06 / 05 / 2024

Necmi Üze sigorta değerlendirmesi

Necmi Üze sigorta değerlendirmesi

Site ve apartman sakinleri, ortak yaşam alanlarında her gün birbirinden farklı birçok riskle karşı karşıya kalıyor. Bu da yöneticilere ortak alanların güvenliği açısından önemli sorumluluklar yüklüyor.

Antakya Hilton müze oteli inşaatı incelendi!

Kadir Teksöz ve beraberinde esnaf odası başkanları Antakyalı işadamı Necmi Asfuroğlu tarafından yapımı devam eden ve mimar Emre Arolat imzası taşıyan Antakya Hilton müze oteli, ziyaret ederek yetkililerden bilgiler aldılar.

Antakya Hilton Müze Oteli Hatay'ın turizmine ivme kazandıracak!

Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Kadir Teksöz, Esnaf Odası Başkanları, Antakyalı işadamı Necmi Asfuroğlu tarafından yapımı devam eden Antakya Hilton müze oteli, ziyaret ederek yetkililerden bilgiler aldılar.

Bina Tamamlama Sigortası güven sağlayacak!

Özser Group Sigorta Başkanı H.Necmi Üze, Bina Tamamlama Sigortası'nın gerek sigorta sektörü gerekse gayrimenkul sektörü için olumlu yansımaları beraberinde getirebileceğini söyledi.

Bina tamamlama sigortası sektördeki güven sorununu çözecek!

Özser Group Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı H.Necmi Üze, 11 Mart’ta yürürlüğe giren zorunlu Bina Tamamlama Sigortası’nın doğru konumlandırıldığı takdirde gayrimenkul sektöründeki önemli bir sorunu ortadan kaldırabileceğini belirtti.

Zorunlu bina tamamlama sigortası sektör sorununu ortadan kaldıracak!

Özser Group Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı H. Necmi Üze, 11 Mart'ta yürürlüğe giren zorunlu Bina Tamamlama Sigortası'nın doğru konumlandırıldığı takdirde gayrimenkul sektöründeki önemli bir sorunu ortadan kaldırabileceğini belirtti.

Hilton Antakya Müze Otel, bir yıl içinde açılacak!

Bölgenin barış dolu günlerinde Hatay'ın 5 yıldızlı bir otele sahip olması için kollarını sıvayan Antakyalı işadamı Necmi Afsuroğlu, aynı zamanda Türkiye'de örneği olmayan bir 'müze otel'i de kente kazandırmış oluyor.

Hilton Antakya Müze Otel, bir yıl içinde misafirlerine kapılarını açacak!

Bölgenin barış dolu günlerinde Hatay'ın 5 yıldızlı bir otele sahip olması için kollarını sıvayan Antakyalı işadamı Necmi Afsuroğlu, aynı zamanda Türkiye'de örneği olmayan bir müze oteli de kente kazandırmış oluyor.

Necmi Asfuroğlu: Müze otelin inşaatını tarihi kalıntılara zarar vermeden yapıyoruz!

Oteli yaptıran firma yetkilisi iş adamı Necmi Asfuroğlu, 2009'da başlatılan çalışma sırasında tarihi kalıntılara rastlanılması üzerine alanda uzman ekiplerce kazıya yapıldığını belirtti. Necmi Asfuroğlu otelin inşaatını gezdi.

Necmi Asfuroğlu: Müze otelimiz kentin turizmine ve ekonomisine büyük katkı sağlayacak!

Oteli yaptıran firma yetkilisi iş adamı Necmi Asfuroğlu 850 metrekarelik tek parça mozaiğin yer aldığı müze otelimiz, kentin turizmine ve ekonomisine büyük katkı sağlayacak dedi.

Necmi Asfuroğlu, Hatay'daki müze otel inşaatı ile ilgili bilgi verdi!

Necmi Asfuroğlu, Süreyya Halefoğlu Caddesi'ndeki otel inşaatı hakkında kanaat önderlerine bilgi vererek, 2009'da başlatılan çalışma sırasında tarihi kalıntılara rastlanılması üzerine alanda uzman ekiplerce kazıya yapıldığını belirtti.

Sigorta Cini Avrasya Kalite Ödülü ile onurlandırıldı!

" Yüz Yüze Sigorta Marketi " konseptiyle alışveriş merkezleri ve cadde mağazalarıyla hızla yaygınlaşan Sigorta Cini, Avrasya Tüketicileri Koruma Demeği tarafından Avrasya Kalite Ödülü ile onurlandırıldı.

Müze ve ören yerleri çalışmaları hızlandırıldı!

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, tarihi eser, müze ve ören yerleri çalışmalarının hızlandığını söyledi

Koru Sigorta yenilikçi uygulamalarla pazarı hareketlendiriyor!

Türkiye’nin tek sigorta kooperatifi olarak faaliyetlerini hızlandıran Koru Sigorta, pazarlamanın yükselen trendi kare kodu (QR kod) poliçelerine yerleştirerek bir ilke imza atıyor

Necmi Üze sigorta değerlendirmesi Haberi

Necmi Üze sigorta değerlendirmesi

Site ve apartman sakinleri, ortak yaşam alanlarında her gün birbirinden farklı birçok riskle karşı karşıya kalıyor. Bu da yöneticilere ortak alanların güvenliği açısından önemli sorumluluklar yüklüyor. Özser Group Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı H.Necmi Üze, “Kat Mülkiyet Kanunu kapsamında ele alınan Ortak Alanlar Sigortası’na ait teminatlar yasalarla belirlendi ve sınırları çizildi. Buna göre  herhangi bir hasar durumunda, sigorta olmaması halinde tüm sorumluluk kanun ile görev verilmiş olan yönetime aittir. Hasar tazminatını karşılamak yönetimin sorumluluğundadır” dedi.

“Ortak Alanlar Sigortası, 634 nolu Kat mülkiyet Kanunu ile konut, iş merkezleri, alışveriş merkezleri ve tüm genel ortak yaşam merkezleri için zorunlu tutuldu. Kat Mülkiyet kanunun 20/b, 21, 35/c ve 53’üncü maddelerinde sigorta yapılmasının amacı, ortak alan tespiti, kat sakinlerinin payına düşen prim miktarı, yönetimin sigortayı...