01 / 05 / 2024

Necmeddin Sadak

Necmeddin Sadak

İsmet AVM İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi, Necmeddin Sadak tarafından 100 bin TL sermaye ile 24 Şubat' ta Arnavutköy, Merkez Mahallesi, Ayşıl Sokak' ta kuruldu.

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif İkra Sadak, İnanç Mert Tandoğan ve Zuhal Funda Tandoğan ortaklığında kuruldu.

Hakko Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hakko Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Sadak tarafından kuruldu.

Nms Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Nms Turizm Anonim Şirketi Bağcılar'da Necmeddin Şimşek tarafından kuruldu.

7doors Gayrimenkul Yazılım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

7doors Gayrimenkul Yazılım Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Barıq Sadak H. Al-Shakkakı tarafından kuruldu.

Dünya şampiyonu Sinan Sadak’a konut jesti!

Batman Başkanvekili Ertuğ Şevket Aksoy, Dünya İşitme Engelliler güreş şampiyonasında Dünya şampiyonu olan Sinan Sadak’a konut jesti yaptı. Aksoy, şampiyona Cizre’den aldığı satın aldığı konutu hediye etti.

Çorum OSB için yatırım daveti!

Çorum Valisi Necmeddin Kılıç, Organize Sanayi Bölgesi'nde sanayici ve işadamları ile bir araya geldi. Vali Kılıç, Çorum OSB’nin sahip olduğu alan itibariyle büyük yatırımlara açık olduğunu söyledi.

Uğurluvan İnşaat Hayvancılık Otomotiv ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğurluvan İnşaat Hayvancılık Otomotiv ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Sadak tarafından kuruldu.

Ns Yapı İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ns Yapı İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye ile bugün Necmeddin Şimşek imzasıyla kuruldu.

Kaanlar İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kaanlar İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 60 bin TL sermaye ile bugün Muhammet Kaan, Yasin Kaan, Muhammed Bilal Kaan ve Necmeddin Kaan imzasıyla kuruldu.

Çorum'da teşvikli yer tahsisi 2017'de bitecek!

Vali Necmeddin Kılıç, OSB Yönetim Kurulu Toplantısı’nda mevcut tevsis alanında tahsis edilebilecek parsel kalmadığını dile getirerek 215 hektarlık ikinci tevsii alanında altyapı çalışmalarının hızla sürdürüldüğü söyledi.

Necmeddin Molla Kocataş Yalısı 235 milyon TL'ye satıldı!

25 dönümlük araziye sahip Necmeddin Molla Kocataş Yalısı 235 milyon liraya satıldı. Muhteşem Boğaz manzaralı yalının yeni sahibi Katarlı işadamı Omar Hussain Alfardan’ın oldu.

İsmet AVM İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

İsmet AVM İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi, Necmeddin Sadak tarafından 100 bin TL sermaye ile 24 Şubat' ta Arnavutköy, Merkez Mahallesi, Ayşıl Sokak' ta kuruldu.

Niğde İlhanlı'ya sağlık merkezi yapılıyor!

Niğde Merkez İlhanlı Mahallesi’ne yapılacak olan Aile Sağlığı Merkezi’nin yapımını inceleyen Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, vatandaşların sağlık kuruluşlarına daha kısa zamanda ulaşmalarını ve hizmeti daha kolay almalarını sağlayacağını söyledi.

Necmeddin Sadak Haberi

Necmeddin Sadak

İsmet AVM İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi, Necmeddin Sadak tarafından 100 bin TL sermaye ile 24 Şubat'ta Arnavutköy, Merkez Mahallesi, Ayşıl Sokak'ta kuruldu. 


İsmet AVM İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi iş konusu; Şirket her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapabilir. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek işlerini yapabilir. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları...