerinin imar değişikliği iptal edildi!

Antalya 2'nci İdare Mahkemesi, Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ), 'kentsel ve bölgesel spor alanı' olarak planlanan 100'üncü Yıl spor tesislerinin imar değişti.

Erdoğan Tok: Kentsel dönüşümün önünü açtık!

Kökçüoğlu ve Unkapanı Mahallelerine yapılan ziyarette mahalle sakinleri ile sohbet eden Başkan Erdoğan Tok, bölge halkının lehine ve yararına emsal kararlarla kentsel dönüşümün önünü açtıklarını söyledi. 

TOKİ Sincan'daki bin 250 konutu satışa çıkardı!

TOKİ, kentsel yenileme uygulaması kapsamında Ankara Sincan Saraycık Mahallesi'ndeki bin 250 konutu satışa çıkardı. Aylık taksitlerin bin 184 TL'den başladığı konutlar için başvurular 1 Kasım'da başlayacak.

TOKİ'nin kentsel dönüşüm projelerine nasıl başvurulur?

Türkiye'nin konut üreticisi TOKİ kentsel dönüşüm projelerine ara vermeden devam ediyor. Peki, binlerce konut inşa eden TOKİ'nin kentsel dönüşüm projelerinden nasıl ev sahibi olunur? İşte başvuru şartları...

TOKİ'nin indirim kampanyasından 17 bin 706 kişi yararlandı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) konut ve iş yeri alıcılarına özel olarak sağladığı yüzde 20 indirim kampanyasından 17 bin 706 kişi yararlandı. TOKİ kentsel dönüşüm projeleriyle nitelikli konutlar yapmaya devam ediyor. 

TOKİ Trabzon Yomra kentsel dönüşüm ihalesi 9 Ekim'de!

TOKİ kentsel dönüşümde rotayı Karadeniz'e çevirdi. Karadeniz'in en güzel şehirlerinden Trabzon'da kentsel dönüşüme hazırlanan TOKİ, Yomra ve Beşikdüzü ilçelerinde toplam 652 adet konut inşa edecek.

Kentsel dönüşümün temel hedefleri anlatıldı!

TOKİ Kentsel Yenileme Daire Başkanı Gürol Konyalıoğlu, Adana Valisi Mahmut Demirtaş'a ziyarette bulundu. Konyalıoğlu, kentsel dönüşümdeki temel hedefleri anlattı.

Nazilli'de kentsel dönüşüm sürüyor!

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Karaçay Mahallesi’nde 100 dönümlük arazi üzerine yapılacak olan kentsel dönüşüm projesiyle ilgili detayları paylaştı.

Uşak TOKİ kentsel dönüşüm kuraları bugün çekilecek!

Uşak TOKİ kentsel dönüşüm kura çekilişi bugün yapılacak, proje kapsamında 325 adet konut bulunuyor.

Uşak TOKİ kentsel dönüşüm kura sonuçları listesi!

Uşak TOKİ kentsel dönüşüm kura sonuçları listesi henüz açıklanmadı, proje 325 adet konuttan meydana geliyor.

Nazilli TOKİ kentsel dönüşüm Haberi

Nazilli TOKİ kentsel dönüşüm


Nazilli Belediye Meclisi toplantısında kabul edilen ek gündem maddesi ile Karaçay Mahallesindeki afet riski alanın imarlanması için Başkan Alıcık'a TOKİ ile anlaşma ve imza yetkisi verildi. 


Nazilli Belediye Meclisi'nin Belediye Başkanı Haluk Alıcık başkalığında gerçekleştirilen toplantısında 5 gündem maddesi görüşülüp karara bağlandı. Meclis, Yeşil Mahalle'deki regülatör yerinin imar planı değişikliğini ve Pınarbaşı Mahallesindeki 2394 ada 3 parselin bina cephelerinin 75 metre olarak blokların teşkil etmesi kararını oy birliği ile kabul etti. 


İsabeyli Mahallesi 5200 Parsel'e trafo binası yeri İşlenmesi için çalışmaların yapılması ve Zafer Mahallesinde 2096 Ada 3 Parsel İçin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği de oy birliği ile kabul edildi. 


Meclis toplantısının son gündem maddesinde Dallıca Mahallesi 166 Ada 4 Parsel'deki meskenin kat irtifakı ve kat j mülkiyeti kurulmasına müteakip,...