01 / 05 / 2024

NE-KA Atılım İnşaat'tan dar gelirliler için proje!

NE-KA Atılım İnşaat'tan dar gelirliler için proje!

17 yıllık tecrübesini sayısız konut projesi ile taçlandıran NE-KA Atılım İnşaat, dar gelirli aileler için planladığı ve “NE-KA YAŞAM KONUTLARI” ismini verdiği yeni projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor.



1999 yılından bu yana inşaat sektöründe büyük başarılara imza atan NE-KA Atılım İnşaat, dar gelirli vatandaşların faydalanabileceği yeni bir konut projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor.  


68 BİN TL’YE 2+1 DAİRE FIRSATI

Konuyla ilgili olarak gazetemize açıklamalarda bulunan NE-KA Atılım İnşaat şirket sahibi Necmettin Kantar; “17 yıldır inşaat sektöründe Kastamonu halkına hizmet veriyoruz. Bugüne kadar çok farklı konut projelerine imza attık. 2015 yılı içerisinde planladığımız birçok projemiz var. Bu projeler arasına dar gelirli vatandaşlarımızın faydalanabileceği düşük fiyat ve uygun ödeme koşullarıyla ulaşılabilecek bir projemiz daha var. NE-KA Yaşam Konutları ismini verdiğimiz bu projemizde 68 bin TL’den başlayan fiyatlarla 2+1 dairelerimizi satışa sunacağız. Projemizin lansman toplantısını ise önümüzdeki günlerde yapmayı planlıyoruz. Projeye topraktan talip olan müşterilerimiz, 2016 yılında teslim etmeyi planladığımız bu projemizden uygun ödeme koşullarıyla daire sahibi olabilecekler. NE-KA Atılım İnşaat olarak 7’den 70’e tüm zevklere hitap eden yeni projelerimizle vatandaşlarımızın hizmetinde olmaya devam edeceğiz. Bugüne kadar tüm projelerimizi sahiplenen ve bizlere güvenen tüm Kastamonu halkına şahsım ve şirket çalışanlarım adına teşekkürü bir borç biliyorum” şeklinde konuştu. 


TEMEL ATMADAN SATIŞLAR BİTTİ

Henüz temel atma aşamasında olmasına rağmen yoğun bir taleple satışları 3 ay gibi kısa bir süre içerisinde tamamlanan Hacıbey Konutları projesine gösterilen ilgiden dolayı çok mutlu olduklarını da sözlerine ekleyen Necmettin Kantar, 128 daireden oluşan Kantar Towers isimli projelerinin de %80’lik kısmının satışının yapıldığını söyledi. 


2015 YILINDA 280 DAİRELİK PROJE

2015 yılı içerisinde yapımına başlamayı hedefledikleri yaklaşık 280 dairelik beş ayrı projenin de alt yapı çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Kantar, yüzde yüz müşteri memnuniyeti ilkesinden asla taviz vermeden çalışmalarına devam edeceklerini söyledi. 

Açıksöz Gazetesi olarak sosyal sorumluluk projelerine verdiği önemden ötürü Necmettin Kantar ve ekibini tekrar kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz. 


Kastamonu Gündem


Geri Dön