22 / 07 / 2024

Necdet Tamamoğulları Dönüşüm Romanlarla başlayacak

Necdet Tamamoğulları Dönüşüm Romanlarla başlayacak

Mersin' in merkez Akdeniz ilçesinde CHP'den Belediye Başkan Adayı olan Dr. Necdet Tamamoğulları, ilçede Romanların yaşadığı bölgenin, kentsel dönüşüm programının önemli bir parçasını oluşturacağını söyledi...

Aydınoğulları Metal İnşaat Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydınoğulları Metal İnşaat Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Osman Kaplaner tarafından kuruldu.

Ordu'da kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Sağlıksız kent dokularının iyileştirilmesinde ve kentsel sorunların çözümünde ekonomik, mekânsal, toplumsal koşulları dikkate alarak projelendirilen kentsel dönüşümün Ordu’da da başlatılması için düğmeye basıldı.

Kentsel dönüşüm kira yardımı koşulları 2020! 

'Kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?' sorusu, evi kentsel dönüşümde olan vatandaşlar ve kira gelirine ihtiyacı olan vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki kentsel dönüşüm kira yardımı başvurusu nasıl yapılır? Kira yardımı koşulları neler? İşte detaylar...

Sözde 'kentsel dönüşüm mahkemesi' kuran çetenin 12 üyesi tutuklandı!

İstanbul'daki kentsel dönüşüm alanlarında inşaat yapan ve anlaşmazlık yaşayan kişiler için mahkeme kurarak para cezası kesen ve kesilen cezaya uymayanları da tehdit eden 'Çakıroğulları' suç çetesinde yer alan 26 şüpheliden 12'si tutuklandı.

Kentsel dönüşüm kira yardımı kılavuzu 2019!

Kira yardımı süreci ve kira yardımında değişen koşullar, kentsel dönüşüm "kira yardımı uygulamaları kılavuzu"nda yer alıyor. İşte tüm detaylarıyla kentsel dönüşüm kira yardımı kılavuzu 2019...

Kentsel dönüşüm kira yardımı almanın 3 koşulu!

Kentsel dönüşümde riskli evini yıktıran hak sahipleri, kira yardımından yararlanabiliyor. Ancak, kira yardımında bazı koşullar aranıyor. İşte kentsel dönüşüm kira yardımı almanın 3 koşulu..

Kentsel dönüşüm kira yardımı şartları 2018!

Kentsel dönüşüm kira yardımı, başvuru koşullarını taşıyan kimselere veriliyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı şartları 2018 nelerdir?

10 soruda kentsel dönüşüm kira yardımı!

Kentsel dönüşüm kira yardımı için bazı koşullar aranıyor. Bu koşulları sağlayan hak sahipleri kira yardımından yararlanabiliyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı koşulları nelerdir? İşte 10 soruda kentsel dönüşüm kira yardımı..

İskenderun Belediyesi ile İş Bankası arasında dönüşüm protokolü!

İskenderun Belediyesi ile İş Bankası arasında Kentsel Dönüşüm Projesi Kredi Protokolü imzalandı. İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Sezen, imzalanan protokolün hak sahiplerine uygun kredi koşulları ve kira desteği sağlayacağını söyledi.

Kentsel dönüşüm kredisi nereden alınır?

Kentsel dönüşümde riskli binası yıkılan hak sahiplerine birtakım finansal destekler sunuluyor. Peki, kentsel dönüşüm kredisi nereden alınır? Kentsel dönüşüm kredisi nasıl alınır? Kentsel dönüşüm kredisi alma koşulları nelerdir?

Amcaoğulları Plastik İnşaat Nakliyat Hayvancılık Geri Dönüşüm Sistemleri San.ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Amcaoğulları Plastik İnşaat Nakliyat Hayvancılık Geri Dönüşüm Sistemleri San.ve Tic.Ltd.Şti. Murat Şahin tarafından 80 bin TL sermaye ile 2 Kasım'da Esenyurt, Bağlarçeşme Mahallesi, 1109 Sokak'ta kuruldu.

Menteşoğulları Planlama ve Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Menteşoğulları Planlama ve Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Azizullah Faryap, Mehmet Menteş, Erdoğan Menteş ortaklığıyla 12 bin TL sermaye ile 27 Ağustos'ta Zeytinburnu, Nuripaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Kentsel dönüşüm kredisi alma koşulları 2015!

Kentsel dönüşüm kapsamında hak sahiplerine sağlanan destekler arasında kredi de bulunuyor. Krediyi anlaşma yolu ile riskli binasını tahliye eden kimseler alabiliyor. İşte kentsel dönüşüm kredisi alma koşulları 2015...

Necdet Tamamoğulları Dönüşüm Romanlarla başlayacak Haberi

Necdet Tamamoğulları Dönüşüm Romanlarla başlayacak

Mersin'in merkez Akdeniz ilçesinde CHP'den Belediye Başkan Adayı olan Dr. Necdet Tamamoğulları, ilçede Romanların yaşadığı bölgenin, kentsel dönüşüm programının önemli bir parçasını oluşturacağını söyledi. Tamamogulları, kentsel dönüşümde zamanlama ve yöntemi Lse istek ve rızayla belirleyeceklerini söyledi. 


Tamamoğulları, seçim çalışmaları kapsamında Akdeniz Roman Dernekleri Federasyonu Başkanı ve Avrupa Konseyi Türkiye Roman Temsilcisi Ali Dalyan dernek üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya katıldı. Uygulamayı planladığı kentsel dönüşüm ve kültürel politikalarla ilgili planlamalarını paylaşan Tamamoğulları model oluşturacağını vurguladı. 

"Kentsel dönüşüm konusunda kesinlikle ciddi bir çalışma yapacağım. Kimseyi yerinden yurdundan etmeden, hangi alanı nasıl dönüştüreceğimizi kardeşlerimizle konuşarak sağlayacağız. Roman Halk Danslan Topluluğu ve Roman Müzik Eğitim Atölyesi ile de hem istihdam hem de genlerinde olan bir yeteneği dönüştürmeyi hedefliyoruz" dedi.


Posta Çukurova...