21 / 05 / 2024

ne-ka atılım inşaat

ne-ka atılım inşaat

17 yıllık tecrübesini sayısız konut projesi ile taçlandıran NE-KA Atılım İnşaat, dar gelirli aileler için planladığı ve “NE-KA YAŞAM KONUTLARI” ismini verdiği yeni projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor.

1933 yılındaki inşaat projeleri belediye radarında! Belediye projesine uygun olmayanlara yıkım kararı!

1933 yılında inşaat çalışmaları hız kazanmış. İnşaat projeleri için ise belediyeler belli projeler belirlemiş, bunun dışına çıkan inşaatlar yıktırılmış.

Atılım Vinç Ve Platform Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Atılım Vinç Ve Platform Hizmetleri Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Alkan ve Kalender Ernur ortaklığında kuruldu.

Ankara Atılım Üniversitesi Akademik Personel alımı yapacak! İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

Ankara Atılım Üniversitesi Akademik Personel alımı yapacağını duyurdu. İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

Demir fiyatları bugün ne kadar oldu? 1 ton inşaat demiri kaç lira? 8 Mart 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemesi olan demirin fiyat listesi araştırılıyor. Son zamanlarda peş peşe indirim gelen demir fiyatlarının güncel fiyatları merak ediliyor. Demir fiyatları bugün ne kadar? 1 ton inşaat demiri kaç lira? 8 Mart 2023 demir fiyat listesi.

Keskin Atılım İnşaat Yapı Turizm Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keskin Atılım İnşaat Yapı Turizm Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Keskin tarafından kuruldu.

Atılım Üniversitesi Öğretim Üyesi alıyor! Akademisyenler ve akademisyen adayları kaçırmasın!

Atılım Üniversitesi Öğretim Üyesi alacağını duyurdu. Akademisyenler ve akademisyen adayları bu ilanı araştırıyor. İşte kadro dağılımı ve detaylar…

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin tamamını kuşatan yeni bir şehircilik atılımını başlattık!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sincan Lale Meydanı'nda "İlk Evim, İlk İşyerim Projesi İlk Temel Atma Töreni"nde yaptığı açıklamada, bgün itibarıyla Türkiye'de artık illerimizin, ilçelerimizin tamamını kuşatan yeni bir şehircilik atılımını başlattıklarını kaydetti.

İnşaat maliyeti hesaplama formülü 2023! İnşaat maliyeti nasıl hesaplanır? İnşaat maliyetleri ne kadar 2023?

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan  inşaat metrekare maliyet bedelleri, 2023 yılında inşaat türlerine göre yapılacak maliyet hesaplamalarında kullanılacak. Peki, inşaat maliyetleri nasıl hesaplanıyor? İşte inşaat maliyeti hesaplama formülü 2023... 

Atılım Norm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atılım Norm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Taner Cengiz tarafından kuruldu.

Atılım Dönüşüm Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atılım Dönüşüm Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Oğuz Karğın tarafından kuruldu.

Mef Yapım İnşaatçılık Turizm Servis Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mef Yapım İnşaatçılık Turizm Servis Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Efiloğlu tarafından kuruldu.

Hurdasan Atık Geri Kazanım İnşaat Ve Nakliyat Oto Yedek Parçaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hurdasan Atık Geri Kazanım İnşaat Ve Nakliyat Oto Yedek Parçaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kamışlı tarafından kuruldu.

İdl Teknoloji Yazılım İnşaat Malzemeleri Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdl Teknoloji Yazılım İnşaat Malzemeleri Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'dw 450 bin TL sermaye bedeli ile Nuri Yavşan tarafından kuruldu.

ne-ka atılım inşaat Haberi

ne-ka atılım inşaat

1999 yılından bu yana inşaat sektöründe büyük başarılara imza atan NE-KA Atılım İnşaat, dar gelirli vatandaşların faydalanabileceği yeni bir konut projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor.  


68 BİN TL’YE 2+1 DAİRE FIRSATI

Konuyla ilgili olarak gazetemize açıklamalarda bulunan NE-KA Atılım İnşaat şirket sahibi Necmettin Kantar; “17 yıldır inşaat sektöründe Kastamonu halkına hizmet veriyoruz. Bugüne kadar çok farklı konut projelerine imza attık. 2015 yılı içerisinde planladığımız birçok projemiz var. Bu projeler arasına dar gelirli vatandaşlarımızın faydalanabileceği düşük fiyat ve uygun ödeme koşullarıyla ulaşılabilecek bir projemiz daha var. NE-KA Yaşam Konutları ismini verdiğimiz bu projemizde 68 bin TL’den başlayan fiyatlarla 2+1 dairelerimizi satışa sunacağız. Projemizin lansman toplantısını ise önümüzdeki günlerde yapmayı planlıyoruz. Projeye topraktan talip olan müşterilerimiz, 2016 yılında teslim etmeyi planladığımız bu projemizden...