14 / 05 / 2024

Can Elektrik, Artemide tasarımlarını Adanalı mimarlarla buluşturdu!

Can Elektrik, Artemide tasarımlarını Adanalı mimarlarla buluşturdu!

Adanalı iç mimarlar ve mimarlar Can Elektrik Mavi Bulvar şubesinde dünyanın önde gelen aydınlatma ürünleri firması Artemide'in yeni tasarım ürünlerini incelemek üzere bir araya geldi.




Aydınlatma ürünlerinin en büyük firmalarından italyan Artemide lirması bünyesinde tasarlanan dünyaca unlu mimarların özgün aydınlatma eserleri Adanalı mimarları hayran bıraktı. 

İS Haziran Çarşamba günü Adanalı iç mimarlar ve mimarlar ('an Elektrik Mavi Bulvar şubesinde Dünyanın önde gelen aydınlatma ürünleri lirması Artemide'in yeni tasarım ürünlerini incelemek üzere bir araya geldi.  Adana  nın önde gelen iç mimar ve tasarımcılarının katılımı ile gerçekleştirilen tanıtım ve bilgilendirme toplantısı sektörün dünya çapında önde gelen tasanmcılannın ürünleri katılımcıların büyük beğenisini kazandı. 

Can Elektrik Y. Kurulu Başkanı Emin Bacaksız." Artemide sektörün önde gelen dünya çapında bir markası.Adana ve bölgeye hizmet veren değerli iç mimar ve tasarımcılarımı» bir araya getirerek konut ve işyerleri aydınlatmasında gerek üretim kalitesi gerekse çok önemli mimarların tasarımına kattığı büyük estetik değer ile Adana ve bölgemizde dekorasyon çalışmalarına ayrı bir değer katacak ürünleri mimarlarımız kanalıyla halkımıza sunmanın gururunu yaşıyoruz dedi. 



Posta Çukurova Gap




Geri Dön