28 / 07 / 2024

necattin demirtaş bilgi evi yapımı

necattin demirtaş bilgi evi yapımı

Samsun merkeze bağlı İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ailelerinden koparak kötü alışkanlıklara bağımlı olan gençlerin topluma kazandırılması adına bilgi evlerini her mahallede hayata geçireceklerini söyledi...

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüm için ilk adımlar atılıyor!

Samsun'a İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ilçe genelinde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmalarında kimsenin mağdur olmayacağını dile getirdi. 

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüme yeşil ışık!

Samsun İlkadım ilçesinde mahalle muhtarları ile bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Samsun’daki metruk binalar yıkılıyor!

Samsun İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ın direktif vermesinden sonra ilçede bulunan metruk binaların yıkım çalışmalarına başlandı. Başkan Necattin Demirtaş; “İlkadım'da metruk bina kalmayacak.” şeklinde açıklama yaptı.

TOKİ’lerle ilgili sorunları rapor halinde ilettik!

Samsun İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, 'Hizmet İçin İlkadım' toplantılarının ilkinde Hastanebaşı Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Demirtaş 'Sizden tek ricamız; bizler sizlere hizmet etmek için bu kadar koştururken bizim elimizden tutup bize destek olun' diye konuştu...

İlkadım Belediyesi'nin hizmet binaları satışa çıkıyor!

Samsun'da İYİ Partili İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, belediyenin borçlarını ödeyebilmek için belediyeye ait eski hizmet binalarını satışa çıkaracaklarını söyledi.

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş yapımı devam eden okulları inceledi!

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, yapımı devam eden okul inşaatlarında incelemelerde bulunmak üzere Besni ilçesini ziyaret etti. Demirtaş bağcılık uygulama alanını gezerek, yetiştirilen üzümün kalitesi ve çeşidi hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Hotelistan Turizm Otelcilik Bilgi İşlem ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu İstanbul Şubesi açıldı!

Hotelistan Turizm Otelcilik Bilgi İşlem ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu İstanbul Şubesi, Sami Mutlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 25 Temmuz'da Beyoğlu, Gümüşsuyu'nda açıldı.

Gersan Elektrik Hindistan'da yeni kurulacak şirketi hakkında bilgi yayınladı!

Gersan Elektrik Ticaret ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Gersan Elektrik Hindistan'da yeni kurulacak şirketi hakkında bilgi yayınladı.

Süreyya Sadi Bilgiç'ten vergisini zamanında ödeyene yüzde 5 indirim teklifi!

Reel sektörün de, kamunun da temel sorununun tasarruf olduğunu dile getirenTBMM Plan Bütçe Komisyonu Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç, Torba Yasa’da teknik çalışmanın Maliye Bakanlığı bürokrasisinden bağımsız yapılmadığını kaydetti

Yerel Yönetimler Kent Bilgi Sistemi kurulması protokolü yapılacak!

Yerel Yönetimlere Kent Bilgi Sisteminin Kurulması Ve İşletilmesi Hakkında İşbirliği Protokolü İmza Programı imza töreni Ankara Çevre ve Şehircilik Bakanlığı toplantı salonunda saat 14:30'da yapılacak.

Emek Elektrik kar dağıtım politikası hakkında bilgi verdi!

Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emek Elektrik 14 Temmuz 2014 tarihli toplantısında kar dağıtım politikası hakkında bilgi verdi.

Atatürk Havalimanı'nda uçuş bilgi ekranlarındaki sorun giderildi!

TAV Havalimanları Holding'ten yapılan açıklamaya göre Atatürk Havalimanı uçuş bilgi ekranlarındaki sorun giderildi. İç ve dış hatlar terminallerinde bazı uçuş bilgi ekranlarında yaşanan sorunun giderildiği belirtildi.

Mücahit Demirtaş kimdir?

Bayındırlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı görevini yürüten Demirtaş kimdir? Mücahit Demirtaş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mücahit Demirtaş, Bayındırlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı görevine ne zaman getirildi?

necattin demirtaş bilgi evi yapımı Haberi

necattin demirtaş bilgi evi yapımı


İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Yaşar Doğu Kültür Merkezi'nde düzenlenen şadırvan açılışı sonrası mahalle sakinleri, merkezde eğitim alan öğrenciler ve onların velileri ile sohbet ederek belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Sosyal belediyecilik anlamında bir projeyi hayata geçirdiklerini kaydeden Demirtaş, “Bilgi Evi tarzındaki yapıları mahallelerimizde çoğaltarak çocuklarımızın okuldaki eksik bilgilerini tamamlayarak eğitim kalitelerini artırmak adına bu yapıları halkımızın hizmetine sunacağız. Her mahallenin Bilgi Evi'ne ihtiyacı var. Kaliteli ve bilgili insan yetiştirmek her şeyin üstünde gelir. Bu yüzden geleceğimizin teminatı gençlere eğitim adına yapılacak destek ülkenin geleceğine yapılan yatırımdır." dedi.


ÖĞRENCİLER ÖĞRENMENİN KEYFİNİ YAŞIYORLAR


Bilgi Evleri’nin fiziki şartları ve sunulacak hizmetler hakkında mahalle sakinlerine bilgiler veren Başkan Demirtaş, "Bu yapılarda derslikler, bilgisayar odası ve kütüphane bulunuyor. 25 kişilik sınıflarda projeksiyon cihazı okul derslerinin...