06 / 05 / 2024

Necdet Uysal burhaniye

Necdet Uysal burhaniye

Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal kimdir? Necdet Uysal, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Necdet Uysal, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Necdet Uysal...

Kemal Kılıçdaroğlu Burhaniye’deki konutunu sattı!

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın açtığı davalar sonucu 909 bin 353 TL'lik tazminatı, değeri 600 bin lira olan Burhaniye’deki konutu satarak ödediğini açıkladı.

Kemal Kılıçdaroğlu Burhaniye’deki yazlığını 500 bin liraya sattı!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Burhaniye’deki yazlık evini 500 bin liraya sattığı ortaya çıktı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Burhaniye'deki evini neden sattığına dair söylentiler bulunuyor. 

Mevlüt Uysal: İstanbul'da trafik yoğunluğunu yüzde 17 azalttık!

İBB Başkanı Uysal, İstanbul'da ulaşımın akıllanması için yaptıkları yatırımlar sayesinde, şehir trafiğindeki yoğunluğu yüzde 17 azalttıklarını ifade etti..

Burhaniye'de 108 vatandaşa tapu dağıtıldı!

Burhaniye Belediyesi 108 vatandaşa yeni imara giren tarla vasıflı taşınmazların tapularını hak sahiplerine, düzenlenen törenle dağıttı. 

Mevlüt Uysal Yassıada'daki yatırımları inceledi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve İstanbul Valisi Vasip Şahin Yassıada’daki çalışmalarla ilgili incelemeler yaptı. İBB Başkanı Uysal, bölgedeki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Mevlüt Uysal'dan, Erdoğan'a Kanal İstanbul teşekkürü!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, “İstanbul Boğazı’ndan biz İstanbulluların daha fazla istifade edebilmeleri adına Kanal İstanbul yapılıyor. Sayın Cumhurbaşkanımıza Kanal İstanbul projesi için teşekkür ediyorum." dedi.

Mevlüt Uysal'dan metro açıklaması!

İBB Başkanı Mevlüt Uysal, "Metroda birinci önceliğimiz en fazla oy aldığımız yerler olacak" sözleri ile tartışma konusu olmuştu. Uysal bu açıklamasına karşın yeniden bir açıklama yaptı...

Mevlüt Uysal: Bahçeşehir Göleti hızla bitirilip hizmete sunulacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal Başakşehir Belediyesi'ni ziyaret etti.Uysal, İBB ve Başakşehir Belediye bürokratlarının da katıldığı yatırım ve hizmetlerin ele alındığı toplantı da yaptı...

Mevlüt Uysal metro çalışmaları hakkında açıklamalar yaptı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, metro çalışmalarıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Uysal, metro ihalelerin iptal edilmesi ve devam eden metro çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Mevlüt Uysal, Kağıthane'deki ulaşım projelerini inceledi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Kabataş-Kağıthane-Mahmutbey metrosu, Gayrettepe-3. Havalimanı metrosu ve Cendere Vadisi Düzenleme Projesi'ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu. 

Kadir Topbaş ve Mevlüt Uysal'a suç duyurusu!

İstanbul'un eski ve yeni başkanları Topbaş ile Uysal hakkında, iptal edilen metro ihalesiyle kamuyu zarara uğrattıkları gerekçesiyle suç duyurusu yapıldı.

Mevlüt Uysal Beykoz Kışlası çalışmalarını inceledi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek'i ziyaret etti ve Beykoz Kışlası'nda devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Mevlüt Uysal'dan Gaziosmanpaşa'ya yatırım sözü!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Gaziosmanpaşa’ya yapılacak yeni yatırımların sözünü verdi.

Necdet Uysal burhaniye Haberi

Necdet Uysal burhaniye

Necdet Uysal kimdir?

1954 Havran İlçesi Büyükdere Köyü doğumludur. İlkokulu Büyükdere de, Ortaokulu Havran da, İzmir Özel Türk Kolejinde lise öğrenimi bitirdikten sonra, Ege Üniversitesi inşaat mühendisliğinden 1978 yılında mezun olmuştur. Askerliğini 1981 yılında yedek subay olarak yapmıştır. Evli ve iki çocuk babasıdır. 


1978 yılında Serbest mühendis ve müteahhit olarak Burhaniye de iş hayatına başlamış olup. aşağıda belirtilen dönemlerde çeşitli birimlerde hizmet yapmış ve yapmaya devam etmektedir. 


1988-1991 Yılları arasında Burhaniye Ticaret odası Başkanlığı,


1994-1999 Döneminde Burhaniye Belediye Başkanlığı,


1999-2004 Yılları arasında Balıkesir il genel meclis üyeliği,  


2008-2011 Yılları Balıkesir Sanayi odası meclis üyeliği...