07 / 05 / 2024

Nazmi Erol Havuz Tasarım Proje Taahhüt ve Danışmanlık Şirketi Genel Müdürü Nazmi Erol

Nazmi Erol Havuz Tasarım Proje Taahhüt ve Danışmanlık Şirketi Genel Müdürü Nazmi Erol

Dünya inşaat sektöründe söz sahibi olan Türkiye'nin, havuz tasarım konusundaki başarıları oldukça dikkat çekiyor. Türk tasarımcılar, elde ettikleri başarılarla dünyayı peşlerine takmış bulunuyor

3genporselen Pool Havuz İnşaat Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3genporselen Pool Havuz İnşaat Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile İshak Kılıç ve Nazmi Erol ortaklığında kuruldu.

Erol Sevimlisoy kimdir?

Mimar Erol Sevimlisoy kimdir? Erol Sevimlisoy, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Erol Sevimlisoy, bugün çalışmalarına hangi mimarlık firmasında devam ediyor? İşte Mimar Erol Sevimlisoy...

Pekcan Havuz, Fluidra ile işbirliği yapacak!

Pekcan Havuz Kurucusu Alp Pekcan, havuz sektörünün dünyaca ünlü markası Fluidra Group'un Barcelona'daki üretim tesisleri ve mağazasını ziyaret etti. Pekcan havuz ekipmanları hakkında bilgi aldığını söyledi.

Rönesans Havuz İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rönesans Havuz İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Murad Korkmaz, Arif Korkmaz tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta Esenyurt, Esenkent Mahallesi, Çarşı Pazar AVM'de kuruldu.

Erol Günaydın: Lojistik maliyeti demiryolu ile düşer!

Günaydın Group Yönetim Kurulu Üyesi Erol Günaydın, Türkiye'de demiryolu taşımacılığı konusuna daha çok önem verilmesi gerektiğini söyledi. Günaydın, "Hükümetin bu konudaki yaklaşımlarını olumlu buluyoruz" dedi

Nazmi Durbakayım: İnşaatta kar marjları daha da düşebilir!

Son yıllarda düşen kar marjlarının 2015'te daha da gerileyebileceğine dikkat çeken Nazmi Durbakayım, 2015 yılının gayrimenkul için dönüm noktası niteliğinde olduğunu söyledi..

Nazmi Durbakayım: 2015 yılı sektör için dönüm noktası olacak!

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, 2015’in ilk yarısındaki senaryoya bağlı olarak inşaat sektöründeki büyümenin yüzde 15’in üzerine çıkmasını ve 20’lere dayanmasını bekliyor.

Erol Civelekoğlu kimdir?

Isparta Senirkent Belediye Başkanı Erol Civelekoğlu kimdir? Erol Civelekoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Erol Civelekoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Erol Civelekoğlu..

Erva Havuz Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erva Havuz Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu.

Emre Erol: Kampanyalar tüketiciyi harekete geçirdi!

Amerikalı gayrimenkul danışmanlık devi Keller Williams Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol, Türkiye İstatistik Kurumu’nun ( TÜİK ) yayınlandığı Kasım 2014 konut satış istatistiklerini de değerlendirdi.

Nazmi Durbakayım: Ulaşım projeleri, konut fiyatlarını uçuruyor!

İNDER Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, Marmaray ve metrobüs gibi ulaşım projelerinin bölgedeki ev fiyatlarını yüzde 75'e kadar, üçüncü boğaz köprüsü ve 3. havalimanının ise arsa fiyatlarını yüzde 300 artırdığını söyledi.

Nazmi Durbakayım: 2015 gayrimenkulde dönüm noktası olacak!

İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, 2014 yılına ve 2015 yılı beklentilerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Durbakayım, "2015 gayrimenkulde dönüm noktası olacak" dedi

1930 yılında Taksim Meydanı'nda havuz yapılmasından vazgeçilmiş!

1930 yılında Taksim Meydanı'nın tanzimine büyük bir gayretle başlanmış. Taksim Abidesi etrafında mermer havuz ile bahçe yapılacakmışsa da Belediye, havuzu inşa etmekten vazgeçmiş. Abidenin etrafında yalnız bahçe yapılacakmış.

Nazmi Erol Havuz Tasarım Proje Taahhüt ve Danışmanlık Şirketi Genel Müdürü Nazmi Erol Haberi

Nazmi Erol Havuz Tasarım Proje Taahhüt ve Danışmanlık Şirketi Genel Müdürü Nazmi Erol

Havuz ve tasarımı alanında uzun yıllardır faaliyet gösteren Nazmi Erol Havuz Tasarım, Proje, Taahhüt ve Danışmanlık Şirketi Genel Müdürü Nazmi Erol, Türkiye'de eskiden yabancı ülkelerin tasarımlarının yapıldığını, ancak şimdi, dünyanın Türkiye'nin tasarımlarını yapmaya başladığını söyledi. Havuz dünyasına teknik ve görsel açıdan kusursuz çözümler getirdiklerini vurgulayan Erol, havuz tasarım sektöründe Türkiye'nin başarılarının her ortamda konuşulduğunu dile getirdi. ''Havuzda lider ülkeler önce Almanya ve İspanya idi. Son 4 senedir lider ülke Türkiye oldu. Havuz ürün gamında Türkiye ile yarışacak durumda değiller." diyerek, Türkiye'nin geldiği konumu ifade eden başarılı Türk tasarımcı, havuz sektörünün başarısının nereden geldiğini anlattı. Erol, sektörde Türkiye'deki yerli firmaların son 10 yılda yaptıkları yatırım ve özellikle porselen ürünlerinde, doğru üretim ve kaliteyi yükselterek, görselle birlikte teknik detay tasarımlarıyla Türkiye'yi...