07 / 05 / 2024

Necmettin Erbakan Parkını Recep Tayyip Erdoğan mı açacak

Necmettin Erbakan Parkını Recep Tayyip Erdoğan mı açacak

Esenyurt Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkı açılışa hazırlanıyor... Peki Necmettin Erbakan Parkı Esenyurt'ta nerede? Esenyurt Necmettin Erbakan Parkı ne zaman açılacak? İşte Esenyurt Necmettin Erbakan Parkı'nın son durum bilgileri ve fotoğrafları...

Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi çok sayıda sözleşmeli personel alıyor! Bu kadroları kaçırmayın!

Konya’da Necmettin Erbakan Üniversitesi 770 Sözleşmeli Personel istihdam edeceğini duyurdu. Birçok branşta alım yapacak olan üniversitenin alım şartları haberimizde…

Tokat Zile'deki çocuk parkının imar planı iptal edildi!

Tokat Zile'deki çocuk parkının imara açılmaması yönünde dava açan Avukat Sultan Aktaş'ın davası sonuçtu. Mahkeme, planın iptal edilmesi gerektiği kararını verdi.

Ayvalık Adaları Tabiat Parkı’nın imara açılmasına itiraz!

Ayvalık Adaları Tabiat Parkı’nın imara açılması konusunda AK Partili Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur ve CHP'li Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer ortak itiraz geldi. Ayvalık Adaları Tabiat Parkı, Türkiye'nin en büyük doğal sit alanı olma özelliğine sahip.

Ayvalık Tabiat Parkı'nın imara açılacağı iddiaları TBMM'de!

Ayvalık Tabiat Parkı'nın imara açılacağı iddiaları meclis gündemine taşındı. TBMM toplantısında CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, konu hakkında açıklamalarda bulundu..

Sancaktepe Necmettin Erbakan Külliyesi açılış töreni düzenlendi!

Sancaktepe Belediyesi tarafından yaptırılan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Külliyesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı törenle açılıyor.

Necmettin Erbakan Üniversitesi'ne 15 Temmuz Yerleşkesi kuruluyor!

Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker düzenlediği basın toplantısı ile ‘2016-2017 Öğretim ve Eğitim Güz Dönemi’ni değerlendirdi. Şeker, “Zaman, nitelikli insan gücünü arttırma zamanıdır” dedi.

Bilecik Yediler Parkı’nın yapım çalışmaları başladı!

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın vizyon projelerinden biri olan Yediler Parkı’nın yapım çalışmaları başladı.

Emlak Konut Kayabaşı Bölge Parkı'nın ihalesi 17 Kasım'a ertelendi!

Emlak Konut GYO, yaklaşık 154 bin 492,67 metrekare inşaat alanlı ve 281 bin 238,86 metrekare rekreasyon alanlı Kayabaşı Rekreasyon Alanı Ticaret Ve Bölge Parkı'nın ihalesi ertelendi.

Ceylan Karavil Park'ın 2 oteli 2017'de açılacak!

Ceylan Grup ve Karavil Grup ortaklığıyla gerçekleştirilen, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun en büyük alışveriş merkezi olan Ceylan Karavil Park'ın, üç yıldızlı oteli 2017 yılı mart ayında faaliyete geçecek.

Emlak Konut Kayabaşı Bölge Parkı'nın ihalesi 10 Kasım'da!

Emlak Konut GYO, yaklaşık 154 bin 492,67 metrekare inşaat alanlı ve 281 bin 238,86 metrekare rekreasyon alanlı Kayabaşı Rekreasyon Alanı Ticaret Ve Bölge Parkı'nın ihalesi 10 Kasım'da gerçekleştirilecek.

Kepez Tek Sarnıç Park'ının temeli atıldı!

Tek Sarnıç Parkı’nın temeli atıldı. Park, Kepez’deki 6’ncı temalı park olarak ilçe halkının hizmetinde olacak

Kocaeli Necmettin Erbakan Parkı yenileniyor!

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Diliskelesi’nde bulunan Necmettin Erbakan Parkı'nın yeniden düzenlenerek Diliskelesi halkının hizmetine sunulacağının müjdesini verdi.

Düzce Tema Park'ın detayları netleşti!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in büyük önem verdiği “vizyon proje” Melen Su Park’ın ikinci etabı için girişimcilerle yapılan görüşmeler devam ediyor.

Necmettin Erbakan Parkını Recep Tayyip Erdoğan mı açacak Haberi

Necmettin Erbakan Parkını Recep Tayyip Erdoğan mı açacak

Esenyurt Belediyesi tarafından hayata geçirilen Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkı, Esenyurt Atatürk Mahallesi, Atatürk caddesi üzerinde bulunuyor...



Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkı toplam 86 bin metrekare alan üzerine kuruldu. Toplam yeşil alanı 40 bin metrekare olan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkı'nda 3 bin 800 metrekare gölet ve şelale ve 46 bin 200 metrekare sert zemin alanı bulunuyor. 




Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkı ne zaman açılacak?


Yapımı tamamlanan Esenyurt Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkı'nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla Ekim 2014 sonunda halkın kullanımına açılması planlanıyor. 




Esenyurt Necmettin Erbakan Parkı'nda neler var?



Necmettin Erbakan Parkı içerisinde; 


Birer adet kafeterya binası, kütüphane binası, başkanlık köşkü, engelliler evi ve yaşlılar evi...



104 adet barbekülü piknik masası, 5 km uzunluğunda yürüyüş yolu, 450 metre uzunluğunda engelli...