05 / 05 / 2024

nef 2018 planları

nef 2018 planları

Türkiye'de birçok şirke En Beğenilen Şirketlerinden biri olmak için mücadele veriyor. Çünkü en beğenilenler arasında yer almak başarının bir anlamda tescili kabul ediliyor. İşte detaylar...

Kayabaşı Millet Bahçesi’nin imar planları onaylandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 17 Kasım 2018 günü açılışını gerçekleştirdiği Türkiye'nin ilk millet bahçeleri arasında yer alan Başakşehir Kayabaşı Millet Bahçesi’nin imar planları onaylandı.

NEF 22 Ataköy projesi 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı NEF 22 Ataköy projesinin 2018 yılı değerleme raporunu yayınladı...

Nef'e ''İtibarını En Çok Artıran Marka'' ödülü!

2018 yılı içerisinde ''yüksek seviye yatırım yapılabilir notu olan A+ kredi notuna ulaşan Nef, sektörün en itibarlı markası seçildi.

Nef Ortayaka güncel daire fiyatları!

Nef Ortayaka güncel daire fiyatları haberimizde yer alıyor. Projeden kişiye özel ödeme planlarıyla konut sahibi olunabiliyor.

Nef Ortayaka fiyatları 2018!

Nef Ortayaka fiyatları 2018 detayları haberimizde yer alıyor.  Nef'in beklenen şehir merkezi projesi Ortayaka lansman fiyatlarıyla satışa sunuldu.

Nef Brentford London fiyatlar 2018!

Nef Brentford London fiyatlar 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Londra şehir merkezi ve Heathrow Havalimanı'nın tam ortasında yer alan projede 73 daire bulunuyor. 

Ulaştırma Bakanlığı'nın Kütahya'daki yatırım planları mecliste!

Kütahya'da Ulaştırma Bakanlığının 2018'de başlayan ve önceki yıllardan devam eden yatırım planları meclis gündeminde konu oldu...

Nef 2018'de 2 bininci konutu teslim etti!

Son 3 senede toplam 17 proje ve 5 binin üzerinde konut teslimi gerçekleştiren Nef, bu yılki 2 bininci evini teslim etti...

Nef Satış Müdürü Selçuk Çelik evleniyor!

Nef Satış ve Pazarlama Genel Müdürü olan Selçuk Çelik, Gizem Önürmen ile dünya evine giriyor. Çiftin düğün töreni 28 Temmuz 2018 Cumartesi günü yapılacak. 

Nef Yalıkavak fiyat bilgisi 2018!

Nef Yalıkavak fiyat bilgisi 2018 haberimizde yer alıyor. 372 daireden meydana gelen proje Timur Gayrimenkul tarafından Muğla Bodrum Yalıkavak'ta hayata geçiriliyor. 

Mars 19 Evleri 2018 son çeyrekte teslim!

Firuzköy-Avcılar'da yükselen Mars 19 Evleri 2018 son çeyrekte teslim ediliyor. Kanal İstanbul'a komşu konumda yükselen projede kişiye özel ödeme planları oluşturulabiliyor...

Nef Bahçelievler ödemeleri 2018!

Nef Bahçelievler ödemeleri 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Yüzde 0.98 kredi faiz oranı ile ödeme yapılan proje İstanbul’un en yeşil projelerinin başında geliyor.  

NEF'in yeni projeleri yolda!

Türk gayrimenkul sektörünün önemli geliştiricileri arasında yer alan Nef, 2018'in ilk çeyreğinde cirosunu, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 36.5 artırarak 453 milyon liraya yükseltti. 

nef 2018 planları Haberi

nef 2018 planları

Liderliğe oynayan birçok şirket Türkiye'nin En Beğenilen Şirketlerinden biri olmak için mücadele veriyor. Çünkü en beğenilenler arasında yer almak başarının bir anlamda tescili kabul ediliyor. Bu yüzden pek çok şirket, beğeni sıralamasında yer almak için kendi özel formülünü oluşturuyor. Sıralamaya girenler ise orada kalmak için strateji geliştiriyor. İşte Capital Dergisi'nin yayınladığı Türkiye'nin En Beğenilen Şirketleri'ne gire gayrimenkul firmaları...

"YURT DIŞI LİDERLİK PLANIMIZ HAZIR"

 

ERDEN TİMUR /NEF İCRA KURULU BAŞKANI

BAŞARI YAKLAŞIMI 

Endüstrinin yüzyılları aşan uygulamalarına meydan okumamızın, dünyanın en iyi mimarlarını İstanbul’un mütevazı semtlerindeki projelere özel ürün ürettirmeye ikna etmemizin, Amerika’nın en büyük geliştiricileriyle iş ortaklıkları konuşmamızın temelinde “aşk” olarak tanımlayacağımız ve içinde birçok duyguyu harmanlayan bir yaklaşım yatıyor. İşte bu aşk, bizi 4 yılda pazarın tepesine oturtuyor ve gayrimenkul sektörünün en...