02 / 05 / 2024

Nedim Can Sipahi

Nedim Can Sipahi

Akent Yapı Sanayi Anonim Şirketi, Nedim Can Sipahi Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Ertuğrul Çağrı Ersoy Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 200 bin TL'lik sermaye ile 10 Haziran'da kuruldu.

Hüseyin Sipahi'nin oğulları gayrimenkul zengini çıktı!

Beşiktaş Belediyesi'nde görevden alınan meclis üyesi Hüseyin Sipahi'nin oğulları Uğur Tolgahan Sipahi (30) ile Nedim Can Sipahi'nin (27) de gayrimenkul zengini çıktı. 

Nas Can İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nas Can İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi’de 40 bin TL sermaye bedeli ile Nedim Kalin ve Cemal Akbaş ortaklığında kuruldu.

Can Ekşioğlu: Gayrimenkul ekonomik büyümeyi etkileyecek!

ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın 'Nitelikli alım gücüne' ilişkin yaptığı açıklamaları değerlendirdi. Ekşioğlu, "Sanayi sektöründeki yatırımların artması gayrimenkul pazarlama sektörüne ihtiyaç doğuracak"

Can Ekşioğlu: Gayrimenkul, ekonomik büyümeyi tetikleyecek!

ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın 'Nitelikli alım gücüne' ilişkin yaptığı açıklamaları değerlendirdi. Can Ekşioğlu "gayrimenkul ekonomik büyümeyi tetikleyecek" dedi.

Hacı F.Nimet Sipahi vefat etti!

Sipahi Otelcilik ve Turizm A.Ş'nin kurucularından Hacı F.Nimet Sipahi 104 yaşında hayata gözlerini yumdu. Sipahi'nin cenazesi bugün yapılacak cenazenin ardından Zincirlikuyu Aile Mezarlığı'nda defnedilecek...

Can Ekşioğlu: Gayrimenkul sektörü büyümeyi tetikleyecek!

ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın ‘Nitelikli alım gücüne’ ilişkin yaptığı açıklamaları değerlendirdi. Can Ekşioğlu 'Gayrimenkul sektörü büyümeyi tetikleyecek' dedi.

Atakule GYO Haşimişcan İşmerkezi değerleme raporunu yayınladı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Avrupa Yakası Fatih'te yer alan Haşimişcan İşmerkezi projesi değerleme raporunu yayınladı.

Nedim Cihan: Hopa turizm merkezi haline gelecek!

Hopa'da zorlu bir seçim sürecinden ardından başkanlık koltuğuna oturan Nedim Cihan, inşaat mühendisi kimliği ile 'az laf çok iş' prensibini benimsediğini, İlçeyi ise bir turizm merkezine dönüştüreceklerini söyledi.

Nedim Özyol, BOTAŞ Genel Müdür Yardımcılığına atandı!

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. (BOTAŞ) Genel Müdür Yardımcılığına Nedim Özyol atandı. ODTÜ Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümü mezunu olan Özyol, atamadan önce BOTAŞ Genel Müdür Müşaviri görevini yürütüyordu.

Can Ekşioğlu: Küçük metrekareli konutlar yatırım amaçlı tercih ediliyor!

Konut metrekarelerindeki farklılığın nedenlerini anlatan Can Ekşioğlu, şöyle konuştu: Küçük metrekareli konutların yatırım aracı olarak görülmesi ve daha kolay alınabilmesi İstanbul'da küçük metrekarelilerin tercih edilmesindeki en büyük etken...

Can Köseoğlu, Döner Stop markası ile yurt dışına açılacak!

Şevket Sabancı’nın torunu Can Köseoğlu, aliden bağımsız ilk girişimi Döner Stop ile büyüme kararı aldı. Bundan sonraki dönemde bütün enerjisini Döner Stop’a vereceğini dile getiren Can Köseoğlu, ailesinin de büyük destek verdiğini söyledi...

Can Elektrik, Artemide tasarımlarını Adanalı mimarlarla buluşturdu!

Adanalı iç mimarlar ve mimarlar Can Elektrik Mavi Bulvar şubesinde dünyanın önde gelen aydınlatma ürünleri firması Artemide'in yeni tasarım ürünlerini incelemek üzere bir araya geldi.

Can Bozyokuş: Tanıtım ve farklılaşmak satılmayan projeyi satacaktır!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 7. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Seha Yapı İletişim Yöneticisi Can Bozyokuş tanıtım ve farklılaşmanın öneminden bahsetti..

Nedim Can Sipahi Haberi

Nedim Can Sipahi

Akent Yapı Sanayi Anonim Şirketi, Nedim Can Sipahi Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Ertuğrul Çağrı Ersoy Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 200 bin TL'lik sermaye ile 10 Haziran'da kuruldu. 


Akent Yapı Sanayi Anonim Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi...