15 / 05 / 2024

Necdet Tamamoğulları: Dönüşüm Romanlarla başlayacak!

Necdet Tamamoğulları: Dönüşüm Romanlarla başlayacak!

Mersin' in merkez Akdeniz ilçesinde CHP'den Belediye Başkan Adayı olan Dr. Necdet Tamamoğulları, ilçede Romanların yaşadığı bölgenin, kentsel dönüşüm programının önemli bir parçasını oluşturacağını söyledi...



Mersin'in merkez Akdeniz ilçesinde CHP'den Belediye Başkan Adayı olan Dr. Necdet Tamamoğulları, ilçede Romanların yaşadığı bölgenin, kentsel dönüşüm programının önemli bir parçasını oluşturacağını söyledi. Tamamogulları, kentsel dönüşümde zamanlama ve yöntemi Lse istek ve rızayla belirleyeceklerini söyledi. 


Tamamoğulları, seçim çalışmaları kapsamında Akdeniz Roman Dernekleri Federasyonu Başkanı ve Avrupa Konseyi Türkiye Roman Temsilcisi Ali Dalyan dernek üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya katıldı. Uygulamayı planladığı kentsel dönüşüm ve kültürel politikalarla ilgili planlamalarını paylaşan Tamamoğulları model oluşturacağını vurguladı. 

"Kentsel dönüşüm konusunda kesinlikle ciddi bir çalışma yapacağım. Kimseyi yerinden yurdundan etmeden, hangi alanı nasıl dönüştüreceğimizi kardeşlerimizle konuşarak sağlayacağız. Roman Halk Danslan Topluluğu ve Roman Müzik Eğitim Atölyesi ile de hem istihdam hem de genlerinde olan bir yeteneği dönüştürmeyi hedefliyoruz" dedi.


Posta Çukurova Gap 


Geri Dön