06 / 05 / 2024

Nazlı Çarmıklı ve Murat Gezer ev

Nazlı Çarmıklı ve Murat Gezer ev

Nazlı Çarmıklı ve Murat Gezer İstinye Park Residence'da 400 metrekare büyüklüğünde 6+1 dairede oturmaya karar verdi. Çift, şimdilerde evlerini dekore ediyor.

Deprem korkusu karavan ve tiny house taleplerini artırdı! 

Deprem korkusu vatandaşların tiny house ve karavanlara olan talebini artırdı. Depremle yüzleşen vatandaşlar daha dayanıklı ve taşınabilen karavanlara yönelmeye başladı.

ÇEDBİK Başkanı Mehmet Sami Kılıç: Kentsel dönüşümde afete dayanıklı ve yeşil binalar inşa edilmeli!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği Başkanı Mehmet Sami Kılıç, her sene düzenlenen ‘Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’ne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Başkan Kılıç, kentsel dönüşümde afete dayanıklı ve yeşil binaların inşa edilmesine dikkati çekti.

Dmt Norm Door Orman Ürünleri İthalat Ve İhracat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Dmt Norm Door Orman Ürünleri İthalat Ve İhracat Sanayi Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Eyüp Köklü ve Murat Koçalan ortaklığında kuruldu.

Üsküdar Kısıklı ve Burhaniye imar planı değişikliği askıda!

Üsküdar İlçesi, Kısıklı Mahallesi, 789 ada, 63 parsel, 789 ada, 32-35 par. 12 ve 13 parsellerin bir kısmı ile Burhaniye Mahallesi, 789 ada 23-24-26-28-35-25-29-31-4-33-34-41-21 parseller, 725 ada 101-726 ada 1-789 ada 36 parselin bir kısmı için Nazım İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Prefabrik ev dayanıklı mı? Prefabrik evler güvenli mi?

Son zamanlarda yaygın olarak tercih edilen prefabrik evlerin güvenli ve dayanıklı olup olmadığı merak ediliyor. Dayanıklı ve özel malzemelerden imal edildiği bilinen bu evler, depreme de dayanıklı olarak biliniyor. Peki prefabrik ev ne kadar dayanıklı ve ne kadar güvenli?

Saadet Ceyda Çarmıklı Kimdir? Saadet Ceyda Çarmıklı evli mi?

Saadet Ceyda Çarmıklı ne iş yapıyor? Saadet Ceyda Çarmıklı’nın mesleği nedir? Saadet Ceyda Çarmıklı nereden mezundur? İşte detaylar!

Dayanıklı ve güvenilir seçenek Peugeot Boxer serisi 2023'e damga vuracak! Peugeot Boxer serisinde Mart zammı ne kadar?

Boxer'ın iç tasarımı, yolcuların ve sürücünün konforlu ve verimli bir şekilde seyahat etmesini sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Konforlu koltuklar, havalandırma, geniş depolama alanı ve modern özellikler, sürüş deneyimini daha keyifli hale getirir. Peki 29 Mart 2023 fiyat listesi nedir?

Akbank kredi kartları ile gıda ve market alışverişlerinde yüzde 20 indirim fırsatı!

Akbank kredi kartları Axess ve Wings sahiplerine özel ayrıcalıklı ve yüzde 20’ye varan indirim imkanları sunuyor. Market ve gıda alışverişlerini kapsayan kampanyalar 30 Nisan’a kadar devam edecek.

Köklü Ve Doldur İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köklü Ve Doldur İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Köklü ve Salim Hakan Doldur ortsaklığında kuruldu.

Arnica Köpüklü Türk Kahve Makinesi 1.099 TL! En ucuza nerde satılıyor? Fiyatları ne kadar? 7 Şubat 2023 fiyat listesi

Kahve severler bu haber sizi yakından ilgilendiriyor. Arnica köpüklü Türk kahve makinesi çift emniyet sistemi , ışıklı ve sesli uyarı sistemi ile öne plana çıkıyor. Peki bu kahve makinesi en uygun fiyata nerde satılıyor? İşte haberin detayları..

Dsn Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dsn Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Muhammed Said Düşünüklü ve Yahya Düşünüklü ortaklığında kuruldu.

Sınıfında ilk olan PEUGEOT Partner Van ile ayrıcalıklı bir deneyime hazır mısınız? 5 Eylül 2022 fiyat listesi…

PEUGEOT Partner Van, sınıfında ilk olan ayrıcalıklı ve üst düzeyde ergonomi sunan PEUGEOT i-Cockpit ile yepyeni bir sürüş deneyimi sunuyor ve tasarımıyla tüm bakışları üzerine çekiyor. İşte, Partner Van’ın 5 Eylül 2022 fiyat listesi..

Ekosel Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu! 

Ekosel Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi Beşiktaş'ta Ekin Çarmıklı Pamukçu ve Selin Kozak ortaklığında kuruldu.

Nazlı Çarmıklı ve Murat Gezer ev Haberi

Nazlı Çarmıklı ve Murat Gezer ev

Sabah Gazetesi köşe yazarı Bülent Cankurt bugünkü köşesinde Nazlı Çarmıklı ve Murat Gezer'in İstinye Park Residence'da ev almalarını kaleme aldı.

İşte Bülent Cankurt'un 'Nikahtan önce 'ev'lendiler' başlıklı yazısı...

Düğünlerinden 34 gün önce nişanlısı Mina Başaran'ı uçak kazasında kaybeden Murat Gezer'in 2.5 yıllık acısını kalbine gömüp yeniden aşık olduğunu ilk bu köşede okumuştunuz. Gezer, Emin Çiftçi ile 21 Temmuz 2016'daki düğünü son anda iptal olan ve yıllardır kalbini yeni bir aşka kapatan Nazlı Çarmıklı ile yaklaşık beş ay önce flört etmeye başlamıştı.

Geçen ay aile arasında bir törenle nişanlanan aşıklar, arayı çok açmadan vuslata ermeye karar verdi. İki bayram arası düğün olmaz derler ama; ellerini çabuk tutmak isteyen aşıklar, tam tarihi belirlemese de Mayıs sonu, Haziran başı gibi yine aile arasında bir törenle...