06 / 05 / 2024

Tekirdağ Malkara Huzur Evi'nin temeli atıldı!

Tekirdağ Malkara Huzur Evi'nin temeli atıldı!

Malkara Yeni Mahalle Gürgen Bayırı Bıcık Çeşme mevkiindeki Hazine adına kayıtlı 2 bin metre kare alan üzerinde yapılmasına karar verilen Huzur Evi inşaatının hafriyat çalışması başladı.



Malkara Yeni Mahalle Gürgen Bayırı Bıcık Çeşme mevkiindeki Hazine adına kayıtlı 2 bin metre kare alan üzerinde yapılmasına karar verilen Huzur Evi inşaatının hafriyat çalışması başladı. Önceki gün, Malkara Belediye Başkan Vekili Ali ihsan Uslu ve Belediye Başkan Yardım ası Ahmet Nazif Balcı'nın yürütülen çalışmaları yerinde incelemesinin ardından, 2009 - 2014 dönemi Belediye Başkanı Birol Kaya ile AK Parti ilçe Başkanı Bulut Yıldırım, Huzur Evi hafriyat alanına giderek, İnşaat şirketi şantiye şefi Celal Şenol'dan bilgi aldı. Eski Başkan Birol Kaya yaptığı açıklamada; "Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın ilçemizde yatırım yapmasını ve hizmet getirmesini fevkalade onemsiyoruz. 4 yıl boyunca AK Parti ilçe Başkanımız Bulut Yıldırım ile çok buyuk uğraşlar verdik. Yer tahsisinden projesine ve ihale edilmesine kadar çok çalıştık. Şu an inşaat aşamasına getirmenin huzuru içerisindeyiz. Bu tür projeler, hepimizin ihtiyaç duyabileceği hayır projesidir. Bu anlamda herbirimiz önemsiyoruz. 100 kişinin yararlanacağı Malkara Huzur Evi Allah'ın izniyle beş yıldızlı otel gibi olacak. Emeği geçen bakanlarımıza ve milletvekillerimize ilçem adına çok teşekkür ediyorum" dedi. 


SÖZÜMÜZÜ TUTTUK 

AK Parti Malkara ilçe Başkanı Bulut Yıldırım da konuşmasında "Verdiğimiz sözleri tuttuk. Bir bir yerine getirdik. Bölge Devlet Hastanemiz tamamlanmak üzere. Her birimiz Malkara için çalışıyoruz. Şehitlik Caddesi projesi için de Belediye Başkanımız Ulaş Yurdakul'a teşekkür ediyoruz. Malkara'ya kim bir çivi çakar, eser kazandırırsa hepsine teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. 


Önder TABAK


Geri Dön