03 / 05 / 2024

Necmeddin Karademir

Necmeddin Karademir

NK Safir İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Necmeddin Karademir, Necibe Şeker tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 31 Mart'ta Beylikdüzü Organize Sanayi Mahallesi'nde kuruldu.

Emlakevim Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emlakevim Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Karademir tarafından kuruldu.

Tıl Global İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tıl Global İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mujahıd Nasır Turajo ve Taha Yasın Karademir ortaklığında kuruldu.

Skao Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Skao Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Soner Karademir tarafından kuruldu.

Perlante Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Perlante Yapı Anonim Şirketi Ataşehir'de Hüseyin Karademir tarafından kuruldu.

Nms Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Nms Turizm Anonim Şirketi Bağcılar'da Necmeddin Şimşek tarafından kuruldu.

Dali Organizasyon Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dali Organizasyon Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurhan Karademir tarafından kuruldu.

Dali Organizasyon Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dali Organizasyon Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile Nurhan Karademir tarafından kuruldu.

Mk Archıtekten Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mk Archıtekten Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Karademir tarafından kuruldu.

Emlak sektöründe hareketlilik artacak!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneğinin (TÜGEM) İzmir Şube Başkanı Onur Karademir, “Vatandaşlar düşük faizli kredi çekip konut alıyor. Satışlar hız kazanacak ve sektördeki hareketlilik artacak” diye konuştu.

Gayrimenkul yatırımına düşük faiz dopingi!

Haziran ayında Türkiye'de 190 bin konut satıldı. Bu rakamın 230 bin seviyesinde gerçekleşmesi öngörülüyordu. TÜGEM İzmir Şubesi Başkanı Onur Karademir, "Kredi imkanından faydalanan vatandaşlar gayrimenkul sektörüne yatırım yapıyor" dedi.

Yedikule Emlak ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Yedikule Emlak ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Karademir ve Harun Gülap tarafından kuruldu.

Ko Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Ko Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Karademir tarafından kuruldu. 

Çorum OSB için yatırım daveti!

Çorum Valisi Necmeddin Kılıç, Organize Sanayi Bölgesi'nde sanayici ve işadamları ile bir araya geldi. Vali Kılıç, Çorum OSB’nin sahip olduğu alan itibariyle büyük yatırımlara açık olduğunu söyledi.

Necmeddin Karademir Haberi

Necmeddin Karademir

NK Safir İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Necmeddin Karademir, Necibe Şeker tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 31 Mart'ta kuruldu. 


NK Safir İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-İNŞAAT  1.      Her türlü inşaat işlerini taahhüt etmek, 2.      Yurt içi veya Yurtdışı  gerçek veya tüzel kişiler ile resmi kurum ve kuruluşlara her türlü gayrimenkullerle ilgili profesyonel danışmanlık hizmeti sunmak mühendislik müşavirlik ve kontrollük hizmetleri yapmak,  perspektif ve maket yapımı, restorasyon projeleri hazırlanması, bunlarla ilgili her türlü plan ve projeler, teklif  dosyaları, fizibilite ve etütlerin hazırlanması, keşif raporları ve her türlü teknik kontrol hizmetleri tatbikat projeler hazırlanması, hesap raporları ve en geniş anlamda yapı gayrimenkul danışmanlık hizmetinin sunulması. Veya bu hizmetlerin üçüncü kişilere...