04 / 05 / 2024

Nebahat Bakaç

Nebahat Bakaç

ZB Mühendislik Mimarlık Yapı İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Nebahat Bakaç tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 17 Şubat'ta Pendik, Doğu Mahallesi, Dr. Orhan Maltepe Caddesi'nde kuruldu.

Konut sektöründe barınma krizi 'baka' sorununa dönüşüyor!

Şehir Plancısı ve İstanbul Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Buğra Gökçe barınma krizine yönelik araştırmasında konut krizinin ‘’beka’’ sorununa dönüştüğünü açıkladı.

Nebahat Çehre İnşaat firmasından gelen 10 milyon TL ve ev teklifini reddetti! Depremde evler yıkılırsa kahrolurum...

Nebahat Çehre, bir inşaat firmasından reklam yüzü olması için gelen 10 milyon ve ev teklifini '' "Depremde yüzlerce ev, binlerce insana mezar oldu. Reklamını yaptığım evler de yıkılırsa kahrolurum. Her şey para değil" diyerek reddetti.

Baka Telekom Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baka Telekom Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cengiz Taş tarafından kuruldu.

Altında yatırımcılar şaşı şaşı baka kaldı! Altında son dakika gelişmesi! Analistler sonraki tarihi açıkladı

Analistlerin beklediği ABD enflasyon verileri açıklandı ancak altın fiyatlarında beklenen yükseliş olmadı. Analistler, altın fiyatlarında şok eden gelişmenin ardından yeni yorumlarda bulundu.

Adop İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Adop İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de Nebahat Buçukoğlu tarafından kuruldu.

Nebahat Çehre'den kira isyanı!

Oyuncu Nebahat Çehre pandemi nedeniyle kira ücretlerinde fahiş fiyat uygulamasına isyan etti. Çehre bir yazlığın aylık kirasının 100 bin TL'ye çıktığını dile getirdi. 

Mısır'dan İsrail'in Kudüs'teki yeni konut inşası kararına kınama!

Mısır, İsrail'in  Yeşil Bölge ile Beyt Safafa, Baka ve Talpiyot bölgelerinden Velce köyüne kadar uzanan alanda konut inşası planına ilişkin kararı kınadı.

Ankas İnşaat Taahhüt Hafriyat Emlak Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ankas İnşaat Taahhüt Hafriyat Emlak Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Yeşil ve Nebahat Hatipoğlu ortaklığında kuruldu.

Disam Yapı İnşaat Mimarlık Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Disam Yapı İnşaat Mimarlık Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Nebahat Taşkıran tarafından kuruldu. 

Mehmet Okay'ın annesi Nebahat Okay vefat etti! Ant Yapı'nın acı günü!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay'ın annesi Nebahat Okay vefat etti. Nebahat Okay'ın cenazesi yarın öğle namazından sonra kaldırılacak.

Masyapım İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Masyapım İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Selçuk Tellioğlu ve Murat Bakaç imzasıyla kuruldu.

Suudi Baka Holding'den Türkiye'ye 1 milyar dolarlık gayrimenkul yatırımı!

11 Nisan’da Suudi Kral ile Türkiye’ye gelen Suudi işadamları, yatırım için geri dönmediler. Baka Holding’in Başkanı Mansour Al Othaimin,Türkiye'de yapacakları gayrimenkul yatırımının 1 milyar dolardan az olmayacağının altını çizdi.

Antalya'ya yatırım yapan kazanır!

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA), Antalya Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde, Kuveyt'in en büyük şirketlerinin sahibi olan Al-Kharafi Grup, yatırım görüşmeleri için Antalya'ya geldi.

Nebahat Bakaç Haberi

Nebahat Bakaç

ZB Mühendislik Mimarlık Yapı İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Nebahat Bakaç tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 17 Şubat'ta kuruldu. 


ZB Mühendislik Mimarlık Yapı İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak.


ZB Mühendislik Mimarlık Yapı İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Pendik, Doğu Mahallesi, Dr. Orhan Maltepe Caddesi,...