06 / 05 / 2024

Necati Kocabay ve Nurgül Yeşilçay

Necati Kocabay ve Nurgül Yeşilçay

Yapımcı Necati Kocabay, önümüzdeki sene evleneceği sevgilisi Nurgül Yeşilçay’a, yakın olmak için Yeşilçay'ın Ulus’ta oturduğu evinin karşısındaki daireyi satın aldı.

Nurgül Yeşilçay ve Necati Kocabay evleri için alışveriş yaptı!

Yapımcı Necati Kocabay ve oyuncu Nurgül Yeşilçay, önceki gün Nişantaşı'nda alışveriş yaptı. Gazetecileri görünce bir hayli şaşıran çift, ev eşyası satan bir mağazaya girerek uzun süre alışveriş yaptı.

Ensa Harita Proje Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ensa Harita Proje Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Necati Yılmaz tarafından kuruldu.

Necati Çağlar iş hayatına ne zaman ve nerede başladı? Şu an hangi alanda çalışıyor?

Necati Çağlar kimdir? Kaç yılında doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Necati Çağlar ile ilgili merak edilen her şey...

Asba1 Yapı Malzemeleri Plastik Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asba1 Yapı Malzemeleri Plastik Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Necati Çakmak tarafından kuruldu.

Denizgören Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Denizgören Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Güven Kaba, Necati Kaba ve Serdar Kaba ortaklığında kuruldu.

Tayniko Gayrimenkul Turizm İnşaat Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tayniko Gayrimenkul Turizm İnşaat Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Necati Bektaş tarafından kuruldu.

Piksel Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Piksel Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta Necati Uçar tarafından kuruldu.

Nct Turizm Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Nct Turizm Otelcilik Anonim Şirketi Bağcılar'da Adnan Aslan, Necati Aslan ve Naz Aslan ortaklığında kuruldu.

Terra Nova İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Terra Nova İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Necati Güvendi Bonart İnşaat Mobilya Gıda Tekstil Sanayi  tarafından kuruldu.

Burak D İnşaat Oto Alım Satım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burak D İnşaat Oto Alım Satım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Burak, Necati  Burak tarafından kuruldu.

Gülsu Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülsu Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 350 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Gülşahin, Necati Subaşı ve Sertaç Subaşı ortaklığında kuruldu.

Assos Ekolojik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Assos Ekolojik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Necati Yılmaz tarafından kuruldu.

Svs Akın İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Svs Akın İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Necati Bayram tarafından kuruldu.

S Ve G İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

S Ve G İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 480 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Kalemci, Ali Haydar Gökçe, Elvan Gül Gökçe, Cem Mustafa Gökçe, Ayşegül Özgür Çiçek, Tayfun Yalçınkaya ve Necati Özaydın ortaklığında kuruldu.

Necati Kocabay ve Nurgül Yeşilçay Haberi

Necati Kocabay ve Nurgül Yeşilçay

Yapımcı Necati Kocabay, geçtiğimiz ay evlenme teklifii ettiği Nurgül Yeşilçay ile komşu oldu. Milliyet Gazetesi'nden Sercan Kısmet'in haberine göre; Kocabay, önümüzdeki senenin yaz aylarında nikah masasına oturacağı sevgilisine yakın olabilmek için onun Ulus’ta oturduğu apartmadan, daire satın aldı. 

Kocabay’ın İstanbul’un yoğun trafiği yüzünden oyuncuyla daha fazla zaman geçirmek istediği öğrenildi. Oyuncu, geçtiğimiz hafta ise sevgilisinin yeni evi için hazırlıklarına başladı. 

Çift, ocak ayından itibaren alışverişe başlayıp, düğün için yer bakacak.