22 / 05 / 2024

Nazmi Ceylan

Nazmi Ceylan

Çanakkale Biga'ya bağlı Eşelek köyü sakinlerinin, baraj yapımı nedeniyle 1997'de boşaltılan ve Gökçeada'ya taşınan eski yerleşim alanlarından hatıra olarak köy camisinin minaresini de götürdüğü ortaya çıktı.

Ceylanlar Hafriyat İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceylanlar Hafriyat İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nazmi Ceylan, Nazım Ceylan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 16 Ocak'ta Sandra Evleri, Ümraniye'de kuruldu.

Muammer Ceylan: Geleceğin iş insanlarını önemsiyoruz!

Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, gençlerle bir araya gelerek gençlere bilgi birikimlerini aktardı.

Ceylan İnşaat’ın PR ajansı Brandworks oldu!

Dinamik ve deneyimli kadrosunu, sağlam finansman kaynaklarıyla birleştirerek Türkiye inşaat sektöründe adından söz ettiren Ceylan İnşaat’ın kurumsal iletişim ve medya ilişkileri yönetimini Brandworks üstlendi.

Ceylan İnşaat, Marka Şehirler Zirvesi’nin sponsoru oldu!

Ceylan İnşaat, kamu ve özel sektörün üst düzey yöneticilerini bir araya getirecek olan Marka Şehirler Zirvesi 2017’nin sponsorlarından biri oldu.

Ceylan İnşaat'a Yılın İnşaat Projesi ödülü!

Farklı sektörlerdeki 35 yıllık tecrübesini, 1995 yılında inşaat sektörüne taşıyan Ceylan İnşaat, emeğin, başarının ve vefanın ön plana çıktığı 2017 Altın Palmiye Ödülleri’nde ‘Zer’ projeleriyle ‘Yılın İnşaat Projesi’ ödülüne değer bulundu.

Ceylan: Bugüne kadar 50-60 ev değiştirdim!

Doğa ile iç içe yaşamayı tercih eden ünlüler kervanına Ceylan da katıldı. Bugüne kadar 50-60 ev değiştirdim diyen Ceylan, İstanbul'dan gideceğini söyledi.

Nazmi Durbakayım, Fikirtepe Platformu’nun yeni başkanı oldu!

Fikirtepe’de bölgenin kentsel dönüşümü, altyapı çalışmaları, sosyo kültürel gelişimi ve hak sahipleri ile müteahhitler arasında diyalog geliştirici olan Fikirtepe Platformu’nun yeni Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım oldu.

Aslı Ceylan Öner: Tarihi yapılar kent ekonomisini besliyor!

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Aslı Ceylan Öner, tarihi yapıların insanlığın dünyadaki en büyük ayak izlerini oluşturduğunu belirtti.

Mehmet Ceylan: Şırnak'ı ve Cizre'yi yeniden inşa ediyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Ceylan, belediyelere görevlendirme yapılmasıyla ilgili, "Kardeş belediyecilik anlayışıyla özellikle Ankara, İstanbul, Bursa, Kocaeli gibi AK Partili büyükşehir belediyeleri, kardeş şehirler oluşturdu." dedi.

Ceylan Karavil Park'ın 2 oteli 2017'de açılacak!

Ceylan Grup ve Karavil Grup ortaklığıyla gerçekleştirilen, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun en büyük alışveriş merkezi olan Ceylan Karavil Park'ın, üç yıldızlı oteli 2017 yılı mart ayında faaliyete geçecek.

Mehmet Ceylan, HABİTAT III Konferans'ına katıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, 17-20 Ekim tarihleri arasında Ekvator'un Başkenti Kito'da Birleşmiş Milletler (BM) tarafından düzenlenen HABİTAT III Konferansına katıldı.

Mehmet Ceylan, Karaman'da Örnek İmar Uygulamaları'nı anlattı!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, Karaman Ermenek’te düzenlenen GAP ve KOP İllerinde Örnek İmar Uygulamalarının Yapılması Projesi’ne katıldı.

Namık Kemal Ceylan: Haydarpaşa özelleştirilmesin!

CHP İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve Kadıköy Belediyesi Meclis Üyesi Namık Kemal Ceylan, Haydarpaşa Garı'nın özelleştirileceği iddiaları hakkında da açıklamada bulundu. İşte Ceylan'ın o konuşması...

AC Ceylan Grup Yapı Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

AC Ceylan Grup Yapı Sistemleri Limited Şirketi 10 bin TL peşinatla Ayhan Ceylan tarafından 6 Haziran 2016 tarihinde Beyoğlunda kuruldu.

Nazmi Ceylan Haberi

Nazmi Ceylan

Çanakkale Biga'ya bağlı Eşelek köyü sakinlerinin, baraj yapımı nedeniyle 1997'de boşaltılan ve Gökçeada'ya taşınan eski yerleşim alanlarından hatıra olarak köy camisinin minaresini de götürdüğü ortaya çıktı. Köyün taşınma sürecindeki muhtarı Nazmi Ceylan, "Camimizin minaresi gerçekten çok güzeldi. Her gelen hayran kalıyordu. Dedik ki 'Sökelim götürelim yeni köyümüzdeki camimize minare olsun bu minare' Hem minaremiz oldu hem de en önemli hatıramız" dedi.


Çanakkale'nin Biga ilçesine bağlı Eşelek köyünün sakinleri, baraj yapımı nedeniyle 1997'de boşaltılan ve Gökçeada'ya taşınan eski yerleşim alanlarından hatıra olarak köy camisinin minaresini de götürdüğü ortaya çıktı. Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından yapımına 1986'da karar verilen ve 1990'da temeli atılan Bakacak Barajı, 1999'da hizmete açıldı.


136 milyon metreküp su tutma kapasitesine sahip barajın havzasında yer alan ve boşaltılmasına karar verilen...