05 / 05 / 2024

necip sevinç

necip sevinç

Ortahisar Kentsel Yenileme Projesi kapsamında, Belediye Meclisi tarafından bazı evler için yıkım kararı alındı. Necip Sevinç'in, tarihi surlar önünde bulunan evi için Belediye Meclisi'nden yıkım kararı çıktı...

1 Ocak 2023 emekli zamları hesaplandı! Emekli maaşını duyanlar sevinçten havalara uçtu!

Yeni yılla birlikte emekliler maaşlarına gelecek zammı merak ediyor. 1 Ocak 2023 emekli zamları tek tek hesaplandı! Emekli maaşını duyanlar sevinçten havalara uçtu! İşte emekli maaşlarına gelecek zam oranıyla ilgili detaylar…

Tarlaya inen çiftçi gördüğü manzara ile sevinçten havaya uçtu! Marketlere böyle yansıyacak, acil tıklayın

Şanlıurfa'da ünlü Karacadağ pirincinin hasadını yapmaya giden çiftçiler, üründeki bolluk nedeniyle büyük sevinç yaşadı. Pirincin hem bölgedeki hem de Türkiye'deki marketlere bereketli olarak yansıması bekleniyor.

Aska Sevinç İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Turizm Yazılım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aska Sevinç İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Turizm Yazılım Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyl'de Muhammet Aslan sevinç ve Yiğitcan Orkun Sevinç ortaklığında kuruldu.

Necip Nasır'dan Kiraz Devlet Hastanesi açıklaması!

AK Parti İzmir Milletvekili, Necip Nasır, İzmir'de inşa edilen Kiraz Devlet Hastanesi için yapılan imar itirazlarına tepki gösterdi. 

Necip Sönmez Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Necip Sönmez Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulalim Sönmez, Arzu Sönmez, Handan Aşuroğlu, Hülya Er, Necip Sönmez ve Uğur Sönmez tarafından kuruldu.

Necip Nasır'dan kentsel dönüşüm açıklaması! 

İzmir'deki kentsel dönüşüm çalışmaları için yoğun mesai harcayan AK Parti Milletvekili Necip Nasır, kentsel dönüşüm için herhangi bir kredi alınmadığını dile getirdi.

Necip Nasır'dan İzmir deprem konutları açıklaması!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, çalışmaların hızla devam ettiğini dile getirdi.

Sevinç Yapı İnşaat Otomotiv Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sevinç Yapı İnşaat Otomotiv Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Arif Sevinç tarafından kuruldu.

Fikirtepe'de kentsel dönüşüm projesi sevinçle karşılandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Murat Kurum tarafından açıklanan Fikirtepe’deki  kentsel dönüşümün devlet desteğiyle 3 yıl içinde tamamlanacağı duyurusu, bölge halkı tarafından sevinçle karşılandı.

Yapı Merkezi İnşaat'ın acı günü! Sevinç Erdinç vefat etti!

Yapı Merkezi İnşaat Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Başar Arıoğlu'nun Kayınvalidesi Sevinç Erdinç, vefat etti.

Necip Nasır: İzmir depreme hazırlıklı değil!

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, İzmir’in depreme hazır olmadığını ifade etti. Yerel yönetimlere kentsel dönüşümün başlatılması için çağrıda bulunan Nasır, “Kentin deprem riskine karşı kaybedecek zamanı yok” diye konuştu...

Necip Nasır: İzmir kentsel dönüşümle yenilenmeli!

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, birinci derece deprem bölgesi arasında bulunan İzmir'in kentsel dönüşümle yenilenmesi gerektiğini söyledi.

Sevinç Meşe'nin evine hırsız girdi!

Mehmed Bir Cihan Fatihi' dizisinde oynayan 2013 Miss Model Türkiye ve Miss Model Avrupa Birincisi Sevinç Meşe'nin evine hırsız girdi.

necip sevinç Haberi

necip sevinç
Trabzon'un Ak Partili Belediye Başkan Yardımcısı Necip Sevinç'in, tarihi surlar önünde bulunan evi için Belediye Meclisi'nden yıkım kararı çıktı. Trabzon'da valilik ve belediyenin ortaklaşa yürüttüğü Ortahisar Kentsel Yenileme Projesi kapsamında, tarihi surların önünü açmak amacıyla Belediye Meclisi tarafından bazı evler için yıkım kararı alındı. Belediye Başkan Yardımcısı Necip Sevinç, kardeşi Edip Sevinç ile ortak hissedar olduğu evin de bu listede yer alması üzerine konuyu Belediye Meclisi'ne taşıdı.

Başkan da 'yıkılsın' dedi

Belediye Meclisi'nde 7 Haziran'da yapılan ilk oylamada AK Parti ve CHP'li üyelerin oy çokluğuyla kabul edildi ve evin yıkımı durduruldu.

Belediye Başkanı AK Parti'li Dr. Orhan Fevzi Gümrüküçoğlu, konunun direkt muhatabı olan yardımcısı Necip Sevinç'in oylama sırasında salonda bulunduğu gerekçesiyle çıkan tartışmalar üzerine konuyu geçtiğimiz hafta bir kez...