07 / 07 / 2024

ne kadar kredi alabilirim

ne kadar kredi alabilirim

Banka ve diğer finans kuruluşları, mesken sahibi olmak isteyen kimselere uzun vadede düşük faiz oranları ile kredi kullandırabiliyor. Peki, siz de "Konut kredisinde ne kadar kredi alabilirim?" diyorsanız, işte yanıtı..

100 bin TL kredinin geri ödemesi ne kadar?

Merkez Bankası’nın parasal sıkılaşma adımlarının ardından artış gösteren kredi faiz oranları yön değiştirmiş oldu. İhtiyaç kredileri yüzde 4.50 seviyesinin altına düştü. Peki şu anda 24 ay vadeli 100 bin Türk Lirası kredi çekmek isteyen biri bunun toplam ne kadar geri ödeme yapacak?

Emekliler şimdi yeni rakama bakın! Yapı Kredi emekli promosyon 2024! YKB emekli promosyon ne kadar?

Milyonlarca emekli bu aya özel olarak verilen promosyon rakamlarını merakla araştırıyor. Peki Yapı Kredi emekli promosyon 2024 ne kadar? YKB emekli promosyon başvurusu nasıl yapılır? İşte ayrıntılar...

Peugeot 408 Haziran kampanyası! Sıfır faizle 200 bin TL kredi veriliyor! Peugeot 408 fiyatı ne kadar?

Peugeot otomobil markasında Haziran kampanyası başladı. Peugeot 408 almak isteyenlere özel sıfır faizle 200 bin TL kredi imkanı sunuluyor. Peugeot 408 fiyatı ne kadar? Peugeot 408 haziran 2024 fiyat listesi.

Yapı Kredi Haziran 2024 emekli paketini resmen açıkladı! YKB ne kadar promosyon veriyor! Emekli promosyonunda son dakika

Emekli promosyon yarışı hız kesmeden devam ederken, Yapı Kredi'nin ne kadar promosyon verdiği de pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte Yapı Kredi Haziran 2024 emekli paketi...

Ebruli Kayaşehir fiyat listesi! Emlak Konut kampanya: Ebruli Kayaşehir konut fiyatları ne kadar? 

Emlak Konut GYO, 16 projesinde yeni kredi kampanyasını duyurdu. Ebruli Kayaşehir'de bu kampanya kapsamında yer alıyor. Peki Ebruli Kayaşehir konut fiyatları ne kadar? İşte Ebruli Kayaşehir fiyat listesi!

Emekliler hemen başvurursanız hesabınıza 18 bin TL yatıyor! Yapı Kredi emekli promosyon ne kadar? YKB emekli promosyon!

Özel bankalarda da promosyon yarışı hızlandı. Emekli maaş promosyonlarında en çok merak edilen banka Yapı Kredi oluyor. Peki Yapı Kredi promosyon ne kadar? YKB emekli promosyon son dakika!  

Taşıt kredisinde güncel faiz oranları nasıl oldu? 400 bin TL'nin güncel geri ödemesi ne kadar?

Merkez Bankası'nın faiz kararlarından sonra bankalar da kredi faiz oranlarında güncelleme yapmaya başladı. Buna göre, taşıt kredisi faiz oranları da güncellenmiş oldu. Böylece, 400 bin TL taşıt kredisinin ödemesi ne kadar olduğu merak ediliyor.

Peugeot 3008'de 180 bin TL kredi, sıfır faiz kampanyası başladı! Peugeot 3008 Mayıs 2024 fiyatı ne kadar oldu? 

Peugeot otomobil markası en sevilen modellerinden Peugeot 3008 için kampanya başlattı. Sıfır faiz ve 180  bin RL kredi imkanıyla satışlar devam ediyor. Peugeot 3008 Mayıs 2024 fiyatı ne kadar oldu? Mayıs 2024 Peugeot 3008 fiyat listesi.

1 milyon TL konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar? Garanti, Akbank ve Yapı Kredi hesaplama tablosu!

Hayalindeki eve kavuşmak isteyenler bankaların konut kredilerinin aylık taksitleri ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki 1 milyon TL konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar? İşte son dakika hesaplama tablosu...

Konut kredisi faiz oranları güncellendi! 2 milyon TL'nin 10 yıllık geri ödemesi ne kadar?

Ev almak isteyenler güncel konut kredisi faiz oranlarını araştırıyor. Kredi ile ev almayı düşünenler en çok '  2 milyon TL'nin 10 yıllık geri ödemesi ne kadar?' sorusunu merak ediyor. İşte  2 milyon TL'nin 10 yıllık geri ödemesi ve güncel konut kredisi faiz oranları...

120 ay vadeli konut kredisi hesaplama tablosu! 850 bin TL'nin aylık taksitleri ne kadar? Yapı Kredi, Akbank, Garanti...

Yeni bir konut sahibi olmak isteyenler tarafından merak edilen ve araştırılan konut kredisi faiz oranları güncellendi. Peki 850 bin TL'nin aylık taksitleri ne kadar?

Yapı Kredi ne kadar promosyon veriyor? Emeklinin hesabına kesin bu kadar yatırılacak: Yapı Kredi emekli promosyon 2024!

Milyonlarca emeklinin en çok merak ettiği konular arasında maaş promosyonları yer alıyor. Peki Yapı Kredi ne kadar promosyon veriyor? İşte Yapı Kredi emekli promosyon 2024!

Konut kredi faizlerine Nisan 2024 güncellemesi! 1 milyon TL'nin aylık taksiti ne kadar oldu?

Yeni bir konut sahibi olmak isteyenleri yakından ilgilendiren konut kredisi faiz oranlarına Nisan 2024 güncellemesi geldi. Peki 1 milyon TL'nin aylık taksiti ne kadar oldu?

ne kadar kredi alabilirim Haberi

ne kadar kredi alabilirim

Konut kredisinde ne kadar kredi alabilirim?

Banka ve diğer finans kuruluşları, mesken sahibi olmak isteyen kimselere uzun vadede düşük faiz oranları ile kredi kullandırabiliyor. Ancak konut kredisi başvuru sürecinde bazı koşullara uygunluk aranıyor. Ayrıca, mesken değerinin tamamına kredi verilmiyor.


Peki, "Konut kredisinde ne kadar kredi alabilirim?" diyorsanız hemen yanıtlayalım: 18.12.2010 tarih ve 27789 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu Kararı gereğince, evin tamamına kredi verilmiyor.  Alınan konutun değerine oranının % 75'ine kredi veriliyor.


İlgili Karar:

Kurul Başkanlığının 16.12.2010 tarihli yazısı ekinde gönderilen 16.12.2010 tarih ve  B.02.1.BDK.0.06.00.00.8-26127 sayılı yazı ve eklerinin incelenmesi sonucunda; 


5411 sayılı Bankacılık Kanununun 43 üncü maddesi ile 01.11.2006 tarih ve 26333 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Bankaların Özkaynaklarına Đlişkin Yönetmeliğin 10 uncu maddesinin birinci fıkrasının (e) bendinin verdiği yetkiye...