05 / 05 / 2024

Nedim Keçelinin tatili

Nedim Keçelinin tatili

SEBA İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Nedim Keçeli, altı aydır birlikte olduğu oyuncu ve sunucu sevgilisi Gamze Karaman ile Dubai'de tatile çıktı. Başarılı işadamı, sevgilisiyle dinlenmek için Sofitel Otel'de bir hafta rüya gibi bir tatil geçirdi...

Nedim Keçeli'den Gamze Keçeli'ye 350 bin TL'lik hediye! 

İnşaatçı Nedim Keçeli 2017 yılında Gamze Karaman ile evlenmişti. Çiftin oğulları 8 Temmuz'da dünyaya geldi. Nedim Keçeli eşine doğum hediyesi olarak 350 bin TL'lik saat hediye etti.

Seba Karaköy Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Seba Karaköy Otelcilik Anonim Şirketi Sarıyer'de Ali Engin Keçeli ve  Korkut Nedim Keçeli ortaklığında bugün 166 milyon 294 bin 519,34 TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Engin Keçeli ve Nedim Keçeli'den yeni şirket!

Hayata geçirdiği konut projeleri ile sektörde adından söz ettiren Seba İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Keçeli ve Engin Keçeli bugün yeni bir şirket daha kurdular. 

Engin Keçeli ve Nedim Keçeli'nin bayram keyfi!

Seba İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Engin-Nedim Keçeli kardeşler, eşleri Selen ve Gamze ile birlikte bayramı Bodrum’da değerlendiriyorlar. 

Nedim Keçeli'den Gamze Keçeli'ye 350 bin Euro’luk ev!

Bir buçuk aylık hamile olan eşine bir ev hediye etmek isteyen sosyetik işadamı Nedim Keçeli , Gamze Karaman’a Como Gölü kıyısından 350 bin Euro’ya lüks bir ev aldı...

Nedim Keçeli ve Gamze Keçeli çocuk istiyor!

Seba İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Nedim Keçeli'nin eşi Gamze Karaman Keçeli, dört aylık hamile olduğu hamile iddialarını yanıtladı.

Orhan Keçeli hastaneye kaldırıldı!

Oğulları Ali Engin ve Nedim Keçeli tarafından 1995 yılında açılan Seba İnşaat ile birlikte inşaat sektörüne giren iş adamı Orhan Keçeli, tatil için geldiği KKTC'de geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

Seba İnşaat'tan Ihlamur Parkı'na yeni proje!

Seba İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Keçeli, tapusu kendilerine ait yaklaşık 12 dönüm arsanın 5 dönümünün yeşil alan, 4 dönümünün dini tesis alanı, yollar çıktıktan sonra kalan 2.5-3 dönümün de imarlı konut alanı olarak ayrıldığını söyledi.

Serafina'nın 2. şubesi Bodrum'da açılacak!

Nedim Keçeli, Metin Şen ve Cenk Önal ile birlikte yürüttükleri restoran işletmeciliğinde yeni bir adım atmaya hazırlanıyor. Serafina'nın ikinci durağı Bodrum olacak.

İnşaat sektöründe net-brüt farkını yüzde 25'i geçmemeli!

Seba İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Keçeli,Türk inşaat sektöründe son 10 yılın en büyük ayıbının net-brüt farkı olduğunu söylüyor. Keçeli, bu farkı abartıp yüzde 50'lere kadar ulaştıran şirketler olduğunu ifade ediyor.

Acemi müteahhitler inşaat sektöründe dengeleri bozdu!

Bu yıl 20. yılını kutlayan ve yüze yakın projede 1 milyon metrekare alan teslim eden Seba İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Keçeli, inşaat sektörüne sonradan giren yatırımcıların piyasada dengeleri bozduğunu ileri sürdü.

Valikonağı Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Valikonağı Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, Ali Engin Keçeli, Korkut Nedim Keçeli, Adil Dilek, Cihat Göker tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Ocak'ta kuruldu.

Nedim Keçeli, sevgilisi Gamze Karaman ile Dubai'de tatile çıktı!

SEBA İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Nedim Keçeli, altı aydır birlikte olduğu oyuncu ve sunucu sevgilisi Gamze Karaman ile Dubai'de tatile çıktı. Başarılı işadamı, sevgilisiyle dinlenmek için Sofitel Otel'de bir hafta rüya gibi bir tatil geçirdi...

Nedim Keçelinin tatili Haberi

Nedim Keçelinin tatili

Bodrum'da başlayan, İstanbul'da hız kesmeden devam eden işadamı Nedim Keçeli ile oyuncu ve sunucu Gamze Karaman'ın aşkı, Dubai'de romantik bir tatille taçlandı... 



SEBA İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Nedim Keçeli, altı aydır birlikte olduğu oyuncu ve sunucu sevgilisi Gamze Karaman ile Dubai'de tatile çıktı. Yoğun iş temposuna bir süre ara veren başarılı işadamı, sevgilisiyle dinlenmek için Sofitel Otel'de bir hafta rüya gibi bir tatil geçirdi. Romantik akşam yemekleri yiyerek aşklannı doyasıya yaşayan ünlü çift, Dubai Mall'da bol bol alışveriş yaptı. Ünlü kafelerde nargile içerek hatıra fotoğrafı çektiren Keçeli ve sevgilisi, geçtiğimiz yaz Bodrum'da tatil yaparken görüntülenmiş böylelikle aşkları belgelenmişti. 


Habertürk...