09 / 05 / 2024

Nazkent-2. Etap anahtar teslimleri

Nazkent-2. Etap anahtar teslimleri

Nazilli Belediyesinin ikinci toplu konut projesi olan 162 dairelik Nazkent-2. Etap konutlarının anahtarları Ahmet Şensan Kültür Merkezi Düğün Salonu'nda düzenlenen tören ile sahiplerine teslim edildi.

Pendik Harmandere Konutları 2. Etap'ta teslimler yapıldı!

Pendik Harmandere Konutları'nın 2. etabında anahtar teslimleri gerçekleştirildi. Gecekondu sahiplerine evleri tören ile teslim edildi. 3 bloktan oluşan 2.Etap'ta 85 metrekarelik 178 ev bulunuyor.

Kayseri Tomarza 2. etap TOKİ'de anahtar teslimi başladı!

Kayseri'nin Tomarza ilçesinde 2. etap TOKİ konutlarında bulunan 277 adet konut yeni sahiplerini teslim ediliyor. Anahtar teslimi 13 Kasım'a kadar devam edecek.

İzmir Örnekköy 2. etap kentsel dönüşüm ihalesi 9 Mayıs'ta!

İzmir İli, Karşıyaka İlçesi, Örnekköy Mahallesi 2. Etap 26996 Ada 1 Parsel Kat Karşılığı Anahtar Teslimi İnşaat Yapım İşi ihalesi 9 Mayıs 2019 tarihinde gerçekleştirilecek. 

Beyşehir'de 2. Etap TOKİ sevinci!

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir ilçesinde 2. etap TOKİ projesinin hayata geçmesi sonrasında anahtar teslimi yapılarak yeni konutlarında oturmaya başlayan hak sahibi ailelere hayırlı olsun mektubu gönderdi. 

İzmir Örnekköy 2. etap kentsel dönüşüm ihalesi 11 Ekim'de!

İzmir İli, Karşıyaka İlçesi, Örnekköy Mahallesi 2. Etap 27003 Ada 1 Parsel Kat Karşılığı Anahtar Teslimi İnşaat Yapım İşi ihalesi 11 Ekim 2018 tarihinde yapılacak. 

Zile TOKİ Konutları'nda 2. Etap teslim edildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Zile’de yapılan 2. etap 332 konut anahtar teslim töreni yapıldı, yapılan anahtar teslim törenine Belediye Başkanı Lütfi Vidinel de katıldı...

Kayabaşı Emlak Konutları 2. Etap'a 24 firmadan teklif!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı anahtar teslim projelerinden "İstanbul Kayabaşı Emlak Konutları 2. Etap Konut, Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları " ihalesine 24 firmadan teklif geldi.

Kayabaşı Emlak Konutları 2. Etap değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'na ait anahtar teslimi Kayabaşı Emlak Konutları 2. Etap projesinin değerleme raporunu yayınlandı. Proje 458 ada 20 parselde yer alıyor.

Alaca TOKİ 2. etap evleri ihale edilecek!

Alaca'da TOKİ l.Etap Anahtar Teslim Töreninde Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu'nun müjdesini verdiği 2. etap 220 konutun ihalesi gerçekleşiyor.

Nazkent 2. Etap'ta konut teslimleri yapılıyor!

NAZKENT-2 konutları için başvuruların tamamlanmasının ardından 2011 yılı Kasım ayında temeli atılan 162 dairenin noter huzurunda yapılan kura çekimi ile de daire sahipleri dairelerini belirlemişti...

Nazkent 2. Etap Konutları'nın anahtarları sahiplerine teslim edildi!

Nazilli Belediyesinin ikinci toplu konut projesi olan 162 dairelik Nazkent-2. Etap konutlarının anahtarları Ahmet Şensan Kültür Merkezi Düğün Salonu'nda düzenlenen tören ile sahiplerine teslim edildi.

Nazkent 2. Etap Konutları'nın anahtar teslimleri yapıldı!

Nazilli Belediyesinin ikinci toplu konut projesi olan 162 dairelik NAZKENT-2. Etap konutlarının anahtarları Ahmet Şensan Kültür Merkezi Düğün Salonu'nda düzenlenen tören ile sahiplerine teslim edildi...

Aydın Nazkent 2. etap konut teslimleri yapıldı!

Aydın Nazilli Belediyesinin mevcut piyasa koşullarında konut sahibi olamayan dar ve orta gelirli vatandaşlar için ikinci toplu konut projesi olan 162 dairelik NAZKENT 2. Etap konutlarının anahtarları düzenlenen törenle sahiplerine teslim edildi...

Nazkent-2. Etap anahtar teslimleri Haberi

Nazkent-2. Etap anahtar teslimleri


Nazilli Belediyesinin ikinci toplu konut projesi olan 162 dairelik Nazkent-2. Etap konutlarının anahtarları düzenlenen tören ile sahiplerine teslim edildi. 

Nazilli Belediyesi önünde düzenlenen törenle evlerinin anahtarlarını alan vatandaşların sevinci gözlerinden okundu. Evlerine kavuşmuş olmanın sevincini yaşayan daire sahipleri anahtarlarını Nazilli Belediyesi tarafından Ahmet Şensan Kültür Merkezi Düğün Salonu'nda düzenlenen tören ile aldılar. 


Nazilli Belediyesinin mevcut piyasa koşullarında konut sahibi olamayan dar ve orta gelirli vatandaşların, uygun ödeme koşulları ile konut sahibi olmalarına yönelik NAZKENT-1 projesi ile yaptığı 64 konutun ardından gelen talep ve istek üzerine 162 konutluk NAZKENT-2 projesini hayata geçirmişti. NAZKENT-2 konutları için başvuruların tamamlanmasının ardından 2011 yılı Kasım ayında temeli atılan 162 dairenin Noter huzurunda yapılan kura çekimi ile de daire sahipleri dairelerini belirlemişti. 100 metrekare alana sahip 3+1...