10 / 05 / 2024

Necdet Ersoy

Necdet Ersoy

Nec Dizayn İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Necdet Ersoy tarafından 20 bin TL sermaye ile 9 Eylül'de Esenler, Giyimkent Oruç Reis Mahallesi, Vadi Caddesi'nde kuruldu.

Mehmet Nuri Ersoy: Amacımız 500'e yakın AVM'yi kütüphanelerle buluşturmak!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, AVM Kütüphaneleri Açılış Töreni'nde "Amacımız 500'e yakın AVM'yi kütüphanelerle buluşturmak" diye konuştu.

Burhan Ersoy'dan Nasrullah Cami açıklaması!

514 yıllık tarihe sahip Nasrullah Camii'nde restorasyon yerine badana yapıldığı iddialarını cevaplayan Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy, "Tüm hatlar, konumları ne olursa olsun sadece temizlenmiş ve özgün haliyle bırakılmış olup mevcut hiçbir hat yazısı kaldırılmamıştır" diye konuştu.

Şükrü Ersoy: Marmara kıyıları tsunami potansiyeli taşıyor, Eyüp'e bile gidebilir!

Prof. Dr. Şükrü Ersoy, Marmara'da 3 bin yıl içerisinde 25'ten fazla tsunami izi bulduklarına dikkat çekerek, İstanbul'da meydana gelecek olası bir büyük depremden sonra tsunami riski olduğunu belirtti...

Mehmet Nuri Ersoy’dan Ege Turizm Merkezi-Çeşme Projesi açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ege Turizm Merkezi- Çeşme Projesi ile ilgili olarak "Elde edilecek gelirin büyük kısmını Çeşme projesinin altyapısında sonra da Ege Bölgesi’nin altyapısında kullanacağız" diye konuştu.

Vakıflar Genel Müdürü Ersoy: Galata Kulesi, Osmanlı kayıtlarında Kule-i Zemin Vakfı'na ait!

Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy, Galata Kulesi'nin mülkiyet hakkına ilişkin değerlendirme yaptı. İşte Ersoy'un o açıklamaları...

Mehmet Âkif Ersoy’un evi güzellik salonu oldu!

İstiklal Marşı’nın yazarı Mehmet Âkif Ersoy’un Beylerbeyi’nde 11 ay ikamet ettiği evinin güzellik merkezi olarak kullanıldığı ortaya çıktı. Sezen Aksu, 2011 yılından beri evin sahibi.

Ekrem İmamoğlu'ndan Mehmet Nuri Ersoy'a Galata Kulesi mektubu!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, belediye mülkiyetinde bulunan Galata Kulesi'nin Kültür ve Turizm Bakanlığı'na devir kararına ilişkin Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'a mektup yazdı...

Mehmet Nuri Ersoy'dan Olimpos açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy yaptığı açıklamada Olimpos'ta plana uygun olmayan yapıların yıkımının yapılacağını belirtti.

Mehmet Ersoy'dan Ege Turizm Merkezi Çeşme Projesi açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy,  İzmir Ticaret Odası'nda gerçekleştirilen"Ege Turizm Planı Değerlendirme Toplantısı"nda, "Ege Turizm Merkezi - Çeşme Projesi" hakkında açıklamalarda bulundu...

Mehmet Nuri Ersoy'dan Antalya'da iki halk plajı müjdesi!

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy yaptığı açıklamada, Antalya'da kapsamlı 2 halk plajı açacaklarını müjdeleyerek, "Antalya Belek bölgesinde Belek ve Kadriye plajları açılacak. Bu plajlar çok daha modern ve çok büyük halk plajları olacak. Buna kıyı da müsait." diye konuştu.

Prof. Dr. Şükrü Ersoy'dan korkutan deprem açıklaması!

Yıldız Teknik Üniversitesi Doğa Bilimleri Araştırma Merkezi Başkanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy herkesin korkuyla beklediği büyük Marmara depremine ilişkin açıklamalarda bulundu. İşte Ersoy'un o açıklaması...

Mehmet Ersoy: Çeşme Turizm Merkezi Projesi'nde 'kanal' yok!

Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, Kanal Çeşme diye ortaya çıkan projenin uydurma olduğunu açıkladı.  Çeşme Turizm Merkezi Projesi’nin detaylarını paylaşan Ersoy, “Bölgede Cannes gibi bir alan yaratmaya çalışıyoruz. Proje ile Ege kazanacak” diye konuştu.

Mehmet Nuri Ersoy: Galata Kulesi işletme projesi değil!

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binasının Ankara'da süren inşaat çalışmalarını inceleyen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Galata Kulesi Projesi'nin işletme projesi olmadığını söyledi.

Necdet Ersoy Haberi

Necdet Ersoy

Nec Dizayn İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Necdet Ersoy tarafından 20 bin TL sermaye ile 9 Eylül'de Esenler, Giyimkent Oruç Reis Mahallesi, Vadi Caddesi'nde kuruldu.


Nec Dizayn İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-) İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. -İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik...