28 / 04 / 2024

Ncity Esenyurt ekim teslim

Ncity Esenyurt ekim teslim

Özyurtlar İnşaat, Esenyurt’ta hayata geçirdiği NCity Esenyurt’u söz verdiği tarihten sekiz ay önce sahiplerine teslim ediyor. NCity Esenyurt’ ta daire teslimleri Ekim ayının sonunda başlıyor...

Esenyurt konut satışında lider! 

Türkiye genelinde Ekim 2023'te en çok konut satışı mega kent İstanbul'da gerçekleşti. İstanbul'un ilçeleri masaya yatırıldığında da en fazla konutun 40 bin 545 adetle Esenyurt'ta satıldığı kaydedildi.

Esenyurt'ta 2019 Ekim'de 3 bin 167 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu'nun açıkladığı 2019 Ekim Konut Satış İstatistikleri'ne göre, Ekim 2019'da 3 bin 330 konut satıldı...

Esenyurt'ta Ekim'de 3 bin 758 konut satıldı!

Ekim 2018'de Türkiye genelinde 146 bin 536 konut satışı gerçekleşti. İstanbul 27 bin 156 konut satışı ile en çok konut satılan il, Esenyurt 3 bin 758 konut satışı ile en çok konut satılan ilçe oldu...

Meydan Ardıçlı Esenyurt avantajlı ödeme planı!

Meydan Ardıçlı projesi İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirildi. Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim avantajı sunulan Meyda Ardıçlı Konutları için avantajlı ödeme planı 15 Ekim'de sona eriyor...

Esenyurt Meydan Ardıçlı teslim tarihi ne zaman?

Meydan Ardıçlı projesinde 15 Ekim'e kadar sürecek avantajlı ödeme seçenekleri sunuluyor. Esenyurt Meydan Ardıçlı teslim tarihi ne zaman?

Esenyurt Belediyesi'nin 2017 bütçesi 750 milyon!

Esenyurt Belediyesi Ekim ayı olağan meclisinin 3’üncü birleşimi 1’inci oturumu toplam 5 gündem maddesi ile gerçekleşti. Meclis toplantısında Esenyurt Belediyesi 2017 yılı bütçesi belli oldu.

Esenyurt Belediyesi Ekim ayı toplantısı gerçekleşti!

Esenyurt Belediyesi Ekim ayı 2’nci meclis oturumu gerçekleşti. Av. Emin Batmazoğlu’nun yönettiği meclis toplantısında toplam 14 gündem maddesi görüşüldü.

Fantasy Turizm ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Fantasy Turizm ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi, Erkan Bekar Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 28 Ekim'de Esenyurt, Fatih Mahallesi, Bahçeyolu Caddesi'nde açıldı.

Esenyurt Belediyesi'nin 2016 bütçesi 571.750 milyon!

Esenyurt Belediye Meclisi Ekim ayına ait Meclis toplantısının 3’ncü oturumu toplam 4 gündem maddesi ile gerçekleşti. Açılış yoklama ardından Meclis Başkan Vekili Av. Emin Batmazoğlu gündem maddeleri hakkında gurup sözcülerine söz verdi.

Referans Yapı Tekstil Sanayi ve Otomotiv Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt İstanbul Şubesi açıldı!

Referans Yapı Tekstil Sanayi ve Otomotiv Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt İstanbul Şubesi, Güldeniz Uçar Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL sermaye ile 15 Ekim'de Esenyurt, Akçaburgaz Mahallesi'nde açıldı.

Esenyurt'a 18 yeni cami geliyor!

Esenyurt Belediyesi 1-7 Ekim Camii ve Din görevlileri Haftası münasebetiyle program düzenlendi. Programda konuşan Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, "Yapımı devam etmekte olan 14 camimiz var ve 4 camimizin de ihalelerini tamamladık" dedi.

Esenyurt Tamer Özyurt İlköğretim Okulu yarın açılıyor!

Esenyurt Belediyesi tarafından ilçe merkezi Bahçeyolu Caddesi üzerinde yapımı tamamlanan Tamer Özyurt İlköğretim Okulu’nun 12 Ekim 2015 Pazartesi günü ilk ders zili çalıyor.

Esenyurt Belediye Meclisi Ekim ayı oturumunda imar görüşüldü!

Esenyurt Belediye Meclisi Ekim ayı oturumu toplam 27 gündem madde görüşülmesiyle gerçekleşti. Toplantıyı Meclis Başkanvekili Av. Emin Batmazoğlu yönetirken meclis gündeminde Sulh talepleri yapılan imar uygulamaları dikkat çekti.

Ncity Esenyurt ekim teslim Haberi

Ncity Esenyurt ekim teslim

Özyurtlar İnşaat, Esenyurt’ta hayata geçirdiği NCity Esenyurt’u söz verdiği tarihten sekiz ay önce sahiplerine teslim ediyor. NCity Esenyurt’ta daire teslimleri Ekim ayının sonunda başlıyor. 17 katlı dört bloktan ve 528 daireden oluşan projede 2+1 daireler 219 bin liradan satışa sunuluyor


Özyurtlar İnşaat’ın NCity Esenyurt projesinde erken teslim heyecanı yaşanıyor. Özyurtlar İnşaat güvencesiyle Esenyurt’un merkezinde inşa edilen NCity Esenyurt’ta konut teslimleri söz verilen süreden tam sekiz ay önce başlıyor. Ekim sonunda dairelerin sahiplerine teslim edileceği proje 17 katlı dört bloktan ve 528 daireden oluşuyor. Projede, 65 metrekare 1+1 daireler 139 bin liradan, 115 metrekare 2+1 dairelerse 219 bin liradan satışa sunuluyor. 

NCity Esenyurt’ta tüm konutlar yüzde 1 KDV ile satılıyor. 

NCity Esenyurt sosyal alanlarıyla fark yaratıyor. Ticari birimlerin de bulunduğu projede; özel yürüyüş...