29 / 04 / 2024

necati şaşmaz ve eşi nagehan kaşıkçı

necati şaşmaz ve eşi nagehan kaşıkçı

Geçen hafta evlenen Necati Şaşmaz ve eşi Anadolu yakasındaki boğaz manzaralı köşkte yaşayacak...

Necati Çağlar iş hayatına ne zaman ve nerede başladı? Şu an hangi alanda çalışıyor?

Necati Çağlar kimdir? Kaç yılında doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Necati Çağlar ile ilgili merak edilen her şey...

Necati Şaşmaz'dan tekzip! 

Necati Şaşmaz, "Türkiye'deki ünlüler emlak zengini çıktı! Bakın kimin neyi varmış..." başlığı ile yer verilen yazı ile ilgili tekzip yayınladı...

Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği'nin emlakçılığa getirdikleri ve götürdükleri!

Emlak komisyoncusu ve mülk bilirkişisi İsa Demir, Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmeliğin emlakçılığa getirdikleri ve götürdüklerini kaleme aldı....

Raci Şaşmaz'ın Denge Holding’deki devrettiği hisselerine haciz!

Pana Film ile Pana Yapı’nın patronu Raci Şaşmaz’ın Denge Holding’deki hisseleri için haciz kararı çıktı.

Raci Şaşmaz’a haciz şoku!

Önemli televizyon dizilerine imza atan Pana Film ile Pana Yapı’nın patronu Raci Şaşmaz’ın Denge Holding’deki hisseleri için haciz kararı çıktı. Raci Şaşmaz’ın hisselerine 3.6 milyon TL’lik ihtiyati haciz konulmasına karara verildi.

Avcılar'a imar ve dönüşüm müjdesi!

Avcılar Belediye Başkan adayı Dr. İbrahim Ulusoy, ara vermeden çalıştığı yerel seçim projelerini anlattı. Ulusoy, Avcılar'a imar ve dönüşüm müjdesi verdi.

Dolapdere-Piyalepaşa bulvarı ve çevresi nazım imar planı tadilatı askıda!

Beyoğlu İlçesi, Dolapdere - Piyalepaşa Bulvarı ve Çevresi Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanlarına ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı...

Samsun Atakum'a Bilim ve Teknoloji Merkezi inşa edilecek!

Cumhur İttifakı'nın Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin yaptığı açıklamada Atakum'a Bilim ve Teknoloji Merkezi inşa edeceklerini söyledi.

Yaşa Emlak Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Yaşa Emlak Ve Turizm Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Golestan Noroozı tarafından kuruldu. 

İzmir Üçkuyular'a terminal ve otopark inşa edilecek!

Yatırımlarına son sürat devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent içi toplu ulaşımda önemli bir aktarma noktası haline gelen Üçkuyular'a Terminal ve Otopark inşa edecek.

Temmed Hafriyat Nakliyat Oto Yedek Parça Elektrik Ve İnşaat Malz. Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Temmed Hafriyat Nakliyat Oto Yedek Parça Elektrik Ve İnşaat Malz. Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Aydınlıoğlu tarafından kuruldu. 

Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Arge Şubesi açıldı!

Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Arge Şubesi bugün Pendik'te 720 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Arşa Bilgisayar ve Emlak Sanayi ve Limited Şirketi kuruldu!

Arşa Bilgisayar ve Emlak Sanayi ve Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Saman Shakourı ve Sara Mohammadreza tarafından kuruldu.

necati şaşmaz ve eşi nagehan kaşıkçı Haberi

necati şaşmaz ve eşi nagehan kaşıkçı

12 aralık günü Nagehan Kaşıkçı ile evlenen ünlü oyuncu Necati Şaşmaz'ın Anadolu yakasındaki görkemli köşkün tadilatının yapılması için 4 ay önceden talimat verdiği ve dekorasyon için büyük para harcadığı öğrenildi. Tadilatı tamamlanan köşkte, Necati Şaşmaz ve eşi Nagehan Kaşıkçı yaşayacak. Köşk, Anadolu yakasında boğaz manzarasına sahip olarak...