04 / 05 / 2024

ncity esenyurt ön talep

ncity esenyurt ön talep

Özyurtlar İnşaat, en yeni projesi Ncity Esenyurt için ön talep toplamaya başladı. Esenyurt’ta hayata geçen proje 15 katlı dört bloktan ve 450 daireden oluşuyor. Ncity Esenyurt’ta 1+1 dairelerin fiyatı 89 bin liradan başlıyor...

TÜİK açıkladı! Türkiye'nin en kalabalık ilçesi Esenyurt...

İstanbul'un Esenyurt ilçesi, 977 bin 489 nüfusuyla listede Türkiye'nin en kalabalık ilçesi olarak birinci sıraya yerleşti. Esenyurt nüfus olarak 57 ili geride bıraktı. İşte haberin ayrıntıları...

Esenyurt Sultan Alpaslan İlk ve Ortaokulu'nun temeli atıldı!

Esenyurt İnönü Mahallesinde, Sultan Alpaslan İlk ve Ortaokulu’nun temeli Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun katılımıyla atıldı.

TİKİ Eğlence Dünyası N Merkez'de açıldı!

Esenyurt N Merkez AVM'nin ikinci katında faaliyet gösteren TİKİ Eğlence Dünyası'nda oyunların fiyatı 1 TL'ye düşürüldü.

Nota Residence Esenyurt ön satışta! 189 bin TL'ye!

İstanbul’un en hızlı gelişen ve her geçen gün değer kazanan bölgesi Esenyurt’ta yeni bir yaşam alanı yükseliyor. Özyurtlar güvencesiyle Neyzen İnşaat, Esenyurt’ta Nota Residence'ı hayata geçiriyor.

Öz Yıldız Grup İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Yıldız Grup İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şakir Yıldız tarafından 200 bin TL sermaye ile 28 Nisan'da Esenyurt, İnönü Mahallesi, 354 Sokak'ta kuruldu.

Esenyurt N Logo İstanbul Residence fiyatları!

Esenyurt N Logo İstanbul Residence fiyatları 139 bin liradan başlıyor. Özyurtlar İnşaat projesi N Logo İstanbul Residence'ta 48 ay vade farkı olmadan taksitlendirme yapılıyor...

Turab Proje Geliştirme İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Turab Proje Geliştirme İnşaat Anonim Şirketi, Hasan Hüseyin Özden Müdürlüğünde, 50 bin TL sermaye ile 12 Ocak'ta Esenyurt, İnönü Mahallesi, Doğan Araslı Bulvarı Hüseyin Koçer Plaza'da kuruldu.

Esenyurt N Logo İstanbul'da kampanya!

N Logo İstanbul'da yüzde 25 peşinatla, 60 ay sıfır faiz ödeme imkanı sunuluyor. İşte, Esenyurt N Logo İstanbul'da kampanya detayları...

ACR Oda Kapı Sistemleri İnşaat İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

ACR Oda Kapı Sistemleri İnşaat İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi Esenyurt Şubesi, Kadir Güneş Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL sermaye ile 17 Kasım'da Esenyurt, İnönü Mahallesi, Doğan Araslı Bulvarı'nda açıldı.

Özyurtlar N Logo fiyat listesi!

Esenyurt N Logo projesinde "Bir evim olsun ama param da cebimde dursun" sloganıyla bir kampanya başladı. İşte, Özyurtlar N Logo fiyat listesi!

Esenyurt N City teslim tarihi!

Özyurtlar İnşaat tarafından inşa edilen N City Konutları Atatürk Havalimanı’na 14 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Satışları devam eden proje 4 blok halinde yükseliyor. İşte Esenyurt N City teslim tarihi...

Cağdem İnşaat Demir Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cağdem İnşaat Demir Nakliye Ticaret Limited Şirketi, Dursun Berk Orman tarafından 10 bin TL sermaye ile 17 Haziran' da Esenyurt, İnönü Mahallesi' nde kuruldu.

Esenyurt N Logo İstanbul 2. etap fiyatları!

Esenyurt N Logo İstanbul 2. etap fiyatlarına göre 1+0 evler 139 bin TL'den başlıyor. Toplam 850 adet daireden oluşan projede daireler studyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

ncity esenyurt ön talep Haberi

ncity esenyurt ön talep


Bugüne kadar Gardencity, Ntepe, Ntowers, Nmerkez, Özyurtlar Residence ve Nşehir’in de aralarında bulunduğu pek çok projeyi hayata geçiren Özyurtlar İnşaat, şimdi de Ncity Esenyurt projesine başlıyor. Ncity Esenyurt,  Kiptaş 5. Etap ile Kiptaş 6. Etap’ın yanında bulunan 15 dönümlük arazide kurulacak. 15 katlı dört bloktan oluşan projede 450 daireye bulunacak. Ncity Esenyurt’ta farklı tip ve büyüklükte dairelere yer verildi. Projede bulunan 1+1 daireler 70 metrekare, 2+1 daireler 82 ve 112 metrekare, 3+1 dairelerse 140 metrekare büyüklüğünde olacak. 




“Alırken kazanın”


Resmi satışların haziran ayında başlayacağı Ncity Esenyurt’ta şuanda ön talep topladıklarını söyleyen Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, “Diğer projelerimizde olduğu...