03 / 05 / 2024

nef 2 ne zaman teslim

nef 2 ne zaman teslim

Timur Gayrimenkul imzası taşıyan NEF İki satış fiyatları 280 bin liradan başlangıç gösteriyor. Proje lokasyon olarak Haliç’te yükseliyor

Timur Gayrimenkul Nef İki daire teslimleri!

Haliç’te hayata geçirilen Nef İki projesinin fiyatları 280 bin liradan başlangıç gösteriyor. Timur Gayrimenkul Nef İki daire teslimleri bu yılın Mayıs ayında yapılacak

NEF, Türkiye’nin dört bir yanında arsa ofisi açıyor!

NEF Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, geçtiğimiz gün gerçekleştirilen basın toplantısında emlak sektörüne yönelik önemli açıklamalarda bulunurken hedef ve projelerini paylaştı. Türkiye’nin dört bir yanında arsa ofisi açan NEF, 2 yılda 3,5 milyon metrekarenin üzerinde arsa satışı yaptı.

Nef'ten 2 bin TL taksitle hemen teslim tapulu arsa fırsatı!

Gayrimenkul sektörüne markalı arsa ile yeni bir soluk kazandıran Nef, yılbaşı kampanyasını başlattı. Nef Arsa'da 2 bin TL taksitle hemen teslim tapulu arsa fırsatı sunuluyor... 

Nef Ortayaka lokasyon!

Nef Ortayaka lokasyon bilgileri haberimizde yer alıyor. Satışların başladığı projede fiyatlar NEF Ailesi'ne özel 299 bin TL'den başlıyor. 

NEF Kandilli ne zaman teslim?

Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen NEF Kandilli projesinde fiyatlar 1 milyon 900 bin TL'den başlıyor. Peki NEF Kandilli ne zaman teslim?

Cebeci Aura 2 ne zaman teslim?

4 bloktan meydana gelen Cebeci Aura 2 projesi 13 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Cebeci Aura 2 ne zaman teslim edilecek?

Nef 36 ne zaman teslim?

Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nef 36 Basın Ekspres projesi iki blok olarak yükseliyor. Proje 70 bin metrekare inşaat alanına sahip...

Nef Güneşli 36 fiyat 2017!

Nef Güneşli 36'da metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL'den başlıyor. Nef Güneşli 36'da teslimler Aralık 2019'da yapılıyor...

Nef 4 yeni konut projesini hayata geçirecek!

Nef, Güneşli Basın Ekspres, Kandilli, Beykoz ve Bodrum Gölköy’de 4 yeni konut projesini hayata geçirmeyi hedefliyor. Projelerin yatırım bedelleri 1,9 milyar TL olarak tahmin ediliyor.

Nef Sancaktepe ne zaman tamamlanacak?

İstanbul'un Anadolu yakasında Sancaktepe Samandıra bölgesinde hayata geçirilen Timur Gayrimenkul imzalı Nef Sancaktepe'de ön talepler toplanmaya devam ediyor.

Inİstanbul Lokal Nef teslimleri ne zaman?

E-5 karayoluna 1 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede daire tipleri 1+1 'den 4+1 'e kadar farklılık gösteriyor. Peki Inİstanbul Lokal Nef teslimleri ne zaman?

Nef Inİstanbul Gala ne zaman teslim?

Inİstanbul Gala Topkapı'da daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Satışları devam eden proje Yıldız Teknik Üniversitesi'nin karşısında yükseliyor. Peki Nef Inİstanbul Gala ne zaman teslim edilecek?

Lavinya Marmara 2 ne zaman teslim edilecek?

22 bin 870 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Lavinya Marmara 2 projesi 350 konuttan ve 20 dükkandan meydana geliyor. Peki Lavinya Marmara 2 ne zaman teslim edilecek?

Lavinya Marmara 2 ne zaman teslim?

350 konuttan ve 20 dükkândan meydana gelen Büyükçekmece Lavinya Marmara projesi Batıköy sahilinde hayata geçiriliyor. Peki Lavinya Marmara 2 ne zaman teslim edilecek?

nef 2 ne zaman teslim Haberi

nef 2 ne zaman teslim



NEF İki projesi Haliç’te hayata geçirildi. Timur Gayrimenkul tarafından 61 bin metrekarelik inşaat alanı üzerinde inşa edilen NEF İki projesinde dairelerin alanı 60 metrekareden başlıyor ve 125 metrekareye kadar yükseliyor. 17 ve 21 katlı bloklar halinde 327 dairenin yer aldığı Nef İki projesi 37 bin metrekarelik satılabilir alana sahip. NEF İki projesinde konut satışları devam ediyor. 280 bin liradan başlayan NEF İki satış fiyatları ile ilgili ayrıntılı bilgiye projenin irtibat numarasından ulaşılabiliyor. NEF İki satış fiyatları şu şekilde: 


NEF İki satış fiyatları: 


Fiyatların 1+1 daireler için 280 bin liradan başladığı NEF İki satış fiyatları ile ilgili ayrıntılı bilgi projenin 0212 337 1 333 irtibat numarasından bilgi alınabiliyor. 


Teslimlerin yılsonu yapılacağı NEF İki projesinde 1 ofis bloğu ve 3 rezidans bloğu mevcut. Projedeki...