13 / 05 / 2024

nazlı kayı evi

nazlı kayı evi

10 Ekim 2021 tarihinde Arzu-Ömer Sabancı’nın yalısında evlenen Nazlı Kayı-Hacı Sabancı çifti Bellevue Residence’a taşındı...

Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı Bellevue Residence’a taşındı!

10 Ekim 2021 tarihinde Arzu-Ömer Sabancı’nın yalısında evlenen Nazlı Kayı-Hacı Sabancı çifti Bellevue Residence’a taşındı...

Hacı Sabancı nişanlısına Çeşme'den villa satın aldı!

Sabancı ailesinin veliahtlarından Hacı Sabancı, müstakbel eşi Nazlı Kayı'ya Çeşme'den villa satın aldı.

İmar barışında evi dükkana çevirme!

Yapı Kayıt Belgesi 31 Aralık 2017 tarihinden önce yapılmış yapılar için veriliyor. İmar barışında evi dükkana çevirme için bu belge veriliyor mu?

Erzincan Bilgi ve Kültür Evi açıldı!

Erzincan'ın Refahiye ilçesi Kayı köyündeki Bilgi ve Kültür Evi açıldı. Açılışa TBMM Başkanı Binali Yıldırım katıldı...

Silivri KİPTAŞ ön kayıt müracaatı!

Silivri KİPTAŞ ön kayıt müracaatı hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Evi olmayan orta ve dar gelirli vatandaşlar için satışa sunulan projede 2+1 ve 3+1'ler tasarlandı. 

Kayıtdışı filminin çekimleri için Murat Atabarut'un evi kiralandı!

Başrollerini Erkan Petekkaya, Songül Öden ve Uğur Polat'ın paylaştığı 'Kayıtdışı' filmi için Mimar Murat Atabarut ve eşi Arzu Atabarut'a ait Polonezköy-Mahmut Şevket Paşa Köyü'ndeki sekiz odalı şato kullanılacak. Çift, 2 yıllığına kiraya verdikleri şato karşılığında 20 milyon euro kazanacak.

Karabağlar Refet Bele Taziye Evi'nin temeli atıldı!

Karabağlar'da Türk Kızılayı adına kayıtlı alana yapılacak Taziye evi ve Semt Merkezi için temel atma töreni düzenlendi. Refet Bele Taziye Evi ve Semt Merkezi 300 günde bitirilecek.

Evi home ofis yapmak için gerekenler!

Home ofis, ev ve işyerinin birleştiği bağımsız bölüm olarak karşımıza çıkıyor. Tapuda mesken olarak kayıtlı taşınmaz malın bir bölümü malik tarafından işyeri olarak kullanılabiliyor. Peki,evi home ofis yapmak için gerekenler nelerdir?

Tekirdağ Malkara Huzur Evi'nin temeli atıldı!

Malkara Yeni Mahalle Gürgen Bayırı Bıcık Çeşme mevkiindeki Hazine adına kayıtlı 2 bin metre kare alan üzerinde yapılmasına karar verilen Huzur Evi inşaatının hafriyat çalışması başladı.

Zihni Çelebi: Kars Hekim Evi hangi esasla ihale edildi?

Kars'ta 1880'lerde yapılan ve Avrupa Konseyi Doğal ve Kültürel Varlıkları Koruma Envanterine kayıtlı olan Türkiye’de ise Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü Envanterine kayıtlı tarihi Hekim Evi'nin siyasi güç ve nüfuzla peşkeş çekildiği iddia edi

Türk Kızılayı İzmir'de öğrenci evi inşaatı yaptıracak!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü İzmir ili Buca ilçesinde 58 ada 26 parsele kayıtlı taşınmaz üzerine öğrenci evi inşaatı yaptıracak, ihale 26 Kasım 2013 tarihinde saat 14:30 'da gerçekleştirilecek.

TMMOB Ankara Macunköy Öğrenci Evi için kayıt başvuruları başladı!

Ankara Macunköy’de Kasım ayında hizmete açılacak TMMOB Öğrenci Evi için başvurular alınmaya başlandı. Başvurular www.tmmob.org.tr internet adresinden yapılabiliyor. Sonuçlar ise Kasım ayında açıklanacak...

Maliye Bakanlığı evi olmayana kira vergisi mektubu gönderdi!

hatalı kayıtlar nedeniyle evi olmayanlara da kira vergisi mektubu gönderen Maliye Bakanlığı, toplam 1 milyon 50 bin kişiye mektup gönderdi...

nazlı kayı evi Haberi

nazlı kayı evi

Çiçeği burnunda çift Nazlı Kayı-Hacı Sabancı Vaniköy’deki yalılarından çıkıp, Levent’te yer alan Bellevue Residence’a taşındı.

Geçtiğimiz sene Aralık'ta nişanlanan Nazlı Kayı-Hacı Sabancı çifti, 10 Ekim 2021 tarihinde Arzu-Ömer Sabancı’nın yalısında evlenmişti. Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre, Bora Bora adalarında balayı yapan çift, mega kent İstanbul’a döndükten sonra radikal bir karar alarak taşındı.

Çift, Vaniköy’de yer alan yalılarından çıkıp, Levent’te yer alan Bellevue Residence’a taşındı. Hacı Sabancı’nın bekarken oturduğu Vaniköy'deki yalıyı iki kişilik aileye uygun duruma getirebilmek için tadilata aldıran Nazlı Kayı-Hacı Sabancı çifti bir senelik bu süreçte Bellevue Residence’ta yaşayacak.

Nazlı Kayı Sabancı’nın zevkine göre yeniden dekore ettirilecek olan yalıdan çıkan çift, Bellevue Residence'ın bir yıllık kirasını da peşin olarak ödemiş. 

Hacı Sabancı nişanlısına Çeşme'den villa satın...