16 / 05 / 2024

Necati Savaş

Necati Savaş

Life Point Pazarlama İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Necati Savaş, Arslan Tenha, Ali Saçal tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Mart'ta Perla Vista A Blok'ta kuruldu.

Çin Trump'a karşı ticaret savaşını kazanıyor!

Bloomberg yazarı Andrew Browne, Çin'in ABD Başkanı Donald Trump'a karşı ticaret savaşını kazanmayı başardığını öne sürdü.

Lübnan'da iç savaştaki yıkılan yerlerin yeniden inşa edilmesi için  90 milyar dolara ihtiyaç var!

Lübnan'ın iç savaş nedeniyle yıkılan yerlerin tekrar inşa edilebilmesi için hala 90 milyar dolardan fazlasına ihtiyacı var. İç savaşın neden olduğu yıkımın etkileri 30 yıldan fazla bir süre geçmesine rağmen hala devam ediyor.

Savaş Erdem: 2020 planlarımızda sapma yok, yatırımlarımızı sürdüreceğiz!

OYAK Genel Müdürü Süleyman Savaş Erdem, otomotiv odaklı Ro-Ro limanı inşaatı için de harekete geçtiklerini, bu kapsamda NYK Line ortaklığıyla 110 milyon dolarlık OYAK Port yatırımının temelini 2019'da attıklarını belirtti.

İzmir’de arsa sahibi ve ev sahipleri arasında yıkım savaşı!

İzmir’de 1987 yılında yapılan Özmavikent Konut Yapı Kooperatifi ile arazi sahibi arasında yer alan anlaşmazlık 33 yıl boyunca hukuk savaşına döndü. Arsa sahibi, binalar için yıkım kararı verdirdi.

AVM-mağazalar savaşında kim, ne istiyor?

Herkesin merakla beklediği alışveriş merkezleri 11 Mayıs'ta kapılarını açıyor. Peki AVM-mağazalar savaşında kim, ne istiyor?

Savaşlı İnşaat Turizm Gıda ve Anonim Şirketi kuruldu!

Savaşlı İnşaat Turizm Gıda ve Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuncay Savaşlı tarafından kuruldu. 

Manisa Büyükşehir kaçak hafriyat dökümüne savaş açtı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, kaçak hafriyat dökümüne de savaş açtı. 

Mustafa Necati Kültür Evi TBMM'ye mi tahsis edilecek?

Mustafa Necati Kültür Evi'nin tekrar TBMM Başkanlığına tahsis edilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Özel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Necati Yağcı yeni şirket kurdu!

ZAF Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Necati Yağcı ve İbrahim Seyfittinoğlu yeni şirket kurdu. Safir Bodrum İnşaat Beşiktaş'ta 20 milyon 900 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Tapu savaşında kriminal dosyalar!

Gazeteci Fatih Çekirge, Akdeniz’den güney Ege’ye doğru 10 güzel koyda 71 yıldır tapu savaşının devam ettiğini söylüyor...

10 koy için tapu savaşı!

Akdeniz’den güney Ege’ye doğru 10 güzel koyda 71 yıldır tapu savaşı devam ediyor.

ABD ile AB arasında ticaret savaşının fitili ateşlendi!

ABD ve Avrupa Birliği (AB) arasında uzun süredir devam eden ekonomik anlaşmazlıkların havacılık sektörüne de sıçraması ve bunun yanında yeni vergi tehditleri, ticaret savaşı beklentilerini güçlendirdi.

Gölcük Necati Çelik Semt Polikliniği'nin yıkım ihalesine 12 teklif!

Gölcük Necati Çelik Merkez Semt Polikliniği ve Verem Savaş Dispanser binasının yıkımı ve enkazının taşınması için düzenlenen ihaleye 14 firma teklif verdi.

Necati Savaş Haberi

Necati Savaş


Life Point Pazarlama İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Necati Savaş, Arslan Tenha, Ali Saçal tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Mart'ta kuruldu. 


Life Point Pazarlama İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.       Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...