24 / 07 / 2024

Nef 06 sosyal olanakları

Nef 06 sosyal olanakları

Sadece 1 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Nef 06 projesi Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Daireler arası birleştirme yapılabilen projede fiyatlar 199 bin liradan başlıyor.

Kira sorununa ‘kiralık sosyal konut’ önerisi!

İnşaat maliyet enflasyonunun akılalmaz bir seviyeye geldiğini ve konut fiyatlarında düşüş beklemediğini ifade eden Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, kira probleminin çözümü için kiralık sosyal konut tavsiyesinde bulundu.

Nef Arsa fiyatları Ekim 2022! 

Türkiye’nin en çok değerlenen noktalarında imarlı, sosyal ve ticari alanlar ile projelendirilmiş, alt yapısı Nef tarafından hazırlanan Nef Arsaların fiyatları merak ediliyor. Nef arsa fiyatları Ekim 2022 listesi... 

Nef Arsa Amerika'da 49 bin dolara arsa! Kaliforniya'da dövizle kira geliri fırsatı!

Türkiye’nin en çok değerlenen noktalarında imarlı, sosyal ve ticari alanlar ile projelendirilen ve alt yapısı Nef tarafından hazırlanan Nef Arsa şimdi de Amerika'da... Nef Arsa Amerika projesiyle dövizle kira geliri fırsatı sunuluyor...

Nef Vakfı’ndan üniversite öğrencilerine karşılıksız eğitim bursu!

2015'ten günümüze; insanlığa sosyal, kültürel, çevresel ve ekonomik yarar sağlayarak, daha iyi bir toplum oluşması için farkındalık faaliyetlerini hız kesmeden sürdüren NEF Vakfı, üniversite öğrencilerine karşılıksız eğitim bursu veriyor...

Foldcity ile Nef evlerinin kapıları açılıyor!

Nef'teki evin kapısını açan kart,  İstanbul'un 25 farklı noktasındaki Nef'in de kapılarını açacak. Dünyada ilk kez uygulanan Foldcity ile Nef projelerindeki sosyal alanlardan yararlanılabilecek.

Nef son 3 yılda 60'tan fazla ödül aldı!

Nef Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Selçuk Çelik, hem satış hem pazarlama hem de kurumsal sosyal sorumluluk alanlarında elde ettikleri pek çok ödülle işlerini iyi yaptıklarının sağlamasını aldıklarını belirtiyor.

NEF’e Sosyal Sorumluluk ve Çevre Bilinci ödülü!

İş dünyasının Oscar'ı kabul edilen Londra merkezli European Business Awards tarafından NEF'e, ‘Sosyal Sorumluluk ve Çevre Bilinci’ kategorisinde ödülü layık görüldü.

Nef’le sarı-kırmızı hayaller gerçek oluyor!

Gayrimenkul sektörünün teknolojik şirketi Nef, tüketicilerin hayallerine dokunmak için sosyal projeler de geliştiriyor. 

Nef Vakfı yüzlerce kadına gelir kapısı oluyor!

Dağıtılabilir kârının yüzde 51’ini sosyal sorumluluk projelerine ayıran Nef, Nef Vakfı çatısı altındaki Hay Atölye ile yüzlerce kadına da gelir kapısı olmaya devam ediyor.

Nef NOVU Merter Öğrenci Yurdu!

Nef NOVU Merter Öğrenci Yurdu, bu yıl Eylül'de hizmete açılıyor. Nef NOVU projesinde kiralık ve satılık olarak planlanan odalarda üniversite öğrencilerinin ihtiyaçları A'dan Z'ye karşılayacak sosyal imkanlar bulunuyor...

Topkapı Nef İŞ GYO iletişim bilgileri!

Topkapı Nef İŞ GYO iletişim bilgileri kapsamında telefon numaraları 444 9 633 veya (212) 325 23 50 olarak belirlendi. Toplam 412 bin metrekare inşaat alanında hayata geçirilecek olan projede 85 tane sosyal ünite bulunuyor.

İŞ GYO Nef Topkapı satılık daire!

İŞ GYO Nef Topkapı satılık daire tipleri stüdyodan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Toplam 85 adet sosyal üniteden meydana gelen projede toplam 3 bin 565 tane daire yer alıyor.

Kentsel dönüşümün sosyal etkileri incelenmeli!

NEF ve Kentsel Strateji işbirliği ile 2013 yılında kurulan ‘Kentsel Vizyon Platformu’, kentsel dönüşüm sürecine yeni bir yaklaşım getirdi: Kentsel dönüşümde sosyal etkiler de incelenmeli.

Nef 06 sosyal olanakları Haberi

Nef 06 sosyal olanakları

Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nef Points 06 projesinde sadece 1 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.


 Proje modüler bir sisteme sahip olduğu için daireler arası birleştirme yapılarak 2 oda 1 salon veya 3 oda 1 salon daire seçenekleri elde edilebiliyor.



Nef Points 06 kapsamındaki daireler 48 metrekareden başlayarak 59 metrekareye kadar çıkıyor. Teslimlerinin 30 ay sonra yapılacağı projenin sosyal olanakları arasında spor alanları, çocuk oyun alanları ve güvenlik bulunuyor.


Nef 06 Points iletişim

Tel: 444 9 633

Web: