29 / 04 / 2024

ncadde ottoman ödemeler

ncadde ottoman ödemeler

Ncadde Ottoman Özyurtlar İnşaat projesinde içi eşyalı 1+0 suit daireler 178 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Ncadde Ottoman projesi 24 ay sonra teslim edilecek...

Özyurtlar İnşaat Ncadde Ottoman fiyatları!

Özyurtlar İnşaat Ncadde Ottoman fiyatları 174 bin TL'den başlayarak değişiyor. 427 daireden oluşan Ncadde Ottoman Residence'ta daire teslimleri 24 ay sonra yapılıyor...

Ncadde Ottoman'da satışlar tamamlanıyor!

Özyurtlar Holding, yeni iş ve yaşamı merkezi konsepti ile Esenyurt'ta hayata geçirdiği Ncadde Ottoman'ın ticari alanlarının tümünün, konut bölümünün yüzde 90'ının satışını tamamladı.

Ncadde Ottoman’a rekor talep!

Sektörün öncü şirketleri arasında yer alan Özyurtlar Holding, yeni iş ve yaşamı merkezi konsepti olarak Esenyurt’un merkezinde inşa ettiği Ncadde Ottoman’ın ticari alanlarının tümünün, konut bölümünün yüzde 90’ının satışlarını tamamladı.

AA Finans Ödemeler Dengesi Beklenti Anketi sonuçlandı!

AA Finans Ödemeler Dengesi Beklenti Anketi'ne katılan ekonomistler, cari işlemler hesabının ekim ayında 1 milyar 600 milyon dolar fazla vermesini bekliyor.

Ölen işçinin mirasçılarına hangi ödemeler yapılır?

Takvim Gazetesi köşe yazarı Feride Hilal İmal, bugünkü yazısında ''İşçinin ölümü halinde mirasçılarına ne gibi ödemeler yapılır?'' sorusuna cevap verdi.

Ottoman Life Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Ottoman Life Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Tekstil Kuyumculuk İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Görül tarafından kuruldu.

Ottoman Capital Investment Mühendislik Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ottoman Capital Investment Mühendislik Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Adem Güleryüz tarafından kuruldu.

2 yılda restorasyon için yapılan ödemeler meclis gündeminde!

2017-2019 yılları arasında Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların dekorasyon, tadilat, restorasyon ve iyileştirme işleri için yapılan ödemeler TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Ottoman's Life Hotel Deluxe açılış için hazır!

Ottoman's Life Hotel Deluxe, İstanbul'un en işlek arterlerinden Vatan Caddesi'nde kağılarını açmaya hazırlanıyor...

Yüzde 0,98 faizli konut kredisinde ödemeler nasıl oluyor?

Ziraat Bankası öncülüğünü başlattığı konut sektörüyle işbirliği kampanyası kapsamında VakıfBank ve HalkBank %0.98 faiz oranları ile konut kredisi kullandırıyor. Kamu Bankalarının yüzde 0.98 faizli konut kredisinde aylık ödemeler ve toplam geri ödeme miktarları ne oluyor?

Ncadde Hayat Residence'ta eski fiyatlarla yeni yaşam!

Özyurtlar Holding'in Esenyurt'ta hayata geçirdiği "Ncadde Hayat Residence" projesinde iki yıl önceki fiyatlarla satışlar yapılıyor.

Özyurtlar İnşaat'ın 63 dükkanı bugün satışta!

Özyurtlar İnşaat Nlogo ve Ncadde Ottoman projelerinde yer alan 63 dükkanı bugün satışa sunuyor. Dükkanların müzayedesi saat 14.00’da Eskidji Müzayedecilik tarafından gerçekleştirilecek. 

Nlogo cadde dükkanları 419 bin TL'den açık artırmada!

63 dükkanın satışa sunulduğu Esenyurt’taki  Ncadde Ottoman ve ‘Nlogo İstanbul’ projelerinin müzayedesi 15 Şubat 2018 Perşembe günü saat 14:00'da yapılacak..

Skyland İstanbul'da hemen teslim rezidanslarda ödemeler 2019'da!

Eroğlu imzası ile inşa edilen Seyrantepe'deki Skyland İstanbul'da hemen teslim rezidanslarda ödemeler 2019'da başlıyor.

ncadde ottoman ödemeler Haberi

ncadde ottoman ödemeler


3 katlı iki yatay blok olarak tasarlanan Ncadde Ottoman projesinde 427 adet suit ve ticari ünite bulunuyor. Özyurtlar İnşaat'ın projesi Ncadde Ottoman, İstanbul Esenyurt'ta inşa ediliyor.


3 bin TL kira getirisinin olduğu Ncadde Ottoman Esenyurt projesinde 1+0 full eşyalı suit daireler 178 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Ncadde Ottoman'da 1+0 ve 1+1'ler bulunuyor.


Esenyurt Ncadde Ottoman projesinde teslimlerin 24 ay sonra yapılması planlanıyor. Ncadde Ottoman Residence satış ofisi ile 0850 460 90 36'yı arayarak irtibata geçebilirsiniz.


Özyurtlar Ncadde Ottoman projesinde yüzde 30 peşinat ödemesi sonrasında, yüzde 35 tutar firma  bünyesinde 24 ay vadelendiriliyor. Kalan tutar teslimde ödeniyor.




Adres:Zafer Mahallesi, Doğan Araslı Bulvarı No: 95

Esenyurt / İstanbul


Tel: 0850 460 90 36

Web: http://www.ncaddeottoman.com/index.html

Gülcihan...