28 / 07 / 2024

Nazmi Ziyanın resmi

Nazmi Ziyanın resmi

Boğaz’daki yalısı için aldığı tabloların sahte olduğu yönünde haberler çıkan Ebru Gündeş’in eşi Reza Zarrab, “Sanatçının Evi” adlı tabloya 1 milyon 50 bin lira ödedi.

Özelleştirme kapsamındaki taşınmazın satışı onaylandı! Karar Resmi Gazete'de yayımlandı! 

Özelleştirme kapsamında yer alan İstanbul'daki taşınmazın satışına onay verildi. Söz konusu karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı.

Milyonlarca çalışana 2024 müjdesi! Resmi tatiller belli oldu: 7 gün izinle 40 gün tatil imkanı! 

2023 yılının sonuna az bir zaman kala yeni yıl öncesi en çok merak edilen sorulardan bir tanesi de yanıt buldu. 2024'ün resmi tatilleri kaç gün? İşte ayrıntılar...

Ehliyette yeni dönem! Ehliyeti olanlar hemen baksın! Resmi Gazete’de yayımlandı!

Ehliyette yeni döneme ilişkin karar, Resmi Gazete’de yayımlandı. Türkiye ile Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti (KKTC) arasında sürücü belgelerinin karşılıklı tanınmasını kapsayan yasa, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Arefe günü resmi tatil mi? Özel sektör arefe günü yarım gün mü? Arefe günü bayram mesaisi sayılır mı?

Arefe gününe dair sorulan soruların, Kurban Bayramı yaklaşılırken sıklaştı. Arefe günü resmi tatil mi değil mi? İşte detaylar!

Milli Emlak'tan o ilde 25 bin TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Aman kaçırmayın!

Yatırımcıların merakla beklediği 2023 yılı Ocak ayı ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 25 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak.

FIFA Dünya Kupası  resmi akıllı telefonu olmuştu! Vivo V25 Kaç TL? 30 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Vivo V25 cep telefonuna ilgi Dünya Kupası’nın resmi akıllı telefonu olmasının ardından patlama gerçekleşirdi. Peki Vivo V25’in özellikleri neler? Fiyatı kaç TL? İşte o detaylar…

Milli Emlak'tan o ilde 100 bin TL'ye imarlı arsa fırsatı! KDV'den muaf bu arsayı sakın kaçırmayın!

Yatırımcıların merakla beklediği Ocak ayı ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 100 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak.

Milli Emlak'tan o ilde 80 bin 500 TL'ye imarlı arsa fırsatı! KDV'den muaf arsayı sakın kaçırmayın!

Yatırımcılar tarafından merakla beklenen Ocak 2023 ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 80 bin 500 TL'ye arsa satacak.

Milli Emlak'tan Balıkesir'de kamu konutu fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Yatırımcılar tarafından merakla beklenen Ocak 2023 ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de Balıkesir Edremit'te kamu konutu satacak.

Milli Emlak o ilde 28 bin 560 TL'ye arsa satacak! Arsa almak isteyenler bu tarihi aman kaçırmayın!

Yatırımcıların merak ettiği ve araştırdığı Ocak 2023 ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 28 bin 560 TL'ye konut ve ticari alan imarlı arsa satacak.

Milli Emlak 18 bin 850 TL'ye konut ve ticari alan imarlı arsa satacak! Yeni yılın ilk fırsatını kaçırmayın!

Yatırımcıların merakla beklediği Ocak 2023 ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 18 bin 850 TL'ye konut ve ticari alan imarlı arsa satacak.

Milli Emlak'tan 30 bin 400 TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Aman kaçırmayın!

Yatırımcıların merakla beklediği Aralık 2022 ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 30 bin 400 TL'ye konut imarlı arsa satacak...

Milli Emlak o şehirde 19 bin TL'ye arsa satacak! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Yatırımcılar tarafından merakla beklenen Aralık 2022 ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden bir bir yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 19 bin TL'ye arsa satacak.

Nazmi Ziyanın resmi Haberi

Nazmi Ziyanın resmi


Boğaz’daki yalısı için aldığı tabloların sahte olduğu yönünde haberler çıkan Ebru Gündeş’in eşi Reza Zarrab, “Sanatçının Evi” adlı tabloya 1 milyon 50 bin lira ödedi.


Müzayede şirketi Antik A.Ş’nin 280’inci müzayedesi, önceki gün Shangri-La Bosphorus Hotel’de yapıldı. Müzayedenin en değerli eseri, Nazmi Ziya’nın “Sanatçının Evi” konulu tablosuydu. Tabloyu, 1 milyon 50 bin liraya Ebru Gündeş’in eşi Reza Zarrab satın...