06 / 05 / 2024

Necmi Üze

Necmi Üze

Özser Group Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı H. Necmi Üze, 11 Mart'ta yürürlüğe giren zorunlu Bina Tamamlama Sigortası'nın doğru konumlandırıldığı takdirde gayrimenkul sektöründeki önemli bir sorunu ortadan kaldırabileceğini belirtti.

Site ve apartmanlara sigorta zorunluluğu!

Site ve apartman sakinleri, ortak yaşam alanlarında her gün birbirinden farklı birçok riskle karşı karşıya kalıyor. Bu da yöneticilere ortak alanların güvenliği açısından önemli sorumluluklar yüklüyor.

Antakya Hilton müze oteli inşaatı incelendi!

Kadir Teksöz ve beraberinde esnaf odası başkanları Antakyalı işadamı Necmi Asfuroğlu tarafından yapımı devam eden ve mimar Emre Arolat imzası taşıyan Antakya Hilton müze oteli, ziyaret ederek yetkililerden bilgiler aldılar.

Antakya Hilton Müze Oteli Hatay'ın turizmine ivme kazandıracak!

Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Kadir Teksöz, Esnaf Odası Başkanları, Antakyalı işadamı Necmi Asfuroğlu tarafından yapımı devam eden Antakya Hilton müze oteli, ziyaret ederek yetkililerden bilgiler aldılar.

Bina Tamamlama Sigortası güven sağlayacak!

Özser Group Sigorta Başkanı H.Necmi Üze, Bina Tamamlama Sigortası'nın gerek sigorta sektörü gerekse gayrimenkul sektörü için olumlu yansımaları beraberinde getirebileceğini söyledi.

Bina tamamlama sigortası sektördeki güven sorununu çözecek!

Özser Group Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı H.Necmi Üze, 11 Mart’ta yürürlüğe giren zorunlu Bina Tamamlama Sigortası’nın doğru konumlandırıldığı takdirde gayrimenkul sektöründeki önemli bir sorunu ortadan kaldırabileceğini belirtti.

Zorunlu bina tamamlama sigortası sektör sorununu ortadan kaldıracak!

Özser Group Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı H. Necmi Üze, 11 Mart'ta yürürlüğe giren zorunlu Bina Tamamlama Sigortası'nın doğru konumlandırıldığı takdirde gayrimenkul sektöründeki önemli bir sorunu ortadan kaldırabileceğini belirtti.

En çok ziyaret edilen müze Topkapı Sarayı oldu!

Yerli ve yabancı ziyaretçilerin, bu dönemde en çok ziyaret ettiği müze, Topkapı Sarayı oldu. Görkemli sarayı ocak-temmuz arasında 1 milyon 946 bin 187 kişi gezdi.

THY'nin Erbil seferleri gündüze alındı!

Türk Hava Yolları (THY)'nin internet sayfasında yer alan bilgiye göre THY'nin Erbil seferleri gündüze alındı. THY, 9 Ağustos'ta planlanan gece uçuşlarını gündüz saatlerine aldığını duyurdu.

Hilton Antakya Müze Otel, bir yıl içinde açılacak!

Bölgenin barış dolu günlerinde Hatay'ın 5 yıldızlı bir otele sahip olması için kollarını sıvayan Antakyalı işadamı Necmi Afsuroğlu, aynı zamanda Türkiye'de örneği olmayan bir 'müze otel'i de kente kazandırmış oluyor.

Hilton Antakya Müze Otel, bir yıl içinde misafirlerine kapılarını açacak!

Bölgenin barış dolu günlerinde Hatay'ın 5 yıldızlı bir otele sahip olması için kollarını sıvayan Antakyalı işadamı Necmi Afsuroğlu, aynı zamanda Türkiye'de örneği olmayan bir müze oteli de kente kazandırmış oluyor.

İzmir'de müze ziyaretçileri azaldı!

İzmir'deki müze ve ören yerlerinin ziyaretçi sayısındaki azalma bu yılda devam etti. 2013'te 1 milyon 277 bin ziyaretçi toplayan müze bu yılın ilk altı ayında ise 1 milyon 272 bin ziyaretçi toplayabildi.

Diyarbakır Cezaevi müze olacak!

12 Eylül 1980 askeri darbesinden sonra yaşanan işkenceler ile bilinen ve The Times dergisi tarafından "Dünyanın en kötü 10 cezaevi" içerisinde gösterilen Diyarbakır E Tipi Cezaevi'nin müze olmasına vize verildi...

Namık Kemal adına yapılan ve aslına uygun döşenen temsili ev, müze olarak kullanılıyor!

Tekirdağ Süleymanpaşa’ da 1840'ta doğan Vatan Şairi 'Vatan Yahut Silistre' nin yazarı Namık Kemal adına yapılan ve aslına uygun döşenen temsili ev, müze olarak kullanılıyor...

İstanbul'da üç müze bayramda açık olacak!

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre İstanbul'da üç müze bayramda açık olacak. Yerebatan Sarnıcı, Panorama 1453 Tarih Müzesi ve de Miniatürk Ramazan Bayramı'nda da kapılarını ziyaretçilerine açık tutacak.

Necmi Üze Haberi

Necmi Üze

Geçtiğimiz yıllarda mali sıkıntıya düşerek, iflas eden inşaat şirketleri nedeniyle binlerce kişinin zor duruma düşmesinin ardından, 2013 yılının sonunda uygulamaya giren yeni Tüketici Kanunu'na, ön ödemeli konut satışları için bina tamamlama sigortası adı altında zorunlu sigorta maddesi eklenmişti. 



Hazine'nin genel şartları belirlemesinden sonra Bina Tamamlama Sigortası 11 Mart'ta yürürlüğe girdi. Tüketici Kanunu gereğince artık büyüklüğü bakanlık tarafından belirlenecek konut projeleri için sigorta yapılması gerekiyor. Özser Group Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı H. Neemi Üze, Mart ayında yürürlüğe giren zorunlu Bina Tamamlama Sigortası'nın gerek sigorta sektörü gerekse gayrimenkul sektörü için olumlu yansımaları beraberinde getirebileceğini dile getirdi. Poliçenin doğru algılanıp uygulanmasının önemine vurgu yapan Üze. ilgili sigortanın tüketicilerin konut alış sürecine de olumlu yansıyacağını ifade etti. Bina Tamamlama Sigortası'nın. 30 dairenin üstündeki konut...