14 / 05 / 2024

Necmettin Kalkan biyografi

Necmettin Kalkan biyografi

Hakkari Valisi Necmettin Kalkan kimdir? Hakkari Valisi Necmettin Kalkan bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Necmettin Kalkan, bugün görevine nerede devam edecek? İşte Necmettin Kalkan'ın biyografisi..

28 TL'ye inecek diyen Necmettin Batırel'den bir yeni dolar tahmini daha geldi! Rakamı duyanlar inanamadı!

Yerel seçimlere iki gün kala pek çok kişi de dolar kurunun ne kadar olacağını merak ediyor. Doların 28 TL'ye ineceğini söyleyen Necmettin Batırel'den bir yeni dolar tahmini daha geldi...

Dirençli şehirler için 81 ile kentsel risk kalkanı modeli geliyor!

AK Parti, yerel seçim beyannamesindeki "dirençli şehirler" oluşturma hedefiyle belediye yönetimlerini kentsel dönüşüm konusunda seferber edecek. Kentleri ekonomik ve doğal riske karşı koruyacak olan "Kentsel Risk Kalkanı" modeli tüm Türkiye'de yaygınlaştırılacak.

Kalkan Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalkan Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Kalkan tarafından kuruldu.

Necmettin Batırel'den bomba altın yorumu: Gram altın 2 bin 500 TL'yi görebilir...

Altın fiyatları ile ilgili yeni tahmin Ekonomist Necmettin Batırel'den geldi. Gram altının 2 bin 500 lirayı göreceğini söyleyen Batırel yatırımcılara bomba haberi verdi...

Özlem Kalkan kim? Özlem Kalkan kaç yaşında?

Sabancı Holding'e bağlı birçok şirkette görev alan Özlem Kalkan kim? Özlem Kalkan kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Necmettin Batırel sürekli 'dolar düşecek' diyordu, bakın şimdi neyi itiraf etti!

Ekonomist Necmettin Batırel, Türkiye ekonomisiyle ilgili çarpıcı yorumlar yaparak dolar kurunun sürekli olarak düşeceğini öngördü.

Altında baş döndüren rakam şimdi geldi! Necmettin Batırel şakkadanak açıkladı! Gram altın o tarihte 2.500 TL olacak!

Dolar yorumları gündemden düşmeyen Ekonomist Necmettin Batırel bu sefer de altın için baş döndüren rakamı açıklayarak tarih verdi. İşte gram altın o tarihte 2.500 TL olacak!

Necmettin Batırel'den olağanüstü bir tahmin! Dolar asında 9 TL dedi, ortalık karıştı!

Ünlü ekonomist Necmettin Batırel, dolar kurundaki son gelişmelerle ilgili olarak çarpıcı bir tahminde bulundu. Batırel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda doların gerçek değerinin 9 TL olduğunu belirterek, önümüzdeki üç ay içinde bu seviyeye gerileyeceğini öngördü. 

Aile Destek ödemelerinden sonra şimdi de Aile Koruma Kalkanı müjdesi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın destek ödemeleri tam gaz devam ediyor. Ancak bakanlık bunun yanından Aile Koruma Kalkanı adı altında yeni çalışmalar da yürütecek.

Aile Koruma Kalkanı Programı’nın detayları netleşti! Ev hanımlarına erken emeklilik, 150 bin TL faizsiz kredi imkanı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Aile Koruma Kalkanı Programı’nın detayları merak edilirken, konuyla ilgili detaylar da netleşti. Ev hanımlarına emeklilik müjdesi verilirken, faizsiz kredi desteği de duyuruldu.

Satıştan kalkan iPhone 11 flaş fiyat etiketi ile şimdi de Migros'ta! Hemen koşan anında kapacak!

Satıştan kalkan iPhone 11, geçtiğimiz günlerde BİM, A101 ve Carrefoursa'da satışa sunuldu. Güzel haber şimdi de Migros'tan geldi! İşte iPhone 11 özellikleri ve 24 Nisan 2023 fiyat listesi...

Dolar 17 TL olacak diyen Necmettin Batırel ters köşe yaptı! Doları olanlar bu tarihi görünce dondu kaldı! Çabuk bakın!

Dolar kuru ile ilgili tahmninlere bir yenisi de Ekonomist Necmettin Batırel'den geldi.Dolar 17 TL olacak diyen Necmettin Batırel ters köşe yaptı! Doları olanlar bu tarihi görünce dondu kaldı! Çabuk bakın!

Satıştan kalkan iPhone 11 MediaMarkt'ta! Bu fırsat ayağınıza bir kez gelir, sakın kaçırmayın!

Teknoloji mağazası MediaMarkt, satıştan kalkan iPhone 11 modellerini müşterilerine sunuyor. Bu fırsatı kaçırmamak için acele edin! Aşağıda detaylar yer alıyor.

Necmettin Kalkan biyografi Haberi

Necmettin Kalkan biyografi

Necmettin Kalkan kimdir?

Hakkâri Valisi Necmetin Kalkan, 1967 yılında Malatya'da doğdu. İlk ve ortaokulu Malatya’da, ortaöğrenimini İstanbul Vefa Lisesi ve Malatya Kubilay Lisesi'nde tamamladı. 


1988 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. Aynı yıl stajını tamamlayarak, İstanbul Barosu'ndan avukatlık ruhsatını aldı. 1989 yılında Elazığ Kaymakam adayı olarak İçişleri Bakanlığı'nda göreve başladı. 1990 yılında 1 yıl süre ile yabancı dil öğrenimi ve yerel yönetim incelemeleri için İngiltere'de bulundu. 


Dönüşte Afyon Şuhut Kaymakam Vekilliği, Isparta Sütçüler Kaymakamlığı, Batman Sason Kaymakamlığı, Van Vali Yardımcılığı, Rize Pazar Kaymakamlığı, Kocaali Kaymakamlığı, Kocaeli Vali Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 


2008 Yılında 5747 sayılı yasayla İstanbul’da kurulan 8 ilçeden biri olan Sancaktepe İlçesinin Kurucu Kaymakamı olarak görev yaptı. 2011 – 2013 yılları arasında Artvin Valiliği görevinde bulunan Necmettin Kalkan, 03.08.2013 tarihinde onaylanan...