02 / 05 / 2024

Ncadde Agora satışları

Ncadde Agora satışları

Özyurtlar İnşaat'ın, mayıs ayında satışa çıkan projesi Ncadde Agora büyük ilgi görüyor. İki ayda yüzde 50'si satılan proje, özellikle yatırımcılar tarafından tercih ediliyor.

Özyurtlar Ncadde Ottoman dükkan satışları!

Özyurtlar Ncadde Ottoman dükkan satışları 15 Şubat'ta gerçekleştirilecek. Toplamda 63 dükkanın yer aldığı projede satışlar Eskidji tarafından yapılacak. 

Nlogo Özyurtlar dükkan satışları!

Nlogo Özyurtlar dükkan satışları 15 Şubat'ta yapılacak. Özyurtlar İnşaat ayrıca Ncadde Ottoman projesindeki dükkanları da satışa sunuyor. 

Ncadde Ottoman satışta! Fiyatlar 178 bin liradan başlıyor!

Esenyurt'ta Ncadde Ottoman ile bir kez daha yatırımcısının karşısına çıkan Özyurtlar , hem yaşam hem de işyeri ihtiyacına cevap vermeyi hedefliyor. Ön talep satışlarında büyük ilgi gören Ncadde Ottoman’da satışların da aynı hızla süreceği tahmin ediliyor.

Ncadde Agora'da 2 ayda konutların yarısı satıldı!

Özyurtlar İnşaat'ın, mayıs ayında satışa çıkan projesi Ncadde Agora büyük ilgi görüyor. İki ayda yüzde 50'si satılan proje, özellikle yatırımcılar tarafından tercih ediliyor.

Ncadde Agora'da 24 ay faizsiz taksit seçeneği!

Özyurtlar İnşaat’ın, mayıs ayında satışa çıkan projesi Ncadde Agora büyük ilgi görüyor. Projede 24 ay şirket bünyesinde faizsiz taksit seçeneği sunuluyor.

Ncadde Agora'da daire fiyatları ne kadar?

İki ay gibi kısa bir sürede yüzde 50’si satılan proje, özellikle yatırımcılar tarafından tercih ediliyor. Esenyurt’un merkezinde inşa edilen Ncadde Agora, iş dünyasının tüm ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlandı.

NCadde Agora’nın yarısı iki ayda satıldı!

Geçtiğimiz mayıs ayında satışa çıkan ve yarısı iki ay gibi kısa bir sürede satılan Ncadde Agora, 144 residence daireden oluşuyor. Projede yer alan dairelerin fiyatı, 205 bin liradan başlıyor

Esenyurt NCadde Agora'da stüdyo daireler 205 bin TL'den başlıyor!

Özyurtlar İnşaat'ın, Mayıs ayında satışa çıkan projesi Ncadde Agora'nın yarısı 2 ayda satıldı. Esenyurt'un merkezinde inşa edilen Ncadde Agora, iş dünyasının tüm ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlandı.

NCadde Agora’nın yarısı 2 ayda satıldı!

ÖZYURTLAR İnşaat tarafından Esenyurt’un merkezinde inşa edilen Ncadde Agora'nın yarısı 2 ayda satıldı. Mayıs ayında satışa çıkan proje iş dünyasının tüm ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlandı.

Özyurtlar Ncadde Agora satış fiyatları!

Özyurtlar İnşaat imzasını taşıyan Ncadde Agora projesi İstanbul Esenyurt'ta inşa ediliyor. Esenyurt Ncadde Agora satış fiyatları 172 bin liradan başlayaran değişiklik gösteriyor. Ayrıntılı bilgi için satış ofisini arayabilirsiniz.

Ncadde Agora'da satışlar başladı!

Özyurtlar İnşaat, iş dünyasının ihtiyaçlarına göre tasarladığı en yeni projesi Ncadde Agora'yı satışa sundu. Esenyurt'ta inşa edilen proje, tamamı home-ofis 144 daireden oluşuyor.

Ncadde Agora'da daireler 205 bin TL'den satılıyor!

Özyurtlar İnşaat, iş dünyasının ihtiyaçlarına göre tasarladığı en yeni projesi Ncadde Agora’yı satışa sundu. Esenyurt’ta inşa edilen proje, tamamı home-ofis 144 daireden oluşuyor. Ncadde Agora’da yer alan dairelerin fiyatı 205 bin liradan başlıyor

Ncadde Agora Esenyurt satış ofisi!

Ncadde Agora Esenyurt satış ofisi telefon numarası 0850 460 90 96 olarak belirlendi. Daire tiplerinin stüdyo 1+1 ve 2+1 şeklinde dizayn edildiği projede toplam 144 adet daire bulunuyor.

Ncadde Agora satışları Haberi

Ncadde Agora satışları

Özyurtlar İnşaat'ın, mayıs ayında satışa çıkan projesi Ncadde Agora büyük ilgi görüyor. İki ayda yüzde 50'si satılan proje, özellikle yatırımcılar tarafından tercih ediliyor. Residence konseptindeki projede 1+0, 1+1 ve 2+1 tipinde 144 adet residence daire bulunuyor. Ncadde Agora'da yer alan dairelerin fiyatı 205 bin liradan başlıyor. Projenin alıcısına bir yılda en az yüzde 60 kâr elde ettireceğini söyleyen Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, "Kalıplaşmış iş merkezi kavramını tamamen değiştirip, insanların çalışırken dinlenebileceği yepyeni bir dünyanın kapılarını açıyoruz. İçerisinde restoran ve seçkin mağazaların da bulunacağı residence konseptinde inşa ettiğimiz projemiz özellikle yatırımcılar tarafından tercih ediliyor. Gördüğümüz ilgi sayesinde Ncadde Agora'nın yarısını iki ay gibi kısa bir sürede sattık" diye konuştu. Özyurt, "500 metrekarelik geniş bir lobiye sahip projenin caddeye...